Ont i ryggen!


AJ!
Jag har så ont i ryggen idag! Har träningsvärk överallt och så har jag troligen sträckt mig i ryggen. Micke fick oss till att bära öllådor igår, två pall mm. Grr. x) S¨är helt slut, och ser ut som lilla emot idag, har rivsår full armarna av kartongerna. Men just ryggen kan bli jobbigt om det är tunga lyft idag med.

Igår var rätt vilt. Mycket folk! Tycker jag då, har ju inget större att jämföra med men.. och ikväll var det nått nytt som skulle testas! Så får se om det kryllar av folk ikväll med. =P Vet inte riktigt hur min kväll blir, om det blir disken, bar eller nånting annat. Får väl reda på det sen när jag börjar, antar jag.

Min dator kryllar av virus, som mitt antivirus program inte verkar vilja finna åt mig, men den lever verkligen sitt eget liv.

Nej, jag tappat inspirationen helt till att skriva. Blir bara massa gegg och svammel.
Ha det bra.

Poäng och sånt där.


Hemma igen. Och nu ska jag ta mina steg till sängen, tror jag! Låååååångt jobbpass imorgon - hoppas hoppas jag överlever! Godnatt!


P.S Vuxenpoäng till mig som gick ut med soporna idag!! Första gången sen jag flyttade hit. x) Gott, gott.
P.P.S Minusvuxenpoäng/tonårspoäng till mig eftersom jag äter middag aka flingor direkt ur paketet.
Inget åldrande här inte.


Malin, om du läser! Orkade inte ringa upp igen, måste sova om jag ska orka med helgen. x)
Men ringer nån annan dag!

Och så var det torsdag igen.


Nu ska man snart iväg till praktiken igen då! Eller snart och snart, börjar fyra. Men funderade på att åka in tidigare till stanm, om jag orkar. Tveksamt.
Näääääääääääh.. idag är en sån dag igen, när man bara känner sig helt.. nere? Vill bara hem.

Människor.


Varje dag möter man nya människor. Om det så är i affären, på bussen, på gatan. Som man bara småpratar med för stunden. Som man inte bryr sig om och glömmer tio sekunder efter att man gått från platsen.
Man möter också människor som kommer till att bli ens vänner. Som kommer att betyda mycket för en genom livet och som alltid verkar finnas där. Oavsett. Människor man kanske inte pratar med precis varje dag men som ändå finns kvar.
Sen finns det dem man träffar och lär känna. Som man tror att man kommer hålla kontakten med livet ut. Som man 'känner' då att man verkligen litar på och alltid kommer tycka om! Men som helt plötsligt försvinner. Bara lämnar en. Eller om det är man själv som lämnar? Man kommer på sig själv något eller kanske några år senare. Javisst ja, henne/honom umgicks jag ju med ett tag! Undrar hur hon/han mår nu? Men man kommer sig aldrig till att fråga. Man bara undrar men behåller den undran för sig själv. Och personen i fråga blir ovetandes om att man ens kommer ihåg denna.
Sen finns det de människorna man bara träffar ett litet tag, någon dag eller kanske regelbundet i någon vecka och som sedan försvinner ur ens liv. Men som alltid finns kvar i tankarna. Som man helt enkelt inte kan släppa och glömma hur mycket man än vill. Det mest frustrerande är när man inte alls känner denna person, men så gärna hade velat lära känna. För kanske skulle den bli en av dem som man känner resten av livet sedan. Som alltid kommer vara där för en... Och man aldrig får reda på om den person tänker samma om en själv? Om det ens minns en, eller om du var den här tio-sekunders-personen?
Hur vet man, när man inte får chansen att titta närmre?

Böcker och Green Day!


Snurrade runt inne i nordstan idag! Kolla bokrean lite grann, och yes det var kaos. Folk bara trycker sig fram, springer runt hyllorna och visar ingen hänsyn. :P Det som stör mig mest är de som offrar sina små barn och trycker in barnvagnar mellan hyllorna och kör över fötterna på folk för att komma fram. Stackars barn som får massa asses i ansiktet.

Jag fann i alla fall tillbaka till bokaffären jag snackade om för nån vecka sen och köpte faktiskt en bok! Och självklart en bok som inte var på rea.

This one: Green Day american idiots & the new punk explosion. By: Ben Myers.

Passar jättebra i min påbörjade musik/kulturhylla hemma. :P Finns en till GD-bok som kommer bli min... förhoppningsvis inom de närmsta åren iallafall! Har ingen brådska. Måste skaffa eget boende först så jag kan inreda ett eget musikrum med böcker och dvder! x)

Sen fann jag en ny bok om Pete och en livedvd med babyshambles: Babyshambles - up the shambles. Som jag förhoppningsvis också kommer äga någongång. Dock inte ännu. Men.. den som väntar på något gott! =)

Och självklart finns det hur många musikböcker, faktaböcker och biografier etc. som jag stog och dregglade över som jag vill ha! Som jag kan läsa och helt enkelt bara för att ha. ;) Självklart är de böckerna inte på rea men det är väl egentligen kanske ganska förståeligt. Fann också en bok med massa quotes från kända musiker som jag tjuvläste några sidor i. En del är så helt sjuk och man undrar vad de snortat på innan de sa de här sakerna. Och en del tänker så himla djupt och långt att ingen skulle förstå de ändå.









♪♫

God förmiddag, onsdag.


Hej hej!
Var meningen att jag skulle gå upp halv tio idag, ställde klockan och så. Men vaknade som vanligt inte förr'ns halv tolv! Men den här gången segade jag mig inte kvar som jag brukar, utan vaknade helt enkelt inte av larmet. Antar att kroppen behövde sova? Hade iofs lite svårt för att somna - så fort jag blundade såg jag flaskor igen, och folk som ropade och skrek på mig. x) Haha, brukar ha sånna drömmar.

Idag är jag ledig! Fan vad skönt det var när klockan var elva och jag fick gå hem igår, och jag visste att jag var ledig idag. Igår var jobbig. Inte jobbat en tisdag förut så visste inte vilka jag skulle jobba med.. men det var de vanliga, typ. Men kände mig mest bara ivägen och fel igen, känns som att jag är tillbaka på ruta ett. Eller minus ett kanske...

Snart ska jag catcha en buss och åka in till stan! Ska gå runt lite där och kolla. Möjligtvis gå in i en affär eller två och inte kolla skyltfönstren. Borde se om jag finner billiga strumpor. För av någon jäkla anledning så verkade jag bara få med mig en av varje från varje par från Nyköping. =P
Får se hur länge jag stannar där inne sen, annars blir det väl sitta här som vanligt. Favo-kocken ville att jag skulle med dem ut och festa ikväll. De skulle ut allihop, och han tjatade lite. x) Men naej, Tror inte jag känner för det ikväll. :P

Tystnadsplikt på jobbet?


När man jobbar inom servicebranchen ex. bartender el. servis/restaurang och liknande, har man tystnadsplikt då? Får man berätta utanför jobbet vad för typ av gäster/kunder man har om man inte pekar ut en viss person med namn eller detaljer på utseende, hur mycket denna druckit utan bara.. personlingheten/situation?

Anyway, det var tre stycken inne i baren idag som drack en hel del, som jag serverade. De satt i baren och pratade och var glada. Sen började den ena av dem att kalla mig fröken, fröken Jennie hela tiden. Det är ju okej, helt klart! Jag serverade dem ju. Men sen när han börjar berätta hur söt jag är. hur jag öppnat upp hans hjärta igen och pratade om hur söt jag var med hans vänner utan att han verkade fatta att jag hörde... när går den gränsen till obehag?
Den gick rätt fort för mig. Jag fortsatte självklart att vara trevlig mot dem, men varje gång han ropade på mig så kände jag att jag egentligen ville gå åt andra hållet.. Ibland orkar man inte sånt - när det blir för mycket! Självklart är det smickrande till en viss del. Men well, det skramlade in dricks iallafall. =)

'cause you had a bad day.... lalala... ♪


Det jobbiga när man haft en mindre lyckad dag, hemma, på praktiken, på bussen.. well överhuvudtaget. Och man kommer hem helt utmattad, less och bara allmänt nere... så finns det ingen här att prata med. Det är jobbigt. Men.. jag gnäller inte. Jag har ju min dator. Och TV'n.. och min havremjölk!

Good Charlotte.


Här händer det grejer!  Var ett tag sedan jag uppdaterade mig om GC 'privatliv'. Ett tag var jag och Mikaela de nördarna som visste det mesta. Men nu har det som sagt hänt grejer!
Joel och Nicole väntar sitt andra barn. Baby-Harlow ska bli storasyster!
Och Paul har gått och gift sig! Runt nyår t.om. :)

Kronprinsessan förlovar sig. x)


Nu är jag glad att jag inte är sveriges kronprinsessa! Eller... alltid glad för det faktiskt,
Nu ska Victoria och Daniel tydligen förlovar sig. Offentligt? Och regeringen måste godkänna Daniel för det.
Nej, vet inte ens varför jag skriver det här över huvud taget.


Bokrean!


Imorgon börjar bokrean! :D Fan vad kul! Böcker är heaven och första dagarna jag bodde här var det i den stora bokhandeln jag stog och dregglade över musik- och biografiböcker. Och fakta och 'självhjälps'-böcker. DrinkböckerHaha, älskar sånt.

Och idag när jag åkte hem var det flera bokhandlar det lyste i och personalen gjorde i ordning inför rean!
Men det som pisses me of a little (vilket det mesta gör nu för tiden) är att rean startar den 24! Då vissa har 18 spänn på kortet och drickspengar att leva på. Alla böcker kommer ju vara slut den 25! Inte för att jag kommer ha pengar till att köpa bäcker för då heller men.. :P Rean är ändå rean! Ska gå dit och knö, trängas, buttas, raffa åt mig böcker framför nyllet på folk och helt enket vara i vägen - bara för att jag kan. Och jag ogillar folk.


Måndag.


Äntligen hemma! Eller "hemma". Det här är inte mitt hem. Och jag tänker inte dra upp min confusion av hemma nu heller då jag redan gjort det för ett x antal månader sen.

"Hemma" oxh trött är jag! Inte varit på praktiken sen i måndags. Och jag blev så trött! Har ju knappt rört mig eller sett dagsljus sen jag blev förkyld så inte så konstigt kanske att kroppen är helt utmattad. Haha, av sju timmar liksom. ;)
Denna vecka kommer bli tuff, tror jag. Jobbar imorrn 16-23, tor 16-23, fre 16-03 och lör 16-03. x) Måste ta igen timmarna jag missade. Tänkte egentligen ta onsdag med men rädd jag stupar. Är astrött, kroppen är inte iform än.

Men det blir nog grejt!


Btw, när jag satt ute vid svingeln och väntade på bussen (ensam) så kom en polisbil farandes. Och tvärstannade precis framför mig! Sen stirrade båda poliserna på mig. Åkte sakta lite framåt och stannade igen och tittade. Sen svängde de runt hållplatsen och jag var säker på att de skulle komma ut. Men det gjorde de såklart inte.
Undrar vem de trodde jag var? En förrymd brottsling, kanske? x) Jag ser rätt hemsk ut faktiskt.

Practise makes perfect!


Jag lyckades precis steka ett ägg i kastrullen och vända det!! Hur bra är jag?
Nu kan jag äta stekt ägg ist. för äggröra. (:

I do.


Jag hatar pengar och våran pengakåta värld.

♪ I'm in love....


Weii, slog just över till ettan på TV så var det andra avenyn och de spelade FRIDAY I'M IN LOVE - THE CURE!


Nu kan jag somna lycklig! :)

God natt!


Hmm, borde sova nu! Jag som skulle ta mig i kragen - sova i tid, gå upp i tid. x) Haha, lätt när man jobbar kväll/natt i bar. Men har lite sömn att ta igen nu tror jag. Somnat så sent de senaste dagarna och inte vaknat pigg direkt runt två på dagen sen.

Wiie, har spenderat kvällen med Gunvald! Sveriges sexigaste polis. Ja, sett på Beck då alltså.
Sen har jag kollat massa miami ink-klipp på youtube! Nu är väl klippet nedanför gammal eftersom Sydney är så liten så hoppas jag inte förstör med spoilers.
Feel sorry for Yoji, though. Sen är hans engelska/amerikanska så jäkla kul att lyssna på! ;D




Nej, nu ska jag sova... eller läsa. Beror på om jag vill eller inte. Inte bestämt mig än. Är lite sur på boken just nu.
Nighto!

Miami Ink.




Varje gång jag zappar på TV'n och upptäcker att det är Miami Ink... blir jag hyper överlycklig! I love that show!
Don't you? :D


Min nya oförklarliga fobi..


Om man skulle råka äta inte helt genomstekt kyckling.. får man eller kan man få salmonella?

Bilder?


Nu är jag trött på blogginlägg utan bilder. Det är så fult och tråkigt! Men eftersom jag inte fick mig mig kamerasladden får ni stå ut med gamla bilder. ;)



Jag har just funnit vad som verkar vara asbra tabs till en låt jag gillar! Och så har jag ingen gitarr med mig. Hest vill jag testa på elgitarren, men det lär dröja. Och dumma jag fick ju inte med mig den akustiska hit till gbg heller.. orkade inte släpa på tåget. :$ Men har sparat sidan i favoriter så ska testa så fort jag kommer till Nyköping!
Egentligen är det en pianosång, men fanns ju till gitarr med... ;)

Time to get busy!


Pjuh! Haha, när man legat som en död flodhäst hemma idag blir det skönt att komma ut lite! Men shit, kondition och muskler försvinner fort. Blev helt flåsig och mjölksyra i benen. ;) Iofs har jag fortfarande svårt att andas med näsan, så skyller på det! Gick till Allum och kollade lite. Så "borgen" på berget pappa berättade om, om när han var liten. =P

Nu är det dags att få lite saker gjorda här! Ser rent ut sagt bedrövligt ut.

- Diska.
- Packa upp mina kläder (jaaa, jag vet.)
- Sortera rena / icke rena kläder.
- Vädra täcket.
- Skriva 'dagbok' till engelskan.
- Sopa!
- Laga krubb.

Jag gör framsteg!


Jepp, det gör jag. :) Idag gick jag upp INNAN tolv!

Jag gör framsteg!


Jepp, det gör jag. :) Idag gick jag upp INNAN tolv!

Melodifestivalen.


Jag har just insett att melodifestivalen nog är en familjegrej. Det ger inte alls lika mycket när man kollar på den ensam. Nej, det ska vara med familjen (ev. vänner då!) popcorn och cola, filtar, ljus och bra stämning! Inte ensam i ett en hård fotölj med en vattenflaska. ;)

Just nu (läs: när jag skrev inlägget) sjunger emd. Som gick vidare till Globen. Tycker inte något bidrag var vidare bra ikväll, men Molly's låt var väl den enda jag lade märke till när hon sjöng. Annars satt jag mest i min egen värld.




Btw.. är det bara jag som tycker Mattias låter som en tjej när han sjunger?

Såå typiskt..


Så typiskt! Ringde just och sjukanmälde mig igen ( satsar på att bli helt frisk och inte halvfrisk och därav aldrig bli frisk x] ) så svarade Micke och berättade att de har full restaurang idag! Hur jäkla typiskt är inte det?! Sagt det innan och säger det igen. Det är någon däruppe som gillar att jäklas med mig. Som 'lever' efter "skadeglädjen är den samma glädjen...".

Off track.


Känner mig lite off track fortfarande.
Vaknade i morse av att jag var jättekissnödig så det värkte i magen! Men orkade inte gå på toa - så sträckte mig bara efter mobilen och lade den under kudden och somnade om. Larmet ringde klockan elva och jag tryckte bara av det. Någon minut senare ringde Micka som var påväg till apoteket och ville prata. Försökte vara social men måste låtit som en skata eller nånting, bara kraxade fram några ord. x) Somnade om när vi lade på och vaknade kvart över tolv när det knackade på dörren. Min hyresvärd som skulle hämta grejer. Så bestämde mig för att gå upp! Två timmar tidigare än de senaste dagarna så lite framsteg är det allt!

Men känner mig som sagt lite off track. Och skuldkänslor. Har bara missat praktiken två dagar så ingen större fara - men känns som om jag varit borta i eeevigheter och svikit allt och alla. Hatar det. Men eftersom jag legat hemma sen i tisdags morse känns det längre.
Jag är tydligen inte ensam om att vara sjuk heller. Micka har varit sjuk och Marie ligger också hemma och är sjuk nu. Och Marie har en liten teori om det där. Kanske våra kroppar strejkar? Eftersom vi inte är vana att jobba så "hårt" nu efter att ha suttit i skolbänken i fem månader. Låter rimligt faktiskt. Och sen beror nog mycket för min del att göteborg inte vet vad värme är.
Skulle behöva till ett apotek och köpa nässpray.. :/ Och halstabletter.

Jag har sminkat mig idag iallafall! Ifall det blir bussen till GD ikväll. Och efter att varit utan smink i fem dagar ser jag mer eller mindre ut som ett gatuluder. Helt ärligt.



Nej, jag vill ha en Alpha. Som berättar för mig vad fan jag ska göra.

Sötaste voffen!


Aaw, är inte det här världens sötaste voffsing då!?



Brorsans och Theréz's vovve Casper. Som de hämtade idag! Så himla söt! Längtar till jag kan komma hem och hälsa på!

Tidsfördriv som vanligt.


Jaa, jag vet. Men är man sjuk så är man.

Regler:
Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du? Jennie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Jobb
3. Flicknamn: Jill
4. Pojknamn: Jasper
5. Yrke: Jurist
6. Färg: Jord-brun ;)
7. Klädesplagg: Joggingbyxa
8. Mat: Julskinka
9. Sak i badrummet: Jagvetinte
10. Plats/stad: Jönköping.
11. En orsak att vara sen: Jordbävning.
12. Något man skriker: Jaa!
13. Film: (the) Jägarna
14. Något man dricker: Julmust
15. Band: Jimmy eat world
16. Djur: Jordekorre
17. Gatunamn: jeanbergsvägen (Lindesberg)
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jenny let me love you
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jeopardy


Vart går gränsen för ohälsosamt?


När blir mycket kaffe för mycket kaffe?
När jag brygger kaffe här måste jag göra fyra koppar kaffe år gången - går inte att mäta mindre mängder i bryggaren. När kaffet sen är klart måste jag ju dricka upp allt! Kan inte ta bara en kopp och slänga tre, eller ta två och slänga två. Sånna bra resurser har jag inte utan kokar jag kaffe måste jag dricka upp det också. Så det blir typ 4 koppar kaffe på 20-30 min. Och ni som känner mig och mitt kaffedrickande vet att jag inte direkt dricker kaffe sakta. Kan dricka det som läsk. x)

Nu säger jag inte att fyra koppar kaffe är för mycket och därav ohälsosamt. Men var går egentligen gränsen??
Sen att jag vaknar till och blir hyper ett tag framöver är bara en bonus när man är så seg som jag är nu. Dock brukar jag inte påverkas så mycket av kaffe. Och för den delen skulle jag slutat med kaffe för länge sen... men tar det när påsen är slut...

Cencurerat inlägg.


Har cencurerat mitt inlägg här nere så ni som egentligen inte vill läsa inte behöver läsa.
Jag lovar, det är bara massa gnäll och tycka synd om mig själv!!

Jag börjar hata nätterna nu. Att jag vänt på dygnet är ju inget snack om saken - men jobbar man inom bar så är det lätt hänt. Men att man ska ligga och vrida och vända på sig i fem timmar innan man ens kan få för sig att somna tär på en!
Min rygg gör ont. eller egentligen varenda muskel i kroppen värker! inte så konstigt det heller eftersom jag inte rört på mig på fyra dagar ca. Inatt låg jag och störde mig på mitt tandkött som kliade och sved. Näsan som svider och känns tre storlekar för stor. Händerna är iskalla och så fort jag rör på mig under täcket blir allt till is! Jag kan inte andas med näsan så rätt som det är upptäcker jag att jag ligger och dregglar på mig själv (idag när jag vaknade hade jag en hel pöl på kudden - dude, that's gross!) Min hals killar och sticks. Jag är trött, arg och känner fortfarande skuld för att jag inte kan jobba. När jag väl lyckas somna sover jag 10 timmar och är helt utslagen när jag vaknar. Klockan verkar alltid vara runt två på dagen och jag känner ingen som helst anledning att gå upp när jag ändå mår piss.
Jag vill hem.



Så.. läste du ändå? Ja, då är det inte mitt problem.

Rubrik.


Ungefär såhär vacker känner jag mig idag! Lagom fräsch! Men jag har duschat idag iallafall. Det var inte igår kan jag säga.. Inte i måndags heller..



Det är sjukt hur ful man blir så fort man blir sjuk. Det säger liksom bara BANG, och man törs inte gå förbi en spegel!


Hmm, ja det är tur att man ser något normal ut när man är frisk iallafall!


Hjälp! Vad fan händer med tiden!??!


Shit, vilken reality-chock! Var just inne och kollade in gamla klasskompisarn bloggar och communitysidor! Och min klasskompis Maria (från t-by). Hennes lillasyster har nyss fyllt 18! ARTON?!! Hon är ju bara ett litet barn? Och min syrra blir 17 i år! Jag fattar inte.... Vad fan... JAG är ju fortfarande 18!! Eller?....

Luktar sjukling!


Var nyss tvungen gå in i sovrummet och hämta rullen med toapapper som jag delat säng med inatt.
Det luktar verkligen sjukling där inne. Härligt.



Just nu längtar jag efter det här! Det lär väl inte dröja såå länge till? Fyra månader eller så, sen är det juni. ;)


En liten men lång lista.


För att jag har så roligt när jag är sjuk.

10 favoriter:
Färg: Svart eller neonrosa.
Mat: Just nu längtar jag efter mammas mat.
Band: Många. Men GC - always and forever.
Film: Just nu: P.S I love you.
Bok: Twilight-serien eller HP-serien.
Sport: Dans på dansgolvet.
Årstid: Sen vår eller sommaren.
Veckodag: Fredagar.
Glassmak: Choklad.
Tid på dygnet: Jag är en kvällsmänniska.

9 för tillfället:
Humör: Trött och grinig. (sjuk.)
Smak: Äckel.
Kläder: Jenas, lång tröja.
Bakgrund: Gula väggar.
Nagellack: Svart och rosa.
Tid: 16:33
Omgivning: Tomt, kallt rum.
Irritationsobjekt: Näsan.

8 första:
Bästa vän: Josse eller My.
Screen name: Minns inte.
Husdjur: Kaninen Anna. =)
Piercing: I öronen. Länge sen.
Förälskelse: Vet inte riktigt.
Musik: Bsb.
Bil: Har ingen bil.
Kyss: Martin. ;). Puss, dock!

7 senaste:
Cigarett: Nån fest för ett tag sen.
Mat: Ägg.
Dryck: Coffee.
Biltur: Taxi, i lördags.
Kyss: I sthlm för några veckor sen.
Spelad låt: Lenka - The Show.
TV-program: Scrubs.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nix.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja.
Kysst någon du inte känner: Yepp.

5 nej tack:
Kläder: Latex-dräckt.
Mat: Kåldolmar.
Musik: Techno.
Dryck: Campari.
Personlighetsdrag: ?

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Snorade.
Du kan höra just nu: Grannarna.
Du inte kan leva utan: Familjen, vänner och musik.
Du gör när du har tråkigt: Försöker hitta på nått kul.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Syrran.
Du tycker om: Ingen nämnd ingen glömd. Men mer än tre pers.
Du inte gillar: Finns de med.

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe.
Vår eller höst: Vår!

1 önskan: Pass.

Skuldkänslor. Men varför?


Fy fan vilken natt alltså. Somnade inte förän runt halv sex imorse. Och så ringer mamma och väcker mig såklart! ;)


Ska snart ringa praktiken och sjukanmäla mig. Är förkyld! Och inte lite heller, fan näsan bara svider och huvudet tungt som berget.
Men jag får alltid skuldkänslor när jag sjukanmäler mig. Har alltid fått, och kommer alltid få? Jag hatar det. För även om jag verkligen är sjuk och vet att jag inte skulle klara jobbet/skolan den dagen, så känns det som om jag övderdriver och ljuger. Even if I don't! Så var det när jag jobbade på lågpris också, de få gånger jag stannade hemma pga sjukdom mådde jag piss - känns som att jag sviker. Ska det verkligen vara så? Man är väl hemma för att friskna till och må bättre inte känna ångest...?

Snörvel.


Säg vad ni vill, men just nu tycker jag synd om mig själv.

Yiruma - River flows in you.

1,37

Jag är en sucker för pianolåtar! Iallafall vissa låtar.. ta vilken som helst med Yoshiki for example.

För ett tag sedan lyssnade jag konstant på denna. River flows in you av Yiruma. Hur vacker är inte den här låten? :') Tycker den är jättefin! Men vill inte lyssna för mycket på den - rädd att lyssna sönder den. ;) Men den är så fiiiin.



Döm själva! :) Speciellt vid 1.37. ♥


En sak jag funderar på bara. Varför är asiater så grymt duktiga på piano?!

Mom&Dad.


Mamma och pappa. När ni kommenterar - skriv gärna vem det är i rutan där uppe då





Ser ju att det är eran IP-adress, men kunde vara kul att veta vem av er som kommenterar. :P
Men antar att det mest är mamma. brukar märkas på kommentarerna också. ;)

Framtidsplaner.


Visserligen är det ca 15 veckor kvar innan jag slutar IBM-utbildningen. Men är det för tidigt att tänka på vad man vill göra efteråt?
Många i klassen vet redan vad de vill göra. Många ska ut och resa överallt i världen. Och några är som mig - har ingen aning. Det är så jäkla mycket jag vill göra! Men har inte de resurser som krävs för de mesta.

Mikaela vill ha med mig utomlands, till Australien. Typ Work&Travel. Resa runt i Australien, se massor och jobba sig fram. För mig låter det underbart! Men just nu har jag knappt råd att leva här. Så jag har ingen som helst möjlighet att ta mig till Australien. Nu.

√ Jag vill också läsa vidare! Kanske onödigt nu, tycker ni när jag redan läser till bartender/barmästare. Men man kan aldrig har för mycket utbildning, right? Jag vill läsa Event och eventbranchen. Fann en utbildning i Queensland, Australien faktiskt! Som inte verkar alltför dum. De har en infodag här i Göteborg i början på Mars angående den, som jag tänkte gå på!

Jag vill också jobba som volontär! Det var jag även inne på förra hösten och skickade förfrågningar osv, men fick inget svar varken från stället jag sökte till eller min "agent". Blev lite less - men fortfarande inte gett upp!

√ Mamma skickade mig en länk om jobb utomlands i bla. Grekland! Som jag förövrigt knåpar på ett CV till nu. Jobbet är i så fall sommarsäsongen i år med början i April eller Juni. Kanske skulle man satsa på att jobba utomlands som säsongsjobbare för att få resa lite och mera rader att fylla ut CV't med? Dessutom upplevelse till tusen. Och erfarenhet.

√ Skiter sig allt så satsar jag på festivalsommar i Sverige!! Funktionär. Häromdagen var jag så peppad på det och ville söka till alla festivaler! Men det var tydligen för tidigt ännu. ;) Så närmare sommaren tänkte jag söka om jag inte har andra planer. Festival.livet är toppen! Och jobba som funktionär ger dig ju gratis inträde och massa coola band att se på! Härligt!

√ Sen finns det ju alltid gator att bo på och banankartonger till tak om det skulle skita sig helt och hållet.. Vore ju också en upplevelse.

Men tyvärr så styr ju pengar världen vi lever i. Så det blir nog leva och dö i Torsby. Eller gatan..

Ser inte direkt mänsklig ut längre..


När man måste gå till ICA för att köpa keso och ser ut som jag gör nu...

... då är man glad att man inte känner en endaste kotte här!

Jävla plastpåsar!!


Vet ni vad jag hatar?? Verkligen, verkligen hatar??

PLASTPÅSAR!! Ja! Jag hatar ICA's jävla plastkassar att lägga maten i, jag hatar de jäkla fruktpåsarna som inte går att få upp! Jag hatar deras sk. fryspåsar i slutet av kassan som är helt omöjliga att öppna! Jag hatar plats-jävla-godis påsar. Och jag h a t a r fryspåsar! Vem i helvete är det som designat dem?! Måste vara knäpp..

Jag kan stå hur jäkla länge som helst med att försöka få upp dem - men det går ju inte! Tar evigheter innan jag finner en lite glipa att försöka trixa in en nagel i för att få upp den.
De här förbannade påsarna kan få vilken underbar dag som helst att bli ett helvete alltså...


Inte för att denna dagen är underbar.... jag är sjuk.

Sjukling to be.


Jag håller på att bli sjuk. Det känns så iallafall. Fryser konstant (inte så konsigt - inte varmt här direkt!), sover t.om med strumpor! Min näsa rinner, nyser ofta ( btw, nys inte medan du håller på att borsta tänderna! Blir onödigt mycket tandkräm överallt! ) och jag börjar känna av bihålor, hals och öron.
Vill inte bli sjuk nu, mitt i praktiken. Kommer olägligt! Så var på apoteket idag och försökte utrusta mig med saker för att förhindra detta. Blev Ipren och bafucin. Och frukt från ICA med lite immunförsvars-vitaminer. Hoppas, hoppas!

Men som det känns nu har kroppen vunnit över viljan...

Bride Wars / Bröllopsduellen.


Idag åkte jag ut till Bergakungens (?) biograf! Och gick på Bridewars! Sista dagen den gick idag så tänkte passa på att se den. Den var rätt bra! Ganska förutsägbar men så brukar sådana filmer vara. En skön film att bara se och inte behöva tänka så mycket.
Egentligen vill jag se "I taket lyser stjärnorna", men det får bli en annan gång. Det var fan enorma priser på bio-filmerna iallafall.


You all, everyvody!


You all, everybody
You all, everybody
Acting like you're stupid people
Wearing your 'spensive clothes



Träningsvärk i högerarmen.


Igår hade vi städdag i baren. ALLT städades verkligen! Varje hylla torkades, varja flaska torkades av. Alla luckor och skåp torkades av och skrubbades rena. Nya klisterlappar med ölen på kom upp, diskade alla vinglas och svängare! Vi var små slavar, mohaha.
Nejdå, men det är ju sånt som måste göras! Och eftersom vi var tre i baren igår så var det lika bra att passa på. Måndagar är rätt stendöda här. Så det blev så fint så. :) Och skönt att ha nånting riktigt att göra - tiden går så mycket fortare! Har dock träningsvärk i högerarmen av allt skrubbande. ;)

Idag är jag trött. Somnade inte förän efter fyra igår. Låg och läste hela natten och grät. x) Dumma bok. :'/ Jag vill bara hoppa in i boken och hjälpa dem. Säga till dem hur de ska göra. Men det går ju inte, trista verklighet.


Kändis-spoting.


Idag när jag snurrade runt inne på nordstan stötte jag på denna filur!



För mig, mest känd som Lotta på Bråkmakargatans pappa. :]

Han pratade i telefon om nånting som kostade pengar. x) Och jag råkade nog stirra honom i ögonen liite för länge. Kopplade inte att det var han. ;)

Fajjfajj.


En lite upprörd (?) farfar ringde förut. Han var tydligen orolig för det där med bussarna och tyckte jag skulle säg till på praktiken att jag missade bussen sist och skulle be om att få gå tidigare! Jag kan ju inte sitta ensam mitt i natten i gbg och vänta i två och en halv timma på nästa buss, tyckte han!

Och självklart har han rätt! Jag ska prata med dem idag, men jag går ju redan en timma tidigare för att hinna med sista bussen. Inte visste jag (eller dem) att spårvagnen skulle vara sen. Jag vet inte, men den kanske ofta är det på helgerna? När det är mer folk i farten och den måste stanna längre och på flera ställen. Annars borde jag hinna springa till Svingeln om det skulle hända igen, bara jag kollar upp vägen lite.

Men det kändes bra att han ringde och brydde sig iallafall. :)



Nu ska jag jobba, hej så länge!

Escape from reality.


Min absoluta favoritbok-serie någonsin är Harry Potter! Har läst Harry Potter sen jag fyllde tolv eller tretton, om och om igen och jag tror aldrig jag kommer tröttna på dem. Jag älskar karaktärerna i böckerna och rollerna de spelar i Harrys liv. Jag älskar miljön och skolan där allting utspelar sig och jag älskar händelserna. Jag kan inte få nog av den magiska världens trots att jag vet att sista boken skrivits klar för länge sen. Men de är lika spännande varje gång jag läser dem.

Nu har jag upptäckt en annan favoritbok-serie som kommer tvåa på min lista. Ingen kan ha missat de böckerna? Självklart är det Twilight jag snackar om! Ännu än serie som frälst mig. ;) Som handlar om omöjligt kärlek och vampyrer. Jag läste första boken på svenska och fastnade direkt. Var osocial mot killarna hemma och bara läste och läste. Samma sak med andra boken. Nu är jag inne på tredje boken och snart läst klart den. Hade en svacka ett tag men nu har jag fastnat igen och vill bara läsa och läsa.

Samma sak här, jag älskar karaktärerna i böckerna! De är så udda, så vänliga och speciella. Alla har sin historia man får ta del av. Man lär sig gilla det regniga Forks och det händer alltid massa saker man får ta del av. Och kärleken mellan Bella och Edward är så sjukt speciell... man blir galen. Och stackars Jacob som vill så gärna..


Jag märker att de böckerna som tilltalar mig är sånna böcker med händelser som aldrig skulle hända på riktigt.
♦ Magi
♦ Vampyrer

Är det därför man gillar dem? För att de skiljer sig så från ens egen verklighet. Man kommer bort från det dagliga vanliga livet och får ta del av en annan värld? Med någonting man aldrig själv för uppleva. Det är det som lockar en. Man kommer bort sin trista gråa vardag. Inget vanligt Svensson-liv. Eller är det bara så att författarna är så jäkla duktiga på att skriva att man blir slavar för deras böcker?

Note to self.


Note to self:
Gå upp när klockan ringer.
Inte två timmar senare.

Musiclovah.


Jag måste ha världens tråkigaste blogg.

Därför lägger jag in bilder på - enligt mig - två av världens bästa musiker!




Så helt olika! Men så bra. ♥

Jag undrar, jag.


Ibland undrar jag om man smäller i sig en halv liter glass enbart för att man ska må så illa så man aldrig mer vill äta det.

Mat - inte alltid gott.


Jag gick till Ove's förut.
Orkade inte laga mat, så köpte mig en burgare och strips! Och det var inte alls så gott som det brukar vara med hamburgare! Inte ätit det på aslänge - vilket min mage kände av direkt, smärta, smärta! - och lär inte vilja äta det snart igen. Har tröttnat som fan på det. Usch. Känner mig bara äcklig och dåsig. x)

Ja, Ove's är ett grillhak.

Ett inlägg med mycket - inget särskilt betydande - text.


God morgon,
Nu har jag iallafall sovit några timmar. Vaknade av att farfar ringde vid tolv. Men kunde inte svara. Sen ringde han vid ett igen och då bestämde jag mig för att inte sova bort hela dagen trots att jag är trött. kan faktiskt sova imorrn med.

Igår var grymt kul att jobba! Vi trodde det skulle bli aspackat me folk, men blev mindre än i fredags! Skumt. Anyway - grymt kul! Det var jag och praktikant no. 1 ( Jeffrey, Heffrey? inte säker på hur han stavar... ;] ) som skulle ha baren i första hand så skulle de andra hjälpa till vid behov, och sen efter tolv när vi öppnade två kassor.
Och det var kul! Blir alltid lite nervös när de första kommer - att de ska beställa svåra drinkar. Men det är bara att köra! Tillslut tänkte man inte utan bara gjorde.

Så det gick bra. Sen stack jag hem vid tre, som sagt för att hinna med min spårvagn och buss! Spårvagnen hann jag som sagt med men vid bytet hade bussen redan gått. Och buss no2, som skulle ta två timmar men ändå åka dit jag skulle, hade också gått! Så ringde till mamma att prata med, så gick jag tillbaka in till stan. Hade ingen aning om var jag var men gick ditåt jag trodde jag kommit från. Fann ett öppet McDonalds i stan som jag gick in och skulle värma mig i. Där mötte jag Nicas och J(h)effrey! Som trodde jag smet undan städningen! De visste nog inte hur förbannad jag var - och hade gärna städat baren ENSAM om jag hunnit med en buss hem.
De tyckte iallafall jag skulle ta en taxi hem istället för att sitta där i över två timmar. Said and done. Kom hem till slut. Fattig och arg. Trött och kall. Tror det var andra gången i hela mitt liv som jag sov med tjocka strumpor på fötterna - frivilligt i säng. Första var natten till igår.

Blev en lång natt.


Tio över tre inatt gick min spårvagn. NU är jag hemma!
Tack vare fulla äckel som tyckte det var kul att ret spårvagnchauffören genom att stå i dörren så den inte kunde stängas - flertalet gånger - så missade jag bussfanskapet! Hamnade mitt ute i ingenstanns vid byte och ingen buss på tre timmar.
Men yes, nu sitter jag här. 350 kr fattigare, men en livserfarenhet rikare.


Hmm, nu kanske det till och med går att sova? Jag behöver inte ta den där ölen för att varva ner efter jobbet. Det räcker med att irra omkring vilse i göteborg i en timma!

♥♥


Mamma och pappa,
jag hade faktiskt köpt ett alla hjärtans dag-kort till er som jag tänkte skicka!
Men när det väl skulle postas i torsdags så fann jag det inte. Men nu fann jag det!
Det låg på hyllan ovanför diskbänken under min ananas. :S

Ha en bra alla♥ans dag iallafall!


Snart ska jag iväg...


Idag är det alla hjärtans dag också. Så på 'jobbet' trodde de att det skulle bli mycket folk! Shit alltså.. men tror vi är fyra (?) i baren.. eller om det var fem. :P Men jag är bar-back och diskplockare! Bra det, känner mig mest i vägen när det är mycket att göra. Men är det lugnt så kan jag hjälpa till i baren. Gjorde det igår, och det första jag fick göra var en rosa pantern - kvaddade totalt!


Snart dags att gå ner till bussen nu.... Eller snart. En timma.

Steka ägg i kastrull?


Det här kommer bli spännande. Sovit mindre än fyra timmar inatt och har snart tolv timmars jobb framför mig! Inklusive nattklubben.. på party-alla hjärtans dag. Shit, önska mig lycka till?


Nu ska jag försöka mig på att steka ägg i min kastrull! Kan behöva ett lycka till där med. :P

Weii!


Prata nyss med Emelie i telefon. Hon ringde och väckte mig - blev lite grinig först, men sen när hon sa varför hon ringde blev jag glad! :D Och sen massa pepp om An Cafe på det! Hmm, kanske överlever jag denna natt, trots allt?


♪ MYV 09?♥

Shit, vad jag är trött!


Igår tror jag jag gjorde allt man kan göra fel i en bar.. fel. Första timmarna gick verkligen åt helvete. Bläh. Men tror de sista två timmarna gick okej? Av sju timmar liksom. Men Micke sa direkt att när jag kom dit så skulle jag "ha ansvar" för baren. Han skulle givetvis finnas där men jag skulle sköta allt. Scary.

Och idag ska jag jobba på nattklubben, först med två andra snubbar. Undrar verkligen hur det kommer gå! Åt helvete antagligen. Men shit, är inte pepp alls idag! Är för trött.. drömde massa skit inatt, så vaknade inte direkt utvilad. Men ska försöka hinna vila ett tag senare innan jag åker in till stan. Börjar 19.00.

Hejdå.

Dumma hjärna och mage.


Vet inte varför, men nu är jag sådär äckligt nervös igen! Känns som hela magen ska vändas ut och in. Förstår inte varför jag ska bli så nervös bara. x) Vet ju att de inte förväntar sig att jag ska kunna allt efter en dag - men jag har alltid varit så och kommer alltid vara (?) - rädd för att göra fel. :P

Hmm, ajaa, det får gå som det går. Ska hoppa in i duschen nu iallafall. Sov 13 timmar inatt. Att jag inte orkar pallra mig upp tidigare alltså.. Synd att det inte går att spara sömn på lager, kan behöva till helgen.

Hur tänker man ibland, egentligen?


Vad konstigt man tänker ibland egentligen. Nu har jag bott här i fem dagar - ingen evighet direkt, haha, jag vet - men ändå så står min resväska kvar på golvet i sovrummet. Med alla kläder i. Varje morgon när jag letar nya, rena kläder måste jag rota igenom hela väskan för att hitta det jag vill ha. Vilket inte gör kläderna mindre skrynkliga direkt. Trots att jag har två garderober jag kan använda!
Nej, jag tänker så här på nått knepigt vänster. Jag ska ju "bara" vara här fem, snart fyra veckor till. Då behöver jag inte packa upp kläderna, ska ju snart flytta igen.

Man tänker inte på hur skönt det skulle vara att ha kläderna ordnade i en garderob istället. Utan mest på hur "jobbigt" det blir att packa ner de igen. Hmm, ibland undrar man över sig själv.


Sängen - Natti!

..


Göteborg är kallt. :'(

Stekt kycklingfilé! :D


Håller på och lagar mat nu! :D Ska bli stekt kycklingfilé och värsta stora salladen med mer eller mindre ALLT i. x) Gott! Fast  det är svårt att stek kyckling. Och nu helt plötsligt är jag livrädd för salmonella! Hypokondriker? Livrädd, som sagt. Och det är svårt att steka eftersom min stekpanna är sådär räfflad typ grillpanna.
Hmm, kanske är för att jag är ensam? Salmonellan alltså. Ingen som räddar mig om jag dör. Nu vet jag inte riktigt vad salmonella är och gör men det låter skithemskt ju! Salmonella. S a l m o n e l l a.



Salmonella.


Jag kommer få salmonella ella ella eh eh eh..

En sådär lagomt seg dag idag. Också.


Idag har inte heller varit världens mest produktiva dag! Har varit ute och gått lite här i Sävedalen och kollat butikerna. Typ varannat hus på "shopping-stråket" har en frisör. Och gatan har ca lika många pizzerior som Torsby! :P Men fann iallafall en "skönhets/sminkbutik" där jag köpte mig en pinsett. Mina ögonbryn ser ut som en snårskog just nu.

Lite pissed är jag fortfarande för att jag inte fick med mig kamerasladden. Har massa bilder jag vill lägga in på datorn. Sen blir blogginlägg så jäkla tråkiga utan bilder!

Nej, nu ska jag fortsätta min nostalgitripp! Kollar gamla filmer och klipp på barnprogram etc man såg när man var liten! :D Kul!

Skum nötsmak.


Jag år nyss ett par nötter som smakade kallsup vid pankland! Hur weird är det?

I think my head'll explode.


Det känns som om huvudet vill och ska explodera på mig! Det värker, och bankar och dunkar så jag blir inte klok. Jag känner mig helt borta. Har varit så de senaste dagarna nu på kvällarna. Har självklart inte heller köpt alvedon eller nått. Kön var för lång i Nordstan och sen har jag bara glömt helt enkelt.

Tror också det faktiskt kan bero på linserna. Jag ser sämre och sämre - eller om det känns så pga värken? Kan inte fokusera blicken. Speciellt inte på högerögat, och det är även på högersidan huvudet gör mest ont.
Fan.. får gå till optikern nästa gång jag är hemma i Torsby då!

P&L-P.D♥


Fick ett sms av syrran förut och böev glad!! :D Eller blev helt tokig, mer rättare sagt. x)

Pete Doherty (the real love of my life!) kommer till Peace and Love!! Oh my..! Trodde hon bara drev med mig först, men det är sant! Jag som tvekade ett tag . men nu måste jag dit! There is no other option. :')

Hemma från stan.


Varit inne i stan idag igen och gått runt, runt, runt. Vet inte om jag hittar lättare nu, känner mig fortfarande helt vilse och lost. Men någon gång lär det väl ljusna för mig?
Fann till avenyn! Eller.. vad jag tror var Avenyn. Har egentligen ingen aning. x) Men det var skoj iallafall. Och självklart fann jag den där skoaffären jag, mamma och Emelie såg när vi var i Göteborg. Dock kan man (läs: jag) bara titta på skorna. Inte direkt småpriser. Men det var ett par Converse där som var asballa! Svarta eller lila med massa paljetter på! 999 kr. dock.

Var också inne i saluhallen igen, haha. Och dregglade lite. Luktar gott och ser gott ut ju! Inte allt kanske, när det ligger typ halva får i disken. Men vid fisken, mmm. Köpte inget där idag heller, men sprang förbi fiskbilen vid ICA här och köpte rökt makrill! Har nyss lagat en god sallad och käkar makrillen nu, jättegott!
Sånt man får göra när man bor på västkusten. ;)

Första praktikdagen!


Hemma igen efter första dagen av praktik!
Det gick väl rätt bra, skulle jag säga. Kände mig mest i vägen eftersom jag inte visste vad eller hur saker skulle göras - men det kommer väl så småningom att fastna hoppas jag. Nu är jag ledig tisdag och onsdag. Eftesom jag går efter min handledares schema den här veckan.. Sen på lördag har jag mördarpasset 16.00-04.00! My God.

Nej, tänkte bara slänga in en snabb uppdatering om att jag lever - till er morgonpigga. Jag ska ta sovmorgon imorrn, tänkte jag. x)

Natti. ♥


Jag fattar inte?


Hur fan går det till att klockan går så jäkla fort, men samtidigt så jäkla sakta?

Night.


Nu ska jag sova. Så säger godnatt till mitt livs tråkigaste födelsedag.



Godnatt.

Bride Wars.


Nu ångrar jag mig faktiskt att jag inte gick på den där bion jag ville gå på. Börjar nio - så lär inte hinna dit! Missade ändå bussen med en minut isf. Istället sitter jag i samma stol som jag suttit i sen jag vaknade vid tio imorse. Bortsett från ett litet avbrott när jag gick till ICA. :P Mycket produktiv dag alltså!
Äsch, men bion lär väl gå fler gånger? :) Var bröllopsduellen jag tänkte se i så fall.


James Dean.


En av mitt livs stora kärlekar - James Dean - fyller också år idag! Eller han borde gjort. Vet inte om man fortfarande fyller år när man inte finns längre?

Iallafall, vi minns och hedrar honom. :')





* 8 - 2 - 1931
+ 30 - 9 - 1955

I whisper your name over again
Give me the strength to seize the light
If I should find a way
I saw a dream you were flying in the sky
Without a fear
Never touched the ground



Nomy.



No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Lat.


Man kanske ska försöka röra sig mot ICA och se om de har en billig kastrull. Vill ha ägg.

Varma kaffedrinkar!


Usch, vad jag fryser! Mina fötter är som istappar nu. Funderar på att hämta täcket och vira in mig i. Har iallafall höjt värmen lite på elementen, och hoppas det hjälper! Men när man är så här kall skulle det inte sitta dumt med en Irish Coffee! ♥

Eller varför inte en Mexican Coffee? Mums.



→  Kahlua
→  Råsocker
→  Nybryggt kaffe
→  Vispgrädde

Dagens birthdaySP-jag!


 

Såhär borde jag se ut idag - eftersom jag.. (bläh?).. fyller år! :)

Men känner mig mer såhär just nu. :P

Men det kan ju ändras! Funderar på om jag ska försöka ta mig till Universeum idag? Eller vara ännu smartare och stanna hemma och plugga drinkar inför imorgon. börjar bli redigt nervös!
Ja, det blir nog det sista - vill inte göra bort mig totalt första dagen.

Zzz..


Får man gå och lägga sig tjugo i nio en lördagskväll?

Rolig dag.


Kallt!

Idag stack jag in till centrum igen. Tänkte se hur jag skulle gå på måndag när jag ska till praktiken. Sen skulle jag köpa linsvätska och alvedon - kom självklart hem utan någon av dem.
Letade också efter Converse-butiken! Fann inte den, men massa andra underbara affärer! Synd att man inte var rik bara.

Tog lite kort.

Här är brunnsparken, där ligger stället jag ska jobba på.

Nordstan.


Kolla alla böcker! Vill ha varenda en och ha ett eget biografi/musik-bibliotek hemma med massa musikböcker.


Köpte de här korten dock.


På bussen hem.


Här är mitt boende! Mysigt va? :) I foröljen där sitter jag nu!




Hmm, inga bilder? Nej, visst fan. Jag har ju kvar cp-sladden i Nyköping.

Ursäkta irriterande och rörigt inlägg men jag är så jävla less, trött och förbannad nu.

Tillbaka, och nu också kontaktbar på mobilen igen.


Tillbaka! Shit alltså, tog fem timmar att köpa laddare. Dröjde ett tag innan jag förstod mig på bussen, tidtabeller och kort men en snäll man i kiosken här bredvid visade mig! Och tyckte jag var en stackars sate som kommer från värmland. Han frågade var jag var ifrån så svarade jag torsby - åh, era stackars satar, säger han då. Haha.

Anyway, jag fann till Nordstan iallafall! Och såg läppstiftet. Tänkte kolla stan imorgon, vill det idag men är såå trött! Har varit en fruktansvärt lång dag. Sen skulle jag ta bussen hem och hamnade i Partille i stället. Strosade runt där i en timma innan jag fann bussen hem. Kunde gå - är inte så långt egentligen. Men trött, vilse och blöta fötter. Nej tack.


Så nu ska jag bädda sängen, lägga mig och kolla klart på PS I love you. Började se den igår, men orkade inte se klart. Började gråta alldeles för tidigt in i filmen. x)

I Göteborg!


Nu är jag "hemma" i gbg! Och med hemma menar jag där jag ska bo de kommande fem veckorna. Det var större än jag trodde! Inte alls som under trappan, som jag var rädd för, haha. x)

Fotar och berättar lite mer sen. Måste leta affärer, buss osv så jag kan köpa mig en ny laddare. Bra start, va?

Jag har ett stort problem!


Min mobil är död, inget batteri. Och jag har ingen laddare med mig.

Sista rycket nu då?


Har man tvättid mellan 17.00 och 22.00 - ja, då är man verkligen upptagen mellan 17.00 och 22.00 också! Har sprungit upp och ner till tvättstugan 7 gånger, tror jag! Tvättat fyra maskiner, torktumlat 6 maskiner och haft massa tvätt i torkskåpet. Ändå är det inte torrt allting, så min packning går lite långsamt.
Kommer troligen trilla ihop död imorrn när jag kommer till Norrköping. Släpa den stora resväskan, guran, dataväskan, handväskan och en påse på täget. Stackars mig, får man säga så?

Nej, nu ska jag lägga mig och titta på PS. I love you!

Imorgon flyttar jag!


Om ganska exakt tolv timmar ska jag gå ner till taxin som hämtar mig här och kör mig till tågstationen. Fatta vad skumt det känns. Sen kommer man inte tillbaka hit på fem veckor, som egentligen inte är en evighet - men ändå! Imorgon bor man i Göteborg då. Äntligen på rätt kust!
Kommer bli skumt att bo ensam igen. Är ju vad vid att ha tre killar springandes runt omkring. Inga mer Toms fnittrande mitt i natten, haha. x) Kommer bli som när jag bodde under trappan igen? Naej, hoppas inte.

Men jag längtar också! Alltid kul med nytt. Nervös inför praktiken på måndag - börjar direkt. Inget möte innan, liksom. Men aa, det blir nog spännande.


Nu ska jag fortsätta med dagens utmaning - tvättstugan.

"I predict a riot."


Att göra:

♪ Tvätta - massa, massa.
♪ Packa.
♪ Plugg på importörera.
♪ Rensa kylskåp.
♪ Stryka skjorta med varm kastrull.
♪ Hitta viktiga papper.
♪ Ringa svart-taxi.
♪ Tvätta såret.
♪ Freaka out till Millencolin.
♪ Ta ut pengar.
♪ Kräkas.
♪ Beställa tåg-ticket.



Att Packa:
Kläder; jeans, svarta bralls, skor, horstövlarna, svart + vit skjorta, underkläder, random t-shirts & hoodies, partyklä'r,
gura (?), alla sladdar till datorn, kamera, smink, shakers m. tillbehör, skolpapper/böcker, makaroner, rastamannen, mössa, smycken, Breaking Dawn,

Die young.


Hey little girl on your way to prom
One little night then your life is gone
All that you had is a fairytale
now you're standing alone wonder why did you fail

Somebody told me that you're ok
Somebody told me you passed away
Life aint comming back for you



no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Pluggar importörer.


Är hemma hos Micka nu. Ska plugga importörer inför provet imorgon. Kommer gå åt h-vete. Inte bra! Men jag försöker iallafall! Imorrn är annars sista dagen i skolan innan praktiken. Tråkigt egentligen. Kommer sakna alla och känna mig ensamast i världen.

Warning: Humörsvängningsinlägg som fan.


Jävla helveteinternet funkade som vanligt inte igår,så här kommer gårdagens positiva inlägg!


Jävlar vilka humörsvängningar denna dag bidragit med. Fy fan, säger jag bara. Är helt slut nu, och trött. Vill bara sova, men dagarna går så fort när man sover.
Är värsta humörmonstret. Vaknade idag och var trött. Skulle till skolan och var förbannad. Gladare när jag kom till skolan. Men det växlade mellan glad, trött, grinig, arg, glad and so on. Hela dagen. När jag gick hem var jag förbannad igen. Kom hem var glad. Åt mat. Blev trött och grinig igen. Skulle ut och gå, så blåste det. Blev arg och grinig och gick hem.
Nu är jag mest bara varm, trött, utmattad och helt slut....

Och hälsar världen så här:


Out.


Ska ut och gå tror jag. Hinner egentligen inte. Har mycket att göra.
Men massa argt som gnager. Måste gååååååååååååååååååå.

"Keep talking shit.."


Fan, vilket jäkla sjukt samtalsämnde de har här i klassrummet nu! Jäkla sextalk hela tiden. x)

Trött!


Sitter i skolan nu och är riktigt trött. Usch, var precis så jag orkade gå upp i morse! Snoozade en kvart idag. Inte bra! Men yes, nu är jag vaken iallafall. Pigg är jag inte. Men vaken.

Bourbon.


"Den viktigaste typen av amerikansk whiskey är Bourbon som kommer från Kentucky. De görs till minst 51 procent av majs - resten kan vara spannmål av vilket slag som helst."

Ur Michel Jamais bok Lilla Spritboken.



Måste komma ihåg till imorrn om den frågan kommer igen! Jag trodde Bourbon kom från..... ah, nån annastanns.

Tvätt!


Idag ska jag prova på något nytt! Jag ska handtvätta mina kläder. :S Har ingen tvättid innan praktiken, vilket är C R A P ! ! Så får handtvätta my stuff. Tack vare att "någon" (säger inga namn) bokade om tvättstugan sist han tvättade, utan att säga till och helt enkelt utan att komma ihåg vilken tid! Fick jag reda på idag då, så det är därför det inte går att boka om! Doublecrap.
Men tack vare Micka så får jag snylta en tvättid hos henne på onsdag! :D

Träna barteknik.


Annars har dagen varit lugn. Dock rätt skumt humör. Försov mig som fan idag också! Klockan ringde kvart i sju, så jag ställde om den som vanligt till kvart över sju (tight om tid redan då!), men på något knepigt vänster så stängde jag av den när den ringde. Sen vaknade jag strax innan åtta och var jättestressad! Brukar vara redo att gå kvart över åtta, och eftersom jag är såå seg på morgonen behöver jag tid. Så tog det lugnt och tänkte gå så jag kom ner senare till skolan, hade barteknik idag ändå så rätt lugnt.

Sen ser jag att Niclas var kvar hemma, så frågade varför han inte gick till skolan. Tydligen hade vi fått mail av Hasse igår kväll att vi inte behövde komma förän efter lunch. Så gick och lade mig färdigsminkad och allt igen. Vaknade vid elva och gick strax där efter. Då var jag apförbannad av okänd anledning.

Kom till skolan, så var bara Nathalie där. Så hon, jag och Niclas hade lite barteknik och drinkblandning med Hasse. Rätt bra att vara så lite med folk. Man orkar fokusera mer och Hasse får mer tid att hjälpa om man behöver hjälp.
Sen kom typ 6 pers. till och dagen flöt på rätt lugnt, med ännu mera barteknik! Det är ju så kul!

Så ikväll blir det att plugga importörer till Nick's prov.




Jag bröt förövrigt min penga-strategi jag hade. Köpte färdig kycklingsallad på Kebab House idag. :/

"Cut my life in to pieces."


Imorse när jag skulle skära bröd så höll jag såklart brödet i ena handen medan jag skar det. Och självklart skar jag mig i handen! Hann dra både fram och tillbaka innan hjärnan kopplade.
Sen började jag tänka på det Erik sa om hygien i baren. Det var någon han jobbade med som råkade skära sig i baren. Sen blev det infekterat! Och innan hann gick till doktorn hann det bli så illa att han var tvungen att amputera fingret han skar sig i! Det spred sig tydligen jättefort, och hade han inte gått när han gick så kunde han varit tvungen att kapa armen. Usch! Jennie rädd. Det ser ju inte infekterat ut iallafall.. men det ser inte jättebra ut heller.


Rätt kass skärpa på bilden, men nu kan ju tänka er. :P

Omg.


Kan man dö av en överdos av pizza och chips? I så fall ligger jag nog illa till nu..

Ekonomi - inte mitt starkaste ämne.


Det känns inte som om det var idag vi kom hem från Stockholm. Kanske för att jag råkade ta en powernap på nästan två och en halv timma förut. Även om jag sa att jag inte skulle göra det. Bara råkade somna när jag låg och läste. x)



Kollade mitt konto förut, och blir lika ledsen varje gång. Jag önskar jag hade mer pengar! Egentligen tycker jag pengar är onödigt (yeah yeah, I know. Samhället skulle inte funkar utan pengar och yadayada..) men det är ett nödvändigt måste om man ska överleva i denna värld? Sen att allt kostar så förbannat mycket, vad man än vill göra. :P
♦ Jag ska sluta handla så jäkla mycket! Får sluta fika så jäkla mycket, som kommer bli apsvårt förövrigt. Jag älskar att fika med mina vänner. Sluta köpa onödiga materiella saker man egentligen inte behöver. Sluta köpa färdiglagad mat som kostar 150% mer än om man gör den själv osvosv.. Bara nödvändigheter.

Men alla vet ju hur det kommer gå, så egentligen undrar jag varför jag skriver det. Klarar troligtvis imorgon. Om jag inte lämnar huset... Sen brukar det vara kört.

Jävla sladdproblem.


GAH! Jag h a t a r verkligen när man ska använda datorn och den ligger på golvet i mitt rum med varenda jävla liten lös sladdbit itu-plockad och ihoprullad. Till och med den långa sladden som går att plocka isär var isär plockad! Ska det vara så svårt? Visst, det kanske inte ska ligga framme hela dagen, men inte fan behöver man plocka isär varenda lilla del för det? Och skulle det vara såå farligt att bara flytta på sladden och lägga på bordet i hörnet..? Och det är inte första gången varenda sladd ligger lös och ihoprullad. Snacka om sjukt. Kanske nått tvång.

Usch, borde inte bli så arg, men nu kan jag freaka out för mindre.

Stockholm.


Shit, vilken helg alltså. Den har varit helt sjuk och jag har blivit dag-förvirrad igen. Allt är ett enda blurr.
Men vi hade en helkväll i Stockholm igår iallafall! Började dagen med lättare baksmälla. Skulle ta "en" öl på Birgers som sagt. Vaknade självklart för sent och fick stressa med dusch och smink innan vi skulle ner och möta Tomas på systembolaget. Sen skulle vi möta Marcus vid ett och åka med honom till Stockholm. Vi tänkte åka i tid för han skulle hinna till sin praktikplats och kolla läget först. :)

Men det tog fan sin tid, haha. Körde vilse inne i stockholm. Eller inte vilse, Marcus visste heela tiden vart han skulle - han visste bara inte hur man tog sig dit. x) Körde runt samma byggnad i slussen oändligt många gånge tror jag. Och genom samma tunnel tre gånger? Haha, ja det var en uppelvelse iallafall.
Sen var vi vrålhungriga och käkade pizza och gick sen till O'Learys,

Tog bilen in till Centrum och mötte Cris på hennes jobb! Sen åkte vi hem till henne och förfestade och softade lite. Haha, var grymt skoj faktiskt! Ringde och trackade Spitface några gånger och stackaren hann åka hem innan vi kom till stan sen. Kanske stack innan för att hon var rädd för oss? (A) Eller inte.

Vi missade iallafal första bussen in till stan trots att vi sprang! Och jag sprang i strumporna. Inte så jäkla rockigt. Men till slut kom vi in. Och vi gick till Söder på Marie Laveau. Skumt ställe! Massa labyrinter, kändes det som och en trång, skum bar med dansgolv i källaren. Men det var kul där med. :) Satt mest och kollade på folk. Och haha... nån mystisk dansade snubbe verkade spana in Andreas, haha! xD

Sen natt. Åkte hem till Cris sen med massa bussar och sov. :) Var sådär lagom pigg i morse när killarna väckte oss och sa att vi var tvungna åka NU om vi skulle hinna till Älvsjö innan Marcus åkte därifrån. Det var en kul resa hem, bakfull, kall och jävlig. Men det var värt det. Jag gillar äventyr. :)

RSS 2.0
Test