Dröm.


Inatt hade jag en så sjukt underbar dröm. Iallafall, en del av den. Jag var lycklig (tror jag?) och saker verkade gå bra. Sen vaknar man på morgonen och inser att det bara var hjärnan som spelade en ett spratt - det inte alls hade hänt på riktigt. :P Men.. hoppas det händer någon gång. Probably not, men man vet aldrig. Den som lever får se. Jippi.

wot?

1666 på 26 dagar. funkar det?

Stockholm.


ROADTRIP! To estockholmoo.
Igår var vi i stockholm på studiebesök på två av toppkrogarna/barerna där. Det var nice! Kul att se hur det ser ut och få lite insight på hur de jobbar. Var på kungsholmen och hotellet. Hotellet gillade jag mest. Så jäkla coolt byggt/inrett/image. Man skulle gått dit som gäst någongång och se hur det är då. Men... stockholm = bratz. Jag passar inte riktigt in.
Nick var med oss och vi fick redovisa lite om våra praktikplatser och ev. prata om kommande praktik och vi hade tips och idéer om var vi ville vara. Men jag har ingen aning. Vet inte alls vad jag vill. Men får ta mig en riktig funderare ikväll. Skulle prata med Hasse imorgon.

Efter vår rundvandring gick vi till ett nyöppnat ställe som jag tror hette Story? Jag köpte en Mojito som var grym! I like it. Satt där och degade rätt länge innan vi började gå mot centralen för att ta tåget hem. Slutade med att vi fick springa! OCh hade ca 5 minuter på oss att köpa biljetter. Sprang på tåget, men hann precis! Det började åka innan vi satt oss, men vi hann på! Tågresan tar bara en timma,men kändes som en mindre evighet med Jens sittandes bredvid. D*mpbarn alltså.


Weii, jag älskar sånna äventyr, haha. x) Även om det bara är till stockholm över dagen - like it. Åka buss, bil, tåg whatever är grejt. Bara nånting annat än den vanliga vardagen, liksom. Kan inte beskriva det men.. älskar't.

Lördags.


I lördags var det rock out på O'learys. Var hemma hos oss först i lägenheten och det blev lite vildare än vad som var meningen tror jag. Alla säger efteråt att det var en jävligt skum fest. Och jag måste nog hålla med, den vad rätt weird. Vet inte riktigt vad det var som gjorde det, men.... hm.
Micka hade med sig singstar som vi sjöng. Vid det laget hade jag tappat omdömet helt och minns knappt någonting. Men vi hade sjungit (läs: skrikit) lite låtar, och tydligen hade jag och Marcus sjungit Nirvana - Come as you are. Han sa att det var kul, så får väl lita på det? Jag har bara svårt att fatta att jag sjöng inför folk. xD Har inte direkt någon sångröst.

Tomas hade med sig en kompis som kunde spela gitarr så det blev ännu mera allsång i köket! För att citera: det är ju riktigt trevligt med gitarr. It sure is. Så det var kul, skulle jag tro. :)
Och vi tog oss ner till O'learys. Men eftersom min biljett fortfarande ligger i min väska antar jag att jag var så dum i huvudet och betalade mig in ändå! Jävla pucko. Och xider köpte jag mig trots att jag inte skulle haft mer att dricka. Och Micka kommer som vanligt och säger: Nu ska vi shotta! och har med sig lakritsshots. :P Haha, illa illa.

Men det var en kul kväll! Och roligt att ändå såpass många som vi var var med. Och så länge. Well, vissa orkade ju inte kvällen och somnade tidigt, men.... Jag stog på benen tills jag kom hem iallafall! Jag vet inte hur det gick till, men det gjorde jag.
Hade lite träningsvärk i magen i söndags och igår bara av allt jävla hulkande. Usch. Äckligt. Men det var inte framtvingat denna gång iallafall, det kom frivilligt. :P'

Och tack marie för att du hjälpte mig till damernas på O'learys. Betala böter för en förödelse pådansgolvet vill man inte. :P


Men så kom jag på igår natt att jag hade haft min kamera med mig i början av kvällen. Så började jag kolla igenom bilderna och speciellt alla jävla filmer. Men klarade inte av att kolla alla. Jag skäms - big time! Jag är fan pinsam. Varför gick jag ens upp på morgonen för?

Lättar mitt hjärta på biblioteket.


Hey folks. Sitter på biblioteket och ska lätta mitt hjärta. Min dator hemma har kraschat totalt nu. Så ni får förvänta er bättre bloggande nästa år troligen...... men typ miljoner inlägg nu om mitt så absurt intressanta liv.

Party-saturday!


Ikväll blir det party! Vi ska ner på O'learys och se några liveband som ska spela! Redan köpt förköpsbiljetter och fixat dricka. :) Ska vara här innan är det tänkt. Micka ska ta med Sing Star också! Haha, får väl se om jag vågar sjunga när det blir mer folk. x) Men med tre liter vin borde det gå... eller så funkar det inte alls. x)


Sommarjobb.


Jag har ingen riktig koll på hur det gick till. Men på något knepigt vis har jag lyckats skaffa sommarjobb i torsby nu på morgonen. Innan jag var riktigt vaken. Det är bra, antar jag? :)

Freitag.


Snöstorm. Fatta vad blöt jag var när jag kom hem förut, och iskall! Blåser som fasen här med massa snöblandat regn, mindre härligt så att säga. Men men.. bor man i brandkärr så gör man, bara att knatahemåt ändå.
Det är nu man vill ha en varm jacuzzi i solnedgången i Cabo, lyxchoklad, ett glas champagne och en bra bok (ev. johnny depp när vi ändå drömmer här...). Men får nog nöja mig med ett badkar i brandkärr med ett glas päroncider och ett äpple. Möjligtvis en gammal skvallertidning med Johnny Depp på framsidan?
Yah yah, får gå det med. :)

I have a dreeaaaaaaam..


Detta ( som är dock bara en hundradel ) vill jag i sommar!
25 juni - West Coast Riot;
22-27 juni - Peace and Love;
26-27 juni - Metaltown;
2-4 juli - Arvikafestivalen;
2-5 juli - Roskilde;
8-11 juli - Hultsfred;

faktiskt.


jag lever.

Psykooooooooooooooo.


Snart är det påsk! Kaniner, ägg och godis tänker jag på då. x) Hm... det man ska tänka på?
Anyway, had tänkt åka hem till påsk. Är ju ledig fyra dagar faktiskt. Men börjat ändra mig. Vet int varför, men känner inte för det. Jag vet inte vad jag skulle göra istället heller, Micka vill ha med mig till söderhamn, men vet inte om jag har råd. Och annars stannar jag väl här? Jippi? Men kunde behöva intensiva pluggdagar....

Äsch, jag vet inte vad jag babblar om. My mind isn't what it used to be.
Jag vill hem, helt klart. Jag har sån sjuuuuk hemlängtan! Som river och sliter i en. Vill bara hem till ett.. hem, en familj, ett hus. Känns som man slits sönder här borta. Så fort jag ska sova börjar jag grina. Nånting som fattas, men kan inte placera det. Hem?
Men när jag tänker efter... så är det inte så jäka underbart. Men man förtränger alltid det dåliga, visst? Man minns det inte, man kommer bara ihåg allting bra. Om man inte verkligen tänker efter.
Jag minns sist jag åkte hem. Andra dagen grät jag och ville tillbaka hit. Jag kände mig inte hemma då. Men stannade kvar och det blev bättre. Men jag kommer också ihåg hur det kändes när jag gick in i mitt rum och gjorde mig hemmastadd igen. All jävla ångest och tankar / problem man hade då slogs tillbaka mot en som en käftsmäll. and bam, you're back in the marshy ground.
Sen förskönar man allting också. Alla mysiga stunder, TVmyskvällar, spel, vänner, fest och yadayada. Visst, det finns underbara tillfällen man inte vill missa eller glömma. Jag vill inte klaga. Men om det dåliga väger över, tyvärr?
Jag orkar inte låtsas.
Och jag vet inte vad jag vill. Vad jag ska göra. Eller vad jag gör här. Eller vart jag ska. Eller vem jag är.
?

Njet.


hmmm... fast jag har just insett att det inte är kul att lägga alla sina studentpengar på mat.

Ekonomiprov.


Inatt har jag ekonomiprov! Mitt egna påhitt visserligen.. ska sitta här vid tolv när pengarna snubblar in på mitt konto och göra en budget! Jag vet att jag bara kommer följa min budget.... högst i morgon, men alltid något? Så ska jag ränka på pengarna jag har och inte har dvs. är skyldig världens alla folk.

Har idag skrivit en shoppinglista också! Dock orkar jag inte gå till citygross imorrn, det blåser ju fan is här, men får bli ICA. Så kanske jag kan låtsas att jag kan laga mat iallafall.. och slipper pasta/smörgåsar/nudlar och crap. Det konstiga är att jag kan aldrig komma på nånting annat. Försöker tänka efter vad vi brukade äta hemma i rådom, men huvudet står still. Vad finns det för mat egentligen?

bläh.


men sluta, jag vill inte ha era pengar när jag inte ber om hjälp. jag själv har satt mig i situationen och får hantera det själv.

Mer häslosam?


Jag måste bli mer hälosam igen. Eller iallafall tänka på vad jag äter. Fast det är när jag verkligen vill äta nyttigare som det brukar sluta dåligt. Men pratade med mamma förut om att jag är sjuk. Och har sagt innan att jag inte brukar bli sjuk men nu har jag blivit riktigt sjuk två gånger på ca 1 månad. Dåligt immunförsvar? Äter för dåligt med vitaminer och mineraler, tror jag. Blivit rätt illa med det. Och tänker jag efter - jag kan inte ens komma ihåg vad jag ätit den sista tiden. :P Mat som jag lagat själv alltså.

Ännu sjukare är ju att jag vet precis vad man bör äta, ungefär hur mycket och varför / vad det är bra för. Allt sitter inpräntat i bakhuvudet, men inte fan lever jag som jag lär. Är det någon som gör det? Varför vet jag inte - för lat antagligen.

Så idag har jag lyckats fått i mig:

√ Flingor (utan mjölk) - fibrer, socker, massa snabba kohydrater.
√ Pasta - snabba kolhydrater
√ Två kanelbullar som jag fann längst ner i frysen - raffinerat socker, härdat fett, snabba kolhydrater.
√ Varm choklad - massa bajsskräp, helt enkelt.


Mmmh, där ser man hur nyttig jag är. Men jag skyller på att de obefintliga CSN-pengarna tömt mitt kylskåp ganska ordntligt. Så man tager vad man haver. :) Men på onsdag blir det gurka!


Anna Skipper är en bitch.

Inte samma sak.


Att äta flingor och mjölk - utan mjölk .... är inte riktigt samma sak. :(

Hjälp?


Gjorde det stora misstaget att kolla mig i spegeln förut. Skulle inte gjort det - kommer troligen få mardrömmar inatt.

ZzZ.


jag förstår inte hur jag kan vara så jävla trött ? Sovit hur länge som helst idag ju .

Grace / Wasteland.


Jag äger den! Och den är bäst!


Harry Potter.


När jag är sjuk känner jag nästan alltid ett stort sug efter Harry Potter! Harry Potter-filmerna men mest mina HP böcker. :') Och jag har inte en enda med mig hit. :( Jag vill bara ligga och läsa Potter i timmar och tycka synd om mig själv, haha. Var såå länge sen jag läste de nu!



Aaw.

dvala.


Hej hej hallå.
Just idag vet jag inte om jag är mer död än levande. Om jag är vaken eller drömmer. Allt är som i en dimma.
Så fort jag kom hem efter att jag följt med Emelie till bussen så gick jag och lade mig. Vaknade vid halv fyra och hade jätteont i magen av hunger. Fann nudlar - ett paket! Längtar till onsdag så man kan köpa riktig mat igen. =P

Har träningsvärk i ryggen av allt hostande också. It sucks.
Weii, fick msn- och smsmeddelande från gäster på GD förut! Kul att de kommer ihåg mig! :D Även om det bara gått en vecka visserligen..... ;)

Lördag.


Hellu! Använder internet trots virus nu. Är så jäkla trött på det. Men datorn är inte den enda som har virus! Usch, fy fan vad illa det är. Men idag mår jag mycket bättre än igår iallafall! Mest förkyl nu med massa hosta, men igår orkade jag knappt stå upp. Trodde jag skulle ramla ihop när som helst i stockholm. Orkade dock hålla mig levande.

Idag har vi sovit typ hela dagen! Var uppe strax innan åtta idag och tvättade två maskiner med kläder, sen gick jag och lade mig igen. Vaknade för inte så länge sedan, men Emelie sover än tror jag. x) Latmask, haha.

Resten av dagen får vi se hur den blir. Skulle ju till Micka och Fredrik idag men de ställde in det. Så nu har jag ingen aning om vad vi hittar på! Blir antagligen Robinson 2009 iallafall. :)

ANCAFE!


Hello!
Sitter på biblioteket nu, väntar på att Emelies buss ska komma in strax innan 18.00
och orkade inte gå hem i mellan. Så har varit hos Malin en liten sväng, sen på gymmet! Ingen superlyckad träning idag direkt men, jag var där iallafall....

Imorgon blir det Stockholm och An Cafe! Kommer bli så bra! De var grymt bra sist iallafall och hoppas på det i år med. Fast vet inte än om jag ska trängas och hoppa långt fram / mitt i folkhavet, eller om jag ska försöka hitta en mindre våldsam plats stå lugnt (?) och sansat och bara titta på konserten. :P Och självklart vara med på deras lilla dans, haha. x)
Men som jag sa till Emelie, även om man planerar att stå bredvid kan det hända att man rycks med ändå!

Letter.


Nyköping March 18 2009.

Dear BJ, Tré and Mike,
I've seen on you website that you're up to a worldtour soon! I really looking forward to it!
Please come to Sweden! That would make my life perfect!

Bye.



Jennies goes fangirl.

Update.


Hej!
Sitter i skolan nu så uppdaterar bara snabbt! Har virus på min dator så vågar inte logga in på den hemma än innan det är fixat.
Har just gjort engelskan, och ska snart till stan med Micka! Ev. blir det bolaget? Eller om det väntar till helgen. Blir kanske singstar hos Micka om min lilla, lillasyster vågar :D

Nu ska vi gå. Men ville bara säga att jag lever.
Tjarå.


Sista dagen är över.


Hemma från sista dagen på praktiken! Det var kul! Hade mer flyt igår iofs, men det var en bra sista dag. :) Säger som jag sagt till alla de som frågat, det ska bli gôtt att komma tillbaka till Nyköping och kompisarna igen, men jag kommer verkligen sakna personalen och GD! Och lite Göteborg då, trots omständigheterna. Och allt roligt folk! Folk är mer öppna och utåt här - man lär känna många!

Men en sak jag stör mig lite på. Märkte att jag fick någon pissed off. Jag visste det! Jag visste det efrån början,därför jag inte villa nånting eller "lura", "teasa" till nånting. Och well, han verkade inte bli glad, men hoppas han inte blev sur eller ledsen iallafall. Men kunde väl sagt hejdå? Äsch, jaja whatever. Lite synd bara.

Nej, nu ska jag lägga mig under filten och sova lite! Ska snart upp igen och leta åt återvinnigsstationen här någonstanns och sen dammsuga och torka golv! Lagom roligt. Sen bär det va till Nyköping! Weird. Undrar hur det bli att få lägenheten full igen med folk och ljud överallt...........?

Nighto.


Btw, idag fick jag ingen is innanför tröjan! Var lite rädd för ett taskigt avslut på det hela. Igår var de två mot en och fick massa is + isvatten innanför tröjan så det rann nerför byxorna på insidan, och i trosorna! Lagom skönt.
Men jag glömde ge igen idag. :/

right roooooooooouuuuuuuuuund.


You spin me right round baby right round

Mindre glad - igen? Inte så jäkla ovanligt. Välkommen till emobloggen. Hur kan jag göra livet surt för er idag? Eller vad kan livet göra surt för mig, rättare sagt.


Jag fattar inte. Det är nog fan inte meningen att jag ska trivas eller vara glad? Kvällen idag var super, det var rätt lugnt i baren och allt flöt på kanon, faktiskt! Var nöjd och glad när jag gick därifrån och när jag satt på spårvagnen kände jag att det faktiskt skulle bli lite tråkigt att lämna Göteborg! Det är ju först nu jag börjar hitta (i Nordstan iallafall..), lärt känna mer folk, känner mig mer säker på staden och skaffat umgänge / träffar folk utanför jobbet. Så jag skulle vilja stanna eller egentligen komma tillbaka snart igen!

Aah, framtill att spårvagnsjäveln inte stannade på min hållplats. Bara svischade förbi utan att ens säga "nästa svingeln". Så hamnade mitt ute i ingenstanns. Ingen aning om vart jag kom ifrån, vart spårvagnen var på väg eller åt vilket håll jag skulle chansa att gå åt. Men började promenare i kanske 20 minuter till jag kom till en gångtunnel jag totalvägrade gå in i. Så vände och gick tillbaka. Försökte se om det fanns en taxi i närheten- Givetvis inte. Kanske top minuter senare kom en taxi jag hoppade in i. Som givetvis körde fel och visste inte vart han skulle. Jippi?
Så var det en pratglad taxichaufför och en sur Jennie i bilen. Han smattrade på massa frågor om allting, så jag satt och ljög ihop en hel jävla historia om mig själv. Som njaee, inte stämmer riktigt men det behöver ju inte han veta. Slapp han veta om mitt tragiska liv.

Så mina roliga minnen från gbg. Taxikostnader på 1200 innan morgonnatten är över.
Jippi. Jag som älskar gå och lägga mig förbannad.

Hejdå.


Hasse ringde nyss. Pratade med honom om praktiken lite grann och sådär. Kändes bra! Och imorrn efter nattklubben skulle ju jag och Micke ha utvärderingen av praktiken, och Hasse skulle skicka papper på/om det. Even better! Så har man lite riktlinjer att gå efter. Ska bara komma ihåg att säga till om det. :P
Shit, tänk om han säger massa dåliga saker. Vet att han tycker jag ska vara mer framåt och utåtriktiad mot gästerna. Får verkligen överdriva de här sista dagarna nu. x)

Nu ska jag sna dra till bussen! Ciao.

They don't give a shit about you.


No ones gonna love you when your old

that's what you're told

You better stay young baby


P.S I love you.


Jag undrar om det är någon som sett P.S I love you och efteråt INTE vill gifta sig med en irländare. Eller kanske inte vilken irländare som helst, utan en Gerry. Åh, man blir galet kär i Gerry i filmen. Tragiskt med sant. Han verkar vara det alla vill ha? Underbar dialekt, musiker, snygg (!), snäll, omtänksam.. sa jag musiker?

Filmer är hur som helst jättebra. :') Sett den alldeles för många gånger, men den är fortfarande lika bra. Ska ta med den hem nästa gång och tvinga mamma och Emelie att se på den! Och pappa. Den är bra!


Fredag den trettonde.


Denna månad är det fredag den trettonde - igen! Egentligen skulle man haft filmmaraton men... kommer fler olycksfredagar.

Jag tog mig upp en timma tidigare än vanligt idag! Vågen till mig.
Idag jobbar jag 11 timmarspass på nattklubben. Alltid lika slitsamt, men kul! Får dricka mycket kaffe så jag orkar. :P

I övermorgon är jag i Nyköping igen! Så får se om miljöombyte och ett mer socialt liv gör saker och ting bättre. Annars vet jag inte. Och jeez vad jag ska sova på måndag! Haha, den enda jag ser fram emot. x) Sen på onsdag kommer Emelie! :D Kommer bli kanon!

Utanför min bubbla.


Igår tog ja ju bussen till centrum vid halv elva! Weii! Mötte Marie på hennes hotell och blev skitglad! Det finns fortfarande ett liv utanför den här bubblan!! Jag som nästan gett upp hoppet, liksom..
Blev iallafall jätteglad! Och vi satte oss i baren på hotellet och drack drinkar! Jättelänge sen jag drack en riktigt god drink. Först blev jag rekommenderad deras 'månadens drink'. Smakade mest ginger ale, men den var god. Sen beställde jag en raspberry mojito! Den var jättegod! :) En nya topp fem!

Vi satt i baren till kvart över tolv någon gång och bara pratade och pratade. Det fanns lite nerver inför tävlingen idag. Surt att hon ska tävla tre och jag börjar fyra.. men ska försöka hinna se iallafall! Därför jag ställde klockan så tidigt i morse men jag har ingen karaktär whatsoever att orka ur sängen. Tänker hela tiden att jag inte ska göra nånting vettigt ändå. Men tar väl bussen nu vid två! Så borde jag hinna..?

Mardröm. :'(


Klockan ringer 08.15. Jennie går upp 12.02. Jippi?

Inatt drömde jag en jätteläskig mardröm! Jag var hos någon vän, vet inte vem. Så skulle jag titta mig i spegeln så försvann de mörka ringarna runt irisen i ögonen! Sen blev ögon helt vita och redan rödsprängda. Så fortsatte de så. Och ju mer jag tittade i spegeln ju mörkare och risigare blev mitt hår. Jag fick panik men min spegelbild bara började hoppa, skrika och flina jätteläskigt! Och jag kunde inte göra någonting. Var jätteläskigt!

Sen tvärvaknade jag av att jag låg stel som en pinne på rygg. Så vände mig till sidan och försökte somna om, men hjärtat slog som fasen. Så fort jag blundade så såg jag spegelbilden och massa annat creepy. Sen kom jag på helt plötsligt att jag kanske blivit besatt? Jaa, sjukt, jag vet. Men är man inte riktigt vaken så... Så jag hörde hur det började låta i lägenheten av saker som rörde sig, hur det luktade skumt och sedan 'kände' jag hur täcket började röra på sig. Och jag vågade inte röra mig eller titta på klockan.. Låg så livrädd hur länge som helst.
Sen helt plötsligt hörde jag tåget från spåren här nedanför och en bil, så då lugnade jag ner mig och somnade tydligen igen.

Jävla jävlar.


Jag skrev just ett jättepepp och glatt inlägg här. Men innan det hann publicerar så sket sig den här jävla förbannade helvetes datavirusinternetsepegrejen!! Blir så jävla förbannad. Får sitta och andas lugnt för att inte kasta ut helvetet på marken och hoppa på den (som jag gjorde med telefonen). Enda anledningen att jag inte gjort det än är för att jag vet att jag inte skulle få en ny.
Troligen också därför jag har blåmärken överallt? Kom på den nyss när jag satt och slog mig själv på benen för att inte slå sönder datorn.
Jävla humörhelvetessvängningar. Jag orkar fan inte!! Och där dog den peppen, liksom.

Fan.

Inte undra på att utlänningar har svårt med svenskan.


Idag åkte jag ut till Allum igen. Var tvungen köpa linsvätska om jag ska kunna se nånting överhuvud taget. Hade inte i linserna idag så såg max tio meter framför mig, typ. Hoppas jag inte mötte någon jag känner eftersom jag inte skulle se dem, och inte hälsa. Men... vem skulleman möta här? Nej, just det.
Så satte mig och drack en kopp kaffe med mjölk (vilket jag brukar roa mig med när jag har tråkigt. Dock kaffe med mjölk, ingen latte idag!) så kom jag på att jag var osäker på om det verkligen var onsdag så var tvungen smsa mamma och fråga. Så svarade "Ja, onsdag hela dagen!" Så funderade lite på det. Sen började jag tänka på uttrycket "vacker som en dag". Vad innebär det egentligen? Vacker som en dag? Som en dag i Sverige då eller? Regnig. "Åh, nej men titta vilken söt bebis, hon är vacker som ett regnmoln." Nejtack. Vacker som en dag lär ju inte vara en komplimang iallafall. Länge sen jag såg en vacker dag.

Ordlista: Inse.


Ord: Inse.
Ordlistans tolkning: Förstå.
Jennies tolkning: Få en käftsmäll hård som en stekpanna och helt plötsligt fatta innebörden. Ont gör det också att inse. Inte i fejjan men i hjärtat.

Pete Doherty Grace/Wastelands.


Vilken prima tur att jag är i Stockholm den 18! Pete Doherty's soloplatta Grace/Wastelands släpps nämligen då! Och kommer vara hur lätt som helst att få tag på den på dagen där! Yes, yes, yes! Egentligen vill jag ju köpa två. (A). En att lyssna på och en att ha. Inplastad och orörd. x) Men så nördig får jag bli när jag blir miljonär. På hans MySpace-sida kan man redan lyssna på låtarna och jag ryser. Genialisk.


Antingen hatar man honom. Eller så älskar man honom.
Jag vet iallafall vad jag gör.

Bokrea och John Lennon.


Idag när jag var på stadsbiblioteket var den en butik/avdelning som hade massa bokrea! Alla böcker 25 kronor styck! Fann iallafall två böcker! Eller hur många som helst, men två stycken jag kände jag kunde köpa utan ångest. Köpte en drinkbok, med recept och inspiration till shotar! Och en bok om John Lennon!

minnen av John Lennon samlade och utgivna av Yoko Ono.


Jag läser mer och mer om Beatles och Lennon, McCartney.. och inser att jag är född för sent.
Eller så är jag född vid helt rätt tid? Hade jag varit född då hade jag antagligen inte tyckt det var intressant och varit mer intresserad av det jag då var för sent född för. Men egentligen... Beatles liksom. Fast kanske ska vara glad att jag inte var ett hysteriskt skrikande fan som förstörde gossarna.. Bättre jag är ett hysteriskt skrikande fan till dagens artister..

Tankspridd?


Börjar tro att jag är lite tankspridd av mig. Skulle gå på toa idag inne på biblioteket. Går in och ställer mig i kön. Lägger först inte märke till att det verkar vara bara killar i kön. Och jag undrar vad varför det är en urinoar/pissoargrej på damernas. Sen inser jag att shit, det är nog inte damernas! Och skyndar mig ut därifrån och ser att damernas toa är på andra sidan rummet.
Sen går jag också helt vilse där inne. Ingen aning om var jag kom ifrån och hur jag ska gå för att komma tillbaka dit jag kom ifrån.
Står vid ett övergångställe som lyser rött. Trycker på knappen. Inte förän sista personen börjar springa över gatan inser jag att jag missat att det bytte till grön gubbe. Jag hann visserligen över ändå... but still.

Lite läskigt, faktiskt. Skyller på att jag är en mycket upptagen kvinna.

Årsdag.


Herreg*d. Idag är det 10 mars 2009. Det har gått FYRA år sen jag såg Good Charlotte första gången! FYRA ÅR! Fy fan vad länge. :S Det känns som om det är länge sen, men inte så länge sen.
Och jag minns det så väl. :)



Då var killarna så här små!

Ledsen Jennie.


Jag fick lite nostalgilängtan när jag var på ICA för någon dag sedan, så köpte Nestles fullkornsvälling (nej, inte bebisvällingen). Åt det rätt ofta ett tag. Övervägde länge innan jag skulle köpa, för det är ju inte direkt billigt. Men tänkte att det är ju så gott! Så det äter jag ju upp, och inte behöver slänga.
Så lagade välling till frukost nu och gissa vad..? Min mage skriker av smärta! WHYYYYYYYY!?! MEN! Jag försöker ignorera det och låtsas att det är mensvärk. :'/

Att inte bry sig.


Vad jobbigt och hårt det är att inte bry sig. Och då menar jag inte att det är jobbigt att försöka lå bli att bry sig om nånting man egentligen bryr sig om. Utan menar att man inte bryr sig om någonting man egentligen vill bry sig om! Men hur mycket man än försöker och övertalar sig själv att man verkligen bryr sig, så rycker man ändå på axlarna åt det och tänker att det egentligen inte spelar någon roll. Och självklart de saker man inte bör bry sig om - bryr man sig om!
Men just likgiltighet är jobbigt. Är inte det en av de sju dödssynderna förresten? Ajdå, jag vill inte dö.

Måndag.


Fy fan vilken seg kväll! Har inte varit nån gäst alls på kvällen. Och var väl bara två sällskap där samtidigt på hela kvällen jag jobbade. Tror jag serverade elva öl och en drink på hela tiden jag stog i baren. Sen vid halv nio var det stendött fram till vi stängde halv elva. Skönt att komma hem iaf.

Skrev det för länge sen men,
 pratat i tele hur länge som helst! Kul! :)


Konstigt.


Vad sjukt det känns egentligen. Ju kortare tid det är kvar, ju segare och längre känns dagarna. :S

Beck.


Kollar på Beck och fick mig en tankeställare innan. Hur ofta går inte jag ensam ute om kvällarna? Och tycker att jag lika gärna kan gå istället för att ta bussen. Inte okej. För well, det finns perversa typer överallt.


♥ GD!



WAAAAAAAAAAAAAH! Trodde inte det var möjligt men.........




............ jag är hyper överglad!!! :D :D :D :D :D :D

Green Day!





Inatt drömde jag om Green Day! Drömde såklart att jag var tillbaka på konserten igen. Eller om det var på en ny konsert kanske? Vi skulle iallafall få se dem live! Shit, vad bra de var....

Men i maj så kommer ett nytt album ut!! Jag måste ha ha ha!! Nu blir jag blödig, vill gråta.... Green Day. ♥




Jag vill ha makaroner!


Så har man sovit bort ännu en dag. Men ställde ingen klocka idag, och eftersom jag vaknade så sent men av mig själv så antar jag att kroppen behövde sova ut lite.

Nu har jag städat! Tro't eller ej. Eller inte städat städat, men plockat undan masa grejer och kläder så det är lite mer i ordning. Snart ska jag laga frukost/mat. Jag funderar på att gå till ICA och köpa ett paket makaroner bara. Är grymt sugen på makaroner och ketchup. Men jag vet att jag kommer troligen dö av smärtor - får jätteont i magen när jag äter pasta. Speciellt om det inte är fullkorn, men det brukar kännas det med. Så funderar på om jag ska offra mig, eller inte? Är ju ledig idag så kan ju ligga och gnälla och klaga här hemma sen. Eller om man gör mjölkstuvade makaroner, kanske blir det mildare för magen? :)

Jennie mitt i natten.


Klockan är ca tjugo minuter i fyra och jag har nyss kommit hem! Hade det inte varit för att bussförbindelserna hit ut suger på natten så hade jag fortfarande varit kvar i stan skulle jag tro.

Ikväll var det riktigt ös ett tag. Vet inte om det var mycket folk i baren eller om samma folk bara var extra törstiga. För många sade "Hej, hihi, jag tar en likadan igen.." Och man bara "Va?.. Eh... vad beställde du nu igen?" Som om man skulle komma ihåg alla. Visserligen tror man samma sak själv när man handlar i baren, att bartender ska minnas en och komma ihåg vad man köpte innan. Jag kommer ju ihåg dem liksom. Oftast.

Jaa, det var inte det jag skulle snacka om. Egentligen vill jag inte snacka om nånting. Har nog genomgått en förvandling och känner egentligen inte för att prata. Har blivit osocial helt enkelt? Ibland iallafall. Och mot vissa personer och vissa typer av människor. Men inte de jag gillar. De gillar jag. ♥

På tal om att snacka..... var på 'dejt' idag. x) Haha, eller inte. Men en fika! Med en snubbe från restaurangen. Det var trevligt! Kul att för en gång skull umgås med någon utanför väggarna och inte enbart på jobbet. Jag hade kul, men självklart blir det så där lite pinsamt tystnad ibland. Och man bara sitter och tittar åt varsit håll. Men så sade han "man behöver inte prata hela tiden. Man kan sitta tyst ibland också. Det gör ingenting." Så jag slapp skämmas på att jag inte kom på nånting vettigt att säga. Men det knepiga är att jag fick inte sån prat-panik jag brukar få i sådana situationer då hjärnan jobbar på högvarv att man försöker komma på nånting, vadsomhelst! att säga. Utan det kändes rätt soft att bara sitta och dricka latte. :)


Oj, vilket ordbajsande inlägg. Ska sluta. Hejdå.

Lördag.


Fem dagar...........

Lördag! Och jag är helt slut från igår! Burit massa vinlådor ner i källaren.
Det var riktigt, riktigt lugnt igår, nästan inget folk alls. Lite tråkigt, men ändå... jag kände mig inte direkt på topp för massa fulla folk just igår heller. Hoppas det blir bättre idag!
Och efter klockan 03,00. Bara fyra dagar kvar! Pjuh, jag kanske överlever trots allt. Bara det att jag vill inte tillbaka till skolan direkt.. vill till Rådom och bara vara.

Fredag.


Äntligen fredag?
Mjorå.

Nu ska jag springa till bussen. Snart. Börjar sju och slutar tre. Slapp iallafall tolv timmarspassen den här helgen. :P Hoppas det blir lite folk. Orkar inte vara social och snäll idag. :P


Have a nice day!

Hatbrev.


Påminn mig om att jag ska skicka världens längsta h a t b r e v till telenor.
Tack.

Inga frågor är dumma frågor... yeah right.


Idag ställde jag en fråga på praktiken. Och svaret jag fick var "Om jag var din chef och du var ny- eller provanställd här och ställde den frågan.. så skulle du få sparken direkt. Sånt frågar man inte i en bar, sånt ska man kunna när man kommer in i baren."
Okej? Tack för den käftsmällen.

Som om dagarna går baklänges.....


Fy fan vilken natt. Vid kvart över fem orkade jag inte ligga kvar utan gick upp på toa. Sen gick jag och lade mig igen ett tag. Låg och vred mig, hade skitont i magen som stod åt alla håll, ont i örat, trött i ögonen men pigg i sinnet. blablabla..

Inatt drömde jag att Emelie och Chris skulle gifta sig, haha. Och det var nutid, alltså. Inte äldre än vad de är nu. Jag var maid of honor, hade en skitful lång blommig klänning, fick gå sist in i kyrkan och sen stå längst bak och kolla på. x) Mycket kul!
Sen helt plötsligt hade vårat båt sjunkit och vi låg mitt ute i ett hav och försökte flyta på kartonger och ett badlakan. Vi såg en ö längre fram, men det verkade nästan omöjligt att ta sig dit.


Sen vaknade jag av att klockan ringde 12.09. Fick kämpa för att gå upp. Vill inte den här dagen.
Är lika pepp som igår. Minus, alltså.

Depp-ig onsdagskväll!


Nu ska jag njuta av detta! På sexan - Secret Window. Redan sett egentligen ohälsosamt många gånger, men det är ju Johnny Depp! Inte ohälsosamt.



Tur att det finns nånting annat att lägga energin och tankarna på.

Hôme.


Misstolka inte. Jag vill inte hem, utan Hem. Jag vet inte var det är men jag vill dit.

inse fakta.


JAG VILL HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!


Jag orkar inte meeeeeeeeeeeeeer.... blääääääääääääääääääääääääääh

Bläh?


Det är stört. Och äckligt.

Memmut.


Snart kommer Emelie hit! :D



Eller hit och hit... till Nyköping! :)

Utby!


Tog mig den där promenaden idag! Till Utby. Eller först till Allum igen. Funnit det ultimata fiket! Drack latte och läste i boken igen. Och det vänder sig i magen på mig. Den är egentligen inte äcklig, men jag blir ändå äcklad. Men läser den ändå! Dock bara på dagtid, haha.

Som sagt, jag gick över bron till Utby idag! Pratade med mamma i telefon under tiden så jag skulle hitta. Men hade nog gjort det ändå. Har rätt bra lokalsinne faktiskt, och känner ofta igen platser jag varit på innan. Och det var ju inte så länge sen jag var där sist. I somras? Eller var det förra sommaren kanske?
"Vårat" hus ser förjävligt ut just nu. De håller på och renoverar så det ligger brädor och kartonger överallt på marken runt omkring. På framsidan ligger också en stor skräphög och massa nersågade grenar. Tror de håller på och bygger ut för påbåde fram- och baksidan verkar det vara altan/nytt golv för rum. Ville fota och visa hemma, men kände mig redan som en galning som gick sakta fram och tillbaka förbi huset. ;)
Hos granngubben var det ganska tomt. Det var blommor och gardiner i fönstren men inte en lampa lyste och ingen bil eller liknande fanns där. Undrar om de lever ännu? Eller om de blivit sämre och bor på hem. :/

Gick också förbi Antons hus! Sa till mamma att det är så dumt att man är så feg! Egentligen skulle man ju knackat på och se om de bor kvar, och se om de kände igen en, eller ens kommer ihåg en. Vad har man att förlora egentligen? Men det är just det - jag är för feg, haha.

Det var iallafall en rolig liten nostalgitripp. Minns ju inte mycket (knappt nånting) från när vi bodde där, det man tror man minns är ju sådant som man egentligen bara sett på film eller kort. Men det är ändå kul att se. :)

Låt den rätte komma in.


Boken jag snackade om innan var såklart 'Låt den rätte komma in'. Den svenska vampyr-boken. Hade inga större planer på att läsa den, utan den var mest ett impulsköp på bokrean. Visserligen var den inte heller på rean, som böckerna jag vill ha inte brukar vara. Men det är en pocket så den vad fortfarande hyffsat billig!

Boken är bra! Men som sagt, den äcklar mig och känner mig härligt rädd när jag läser den, haha. Den är grymt bra skriven! Och jag tycker det är coolt att det är en svensk som skrivit den. Också det som gör den kusligare tror jag. Man känner till platserna. Karlstad nämns ju också. ;)


Jag har fortfarande inte läst ut Breaking Dawn. Men det blir så mycket Edward och Bella nu så tänkte ta en paus från den boken. Iallafall någon dag! ;]

Tisdag.


Försökt bloggat sen jag kommit hem, men mitt internet har strulat riktigt idag. Och vill inte publicera de inläggen jag till slut försökte publicera. De skulle behövas cencureras ganska mycket pga svordomar och liknande,.

Idag tog jag bussen til Allum! Orkade inte sitta hemma hela dagen - som vanligt när jag är ledig. Så trotsade regnet och gick ner till bussen. =P På Allum gick jag runt i massa butiker, och det gör ont. x) Haha, vill shoppa! Speciellt sko! Redan kommit in massa vårskor som är assnygga. Inte bara sneakers och converse, har t.om tittat på högklackade, haha.

Köpte mig en latte och satt och fikade med mig själv och läste en bok. Vet inte hur länge jag satt där! Boken var så spännande men samtidigt så jäkla äcklande, men kunde inte sluta läsa haha. Och latten hann bli typ kall innan den blev uppdrucken.

Well, jag gjorde det bästa av dagen iallafall! Nu väntas House på TV.


P.S! Köpte en penna man kan skriva på tyg och kläder med! Så... har ett helt nedkladdat linne här nu. Nackdelen är att jag kladdar så mycket att det är svårt att hitta nånting värt på det. Fördelen.. det är kul! :D

Evigt regniga Göteborg.

Jag är förbannad så läs inte om ni ska klaga.


Börjar bli fruktansvärt trött på det här. Jag vet att det regnar mycket här ocah att det är kallt. Sure, no big fucking deal. Men när solen skiner de dagar jag ska jobba men växlar till spöregn så fort jag är ledig gör mig pissförbannad! Helt ärligt. GAH!
Vaknade åtta idag, pigg och pepp som fan. Men låg kvar till klockan ringde strax innan nio. Då hörde jag att det spöregnade så jag orkade helt enkelt inte gå upp. Kändes så jävla meningslöst. Nu tre timmar och tjudo minuter senare gick jag upp för jag var för pissnödig.
Ska sitta och ruttna här inne idag.

Måste vara värsta PMS-veckan ever.

Kära 2 mars 2009. Kom aldrig tillbaka. Nej, visst nej. Det gör Du ju inte heller.


Finally! Trodde aldrig den här dagen skulle ta slut. När man känner direkt man vaknar på morgonen att "kliver jag ur sängen nu kommer dagen bara bli ett helvete". Och då är det nästan lika gärna man ligger kvar. Men jag klev ur och ja... det var inte årets hittills bästa dag direkt. men om några minuter är den över, thank god.

Well, idag fick jag reda på vad jag inte gör bra och vad jag ska göra bättre. Borde väl tänka på det - om jag vill ha rba betyg. Tydligen ska det sitta som smort nu efter tre veckor så, jaja vad gör man. Upp till bevis helt enkelt.


Neeeeeeeeej, sega dag. Ta slut.
När livet ändå är så kort - varför ska det finnas så jäkla många dåliga dagar i det? Jaaaaa, det blir inte bättre än vad man gör det. Men ibland orkar man inte ens bry sig att försöka.

Imorgon...


Imorgon när jag är ledig ska jag göra massa saker! OM... jag kommer i säng i normal tid inatt så jag orkar upp tidigare än halv tolv. x)

Först måste jag diska - bor ensam här men blir disk som om jag vore hemma i Rådom.
Sen ska jag plocka undan - dyngspridare - ligger saker och kläder ö v e r a l l t !
Dammsuga/sopa - Dammigt på golvet.
Läsa i genom alla drinkrecept - inte råplugga, då jag tröttnar - men iallafall repetera dem.
Gå ut och gå! - Om vädret inte är isvägg så kanske jag äntligen tar mig till Utby?
Raka benen - kan vara fräscht.

Måndag.


Så var det måndag igen. Börjar jobba om ungefär två timmar. Skönt att måndagar är såpass lugna hos oss, för jag känner mig helt slut. =P Lade mig direkt efter Beck igår (somnade t.o.m i fotöljen när jag kollade på det så missade vem som var mördaren... vem var det?!) läste ett litet tag sen sov jag i 10 timmar. Ansiktet ser helt svullet ut och jag har verkligen lila gropar under ögonen. x) Men lite kaffe nu och det är fixat!

I morse precis innan jag vaknade och man är så där halv vaken och halvt drömmer, fortfarande. Så var jag säker på att det var söndag och att jag skulle jobba extra på Lågprisvaruhuset i fyra timmar. Och jag tyckte det var skönt att det bara var fyra timmar... sen slog det mig med en käftsmäll att jag inte alls skulle till Lågpris idag. Haha, sjukt.
BAH. Jag saknar faktiskt det. Om man frågat mig för ett år sen så skulle jag nog inte tro det. But I do.

Brunnsparken.


Alltid när jag ser skyltar med "brunnsparken" tänker jag på den där jullåten..

♫ ..."men det är nååågon i brunnsparken som gråter, som ser juuulen... i annat perspektiv...." ♪

Lite störande faktiskt. Men får några (läs:många) är sedan älskade jag den låten.

Alone.



Jag saknar sällskap.



Julen 08

Allting kan gå itu, och min kropp har nog gått i tusen bitar.. ♪


God morgon! Vaknade nyss, men skulle gärna sovit några timmar till. Men bor man i ett villaområde hör man alla ljud utanför av folk, bilar, barn osv. och jag har svårt att fortsätta sova då. Blir nervös och kan inte slappna av av någon knepig anledning. x)

Herreg*d vilken helg! Jag är helt slutkörd och mörbultad så inninorden!
När jag lade mig i morse stod klockan på 06:04. Det blev ett 12½h pass på praktiken igår. Såg att jag ändå skulle missat bussen när klockan var 03.05 så stannade kvar och hjälpte till att städa! Tänkte det också kunde vara bra att se hur det går till efter nattklubben. Och det var mycket faktiskt!
Vi körde ju på en ny grej igår på nattklubben och det kom hur mycket folk som helst! Tror det var kö hela tiden i dörren också. Och hur trångt som helst! Själv stog jag bara i baren till tio sen var jag diskplockare och springnisse. ;) Hämtade is, öl, dricka och allt som behövdes fyllas på. Och det var jag faktiskt tacksam för, skulle stressat ihjäl mig annars. Och den här gången fanns det att göra i disken hela tiden.
Men det var en grymt kul kväll!

Dock har jag ont preciiiiis överallt! Varenda muskel och led värker. I fredags bar vi ju över två pall öl och igår var det också massa tugnt och kroppsligt arbete. Och jag är ju inte direkt vältränad (eller tränad at all) så det känns i kroppen. Och på höften har jag ett stort blåmärke! Råkade springa in i barkanten.



Så idag ska jag bara ta det lugnt. Hade tänkte ta bron och gå över till Utby, men orkade knappt gå fram till badrummet innan. Stel som en pinne. Så jag funderar på att ta med mig datorn till sängen och lägga mig och kolla på One Tree Hill istället.
Och ikväll är det Beck! Som jag ska se, om jag orkar hålla mig vaken. Fattas bara en Ben&Jerry så vore det perfekt! Helt cookie dough - mmmmm!


RSS 2.0
Test