hejhejhallå!


Nu är jag vaken! Borde packa till Nyköping eftersom tåget går om tre timmar typ.. men orkar inte nu. x)
Bakis idag? Borde vara det med tanke på hur mycket alkohol som flödade igår. x)

En sväng var det grymt vingligt på benen, men tror jag hade kontrollen mest hela tiden iallafall. Dock icke min lillasyster som stukade foten under beatles-covern. Kunde knappt stå på benen efteråt. Men hon tog sig upp till slut och kunde fortsätta dansa med sitt span. Eller inte sitt span, men hon var någon annans span. x) Haha, invecklat.
Men det var kul! Kom inte hem förän vid fyra någon gång tror jag, ändå bor vi ju tvärs över vägen, liksom. x)

Brunt, mjukt och gott.


Jag vill ha choklad.

I dvala.


Hur går det egentligen till? Drömmer man som om man sover som vanligt en helt vanlig natt? Eller är det en drömlös sömn? Är det helt svart? Är man ens medveten om att man sover om man inte drömmer? Är hjärnan helt avstängd från drömmar att man inte ens vet att man fortfarande finns... lever? Och om man drömmer då, vad drömmer man? Passerar hela ens liv framför näthinnan? Drömmer man lyckliga drömmar om glädje, kärlek, skoj? Eller kan man till och med drömma mardrömmar? Tänk om man blir jagad och aldrig kan vakna och komma ifrån det? Vet man ens att det inte är på riktigt? Kan man skilja dröm från verklighet, om man nu drömmer?
Hur är det med medvetenheten om omvärlden då? Kan man på något sätt känna eller höra vad som händer runt omkring en? Kan man höra röster och känna beröring? Men fortfarande inte kunna vakna? Är man medveten om att jordklotet fortsätter snurra fast att man själv inte är där, eller stannar världen.. när man själv stannar?
Kan man känna att man vill vakna, men att man inte riktigt når ytan? Kan man vakna på egen begäran?

Inte idag heller.


Idag ställde jag klockan på nio och tänkte vara duktig flicka och gå upp. När gick jag upp? Halv tolv. Så typiskt mig. Men har sovit rätt illa inatt. Blåser ju storm här! Vågar knappt titta ut för att se om huset står kvar på marken eller om vi svävar runt i luften. Kommer bli en upplevelse att försöka ta mig till praktiken sedan. Eller om jag blåser bort.


BJ.


Att äta Ben & Jerry glass på assiett är inte alls samma sak som att äta ur burken. :(

Twilight.


Jag trodde jag var öven min lilla fanatiska Twilight-period. Men icke! Mikaela fick mig att ännu en gång bli kär i Edward. x) Haha, eller inte. Men visst har jag my love för filmen och böckerna kvar än! Var nyss där en sväng och tjattrade Twilight och kollade på filmen. Tog med Breaking Dawn till henne också så hon får läsa. Hon sträckläser ju böckerna som en annan galning. Började häromdagen (?) och läser Eclipse nu. Så det går undan. Bra det så man kan snacka och skvallra lite om den, tankar osv! Var så nära på att säga saker idag om filmen och, men som ännu inte kommit i böckerna än.. men bet mig i tungan.

Och nu ska jag faktiskt nörda mig lite mer och läsa Midnight Sun! :D Inte kommit så långt, but I like it already.

Caspuuurrr....


Så här kan det gå när man försöker fota en allt för energifull jycke. :)



Nu var det länge sen jag såg den parveln och jag saknar att krypa runt på golvet och jaga grymtande grisar och tuggade gnagben (lät grymt att skriva hundben!).

tre.


hur många punkter än?
well, jag har tvättat bort mitt smink.. och städat rummet.. och... försöker skriva cv... (A).

todoooooos.


Detta skulle jag behöva göra idag:
-borsta tänderna
-tvätta bort sminket
-städa rummet
-prata med cous om ev. målning i rummet
-lägga smutstvätten i tvättkorgen ist. för på golvet
-skicka in digifoton till framkallning
-skriva ut bilder
-skriva cv + brev
-söka säsongsjobb
-fixa drinklista
-plugga drinkar



så kan jag kolla ikväll hur mkt av detta jag egentligen gjorde. Deal.
jag gissar på max tre punkter. Vad gissar du?

:]


Måndagkväll
och jag äter juice och dricker kakor. (:


♪♫




sing the chorus if you love the song


Speciell.




Tror jag laddat upp denna bilden innan, men förra året? Jag vet inte riktigt vad det är som gör det - men jag gillar den. Den är speciell, betyder någonting på något sätt. Helt weird är det. Men jaa, jag gillar den.
Poserar gör Jan (cous), Emelie och papi.

Midnight sun.


Edwards side of the lovestory.

En hel vecka..


Nu har jag jobbat (läs: praktiserat) sju dagar i streck, om man räknar med idag. Det är mycket mer än jag är van vid, eftersom jag är van skolan, så är helt slut. x) Tänkte faktiskt sova lite snart och njuta av ledighet imorgon och ett mörkade rum att sova i. Får se vad som hittas på! Borde plugga lite drinkar och allmän spritkunskap.. kanske öva barteknik?
Hoppas Erik tittar förbi någon dag nu också. Saknar att umgås med folk på hemmaplan. Även om man kommer hem hit, så träffar man dem inte lika mycket som man från början trodde, eller hoppades.

Note to self.


Note to self:
Drick inte fyra koppar kaffe på fastande mage.

Meine zimmer.


Well, okej, Liite saknar jag mitt rum i Nyköping. Inte storleken och de obefintliga möblerna kanske.. men att det var kolsvart där inne dygnet runt! Så det gick att sova riktigt. Här vaknar man sjösvett runt sju. Inte klaga på solen kanske, när den äntligen kommer...?
Och finns värre saker än störd sömn.. men aaa, lite saknar jag mitt rum. x)

Shit.


Världens värsta uppvaknande imorse! Sen satt jag och Emelie och grät hur länge som helst. Tror jag fortfarande är i chock.. Och det var nog inte förän nu man verkligen fattar allvaret. Som tur är var det vi hörde imorse falskt alarm. Men ändå så jävla hemskt!
Börjar grina om jag inte verkligen tänker på annat. Känner mig grymt ostabil nu. Rädd att jag ska börja gråta på Spa. Försöker tänka att det var ju fel, att det är bra nu. Men det är ju inte bra? :'/

Jävla helvete, grymma värld.


Hoppas bara folk inte säger fler liknande rykten. Fan farligt ju!

:)


Okej då... jag älskar skivan!! spec. viva la Gloria [little girl]

Älska Spotify & 21st century Breakdown.


Mhmmmm! Älska spotify att medan man väntar på sin GD-skiva kan man lyssna på den där! :D Jennie glad.
Och skivan då? Den är grym! Ingen ny Dookie kanske.. men grym! BJ's röst blir bara bättre och bättre i mina öron. Och att Tré tagit extra trumlektioner för denna skivan är coolt. I like it.

:'/


Fy fan. Det är sånt som egentligen inte får hända. Så händer det. Någon man känner som råkar illa ut. Man vet inte riktigt vad man ska säga, göra, tänka... Bara önska och hoppas!

Hoppas allt går bra och att du kommer må bra igen, Martin!

Billie Joooooe.


Ett mycket litet och suddigt mobilkort på Billie Joe Armstrong. :P



Whaa, jag längtar till Green Day konserten nu! Kommer bli så jäkla ballt! Ståplats igen ju. Troligen kommer jag vara lika mosad och skadad som sist, men troligen lika lycklig också!! Kommer bli bäst.
Och snart får jag skivan också. Fan jag missade att förhandsboka den och nu har det ju varit helg.. men snart, snart, snart. Man kan aldrig få för mycket Green Day. ♥

Städa imorgon - aye.


Wohooj, imorgon är det jag som får ligga i. :P Om min tvångsyndomiska lillasyster ska överleva chocken av hur hennes rum ser ut nu.... är det nog bäst det inte ser ut såhär när hon kommer hem. :P Imorgon är det jag som får städa. x)

Hinner ju gott och väl eftersom den dumma bussen går... så sent.

Någonting stämmer inte.


Alltså det är någonting som inte är riktigt rätt. Börjar jag bli sjuk? Min mage strejkar och jag mår hur illa som helst och känner mig jättehänging, ingen ork. Sen har jag mer eller mindre sovit till kvart över två idag. Var uppe en sväng och duschade vid tolv men däckade i fotöljen igen efteråt. Jag orkar, vill inte och har inte tid att bli sjuk nu! Hoppas det bara är tillfälligt.

Eller nån äcklig grissjuka.

Skönt att härja fritt!


Mohaha. Har lägenheten i Sunne för mig själv nu, så slipper smyga omkring. Så nu är lamporna tända, datorn på och tv'´n är på! Jaa, man kunde tro att jag skulle sova men... snart... slutade ju tidigare idag så behöver inte sova riiiktigt än. :)

Skum dröm.


Jag måste bara skriva om min dröm. Haha, den sitter fortfarande kvar i skallen och jag förstår inte varför. Den handlade ju inte ens om mig. Hoppas inte fel personer läser bara.

Den handlade om Emelie och Chris som hade varit ute och rest på en minisemester. Men när de kom hem och skulle  hälsa på famljen igen hade de.. eller Emelie.. hade med sig en polack! En polack som hon träffat på semestern som hon blev totalt dökär i! Och han var snygg! Han var jättesolbränd, hade snackat hår, gröna ögon och ett jättecharmigt leende. Och en knallblå t-shirt.
Men det värsta var att Chris var ju med hela tiden och stog bredvid och såg jätteledsen ut. Men Emelie hade bara ögon för polacken och pratade bara med och om honom hela tiden.
Sen satt vi nere i soffan, jag, mamma, pappa och Chris. Och Emelie och polacken satt i köket och man hörde hur de skrattade och fnittrade hela tiden.
Sen fick stackars Chris åka ensam till skolan, så frågade jag hur det var och han svarade typ: "Det er ikke sa rolitt faktisk." Jättetragiskt!


Så.. nu har jag bearbetat denna traumatiska "upplevelse".
Vad har vi lärt oss?
Keep away from snygga polacker! ;D

Hårigt.


Det här kommer bli spännande. Ska ner på Sunne nu. Ända 'civil'byxor jag har med mig är ett par som går till knäna. Och jag verkar ha vinterpälsen kvar på bena. x) Jippi?

touch and go. ♪


Oh, season come and go. Summer turns to snow
I know you leave and touch and go oh-oh.
You have to leave I know you always on the road
Before you leave me touch and go oh-oh oh

Spotify!


Jag har äntligen Spotify nu! Fatta vad skönt det är att slippa youtube heeela tiden när jag vill lyssna på musik. x)

Tack Therese och Martin! :D

Spotta på dem.


Folk som mobbar. Och då menar jag verkligen mobbar. Fryser ut, ignorerar, ser igenom.. blänger.. spottar.. kommenterar.. nej, det värsta - ignorerar.. hur mår de egentligen?? Känner de sig stolta? Att nu "hihiii, jag ignorerade henne/honom hela dagen, fan vad bra jag är!" Eller känner de.. "oj nu stirrade jag jättetaskigt på henne/honom, fan vad bra jag är!" Tycker de när de går och lägger sig om nätterna att det har varit värda dagar, och mår bra? Eller är det så illa att de inte ens märker av det? Att det bara har varit en helt vanlig dag.. som alla andra? Inte ens märker av hur elak man kan vara bara av att.. vara? Inte märker hur taskigt det är att inte låtsas om någon.. att så länge man inte sagt något elakt så har man inte gjort någon.. funkar det inte så? Är det så hjärnan funkar...?
Eller mår de dåligt. och tänker att "imorgon ska jag vara snällare!" "imorgon..imorgon..imorgon.."? Men vakna upp! Tänk om det inte finns en morgondag då.. att helt plötsligt inser man att det är försent och att man inte kan "vara snäll imorgon.."? Rycker de bara på axlarna och tycker att yey.. ett problem ur världen?

Well, hoppas de är jävligt nöjda med hur de lyckas trycka ner någon på botten.. sparka.. spotta.. Och hoppas de sover skönt om kvällarna. Och att de är stolta och kan berätta vilka bra handlingar de utfört idag. Hoppas också mamma och pappa är stolta över sina döttrar/söner som gör så bra ifrån sig.

Men jag vill bara pissa på dem.


Men som offer är man svag. Man ska ställa sig framför spegeln, klistra på fejksmajlet och hålla det så hela dagen.Visar man sig ledsen har de vunnit. Don't let 'em win.

DH!


Nyss sett Desperate Housewives! Omg.... jag h a t a r när de gör så! Dödar personer just när de fått reda på någonting, men inte hinner berätta det för någon. Men troligen så ser Mike att Edie ringde.. men aldrig få reda på varför. Men eftersom hon ringde mitt i natten samtidigt som hon körde som en galning borde han fatta någonting? Eller..?

WSET-provet!


Jag klarade av WSET-provet, i sprit! Fatta vad skönt det känns eller. :)

.


för trött idag.

Lördag.


Mina ögon svider! Inte bra att sova med linser i, har jag märkt - igen. Kommer väl bli blind inom en snar framtid.

Lite sådär halvbakis är jag idag också. :/ Hela skallen snurrar. x)

Och nu ska vi snart på fiiinmiddag. Balklänning på. Eller inte.

To-to-to-to-tooooown.




Trött Jennie idag alltså. Sitter i Rådom och väntar på mat att mätta magen med.
Köpt lite rom, mynta och lime idag. Vad ska göras? Mojjjjiiiiito, aye.

ISunne.


I'm still in Brårud. Men imorgon bär det av till Torsby/Rådom igen. Ska 'jobba' idag, börjar tre. Får se om det kommer bli en lång natt inatt igen.. igår lade jag mig inte förrns 02.17. Och jävla tjutskadade öra fick mig inte direkt att somna fort.

Idag är vi fräsch.



On my way.


Snart tar jag tåget till Sunne.
Kommer hem på fredag eller lördag igen. Hang in there, people.

London?


I skolan pratade vi på att vi skulle ordna typ en grupp som skulle mer Erik till London och kolla lite barer. Hoppas det blir av! Jag är på!
Men nog fan ska jag ut på egna äventyr också! Stannar nog i så fall någon dag längre, eller ev. åker dit tidigare. Fann massa coola klubbar i London jag i så fall bara måste spana in. Livemusik / Livebandsklubbar såklart! :D Jävla coola hemsidor iallafall! Well, om jag nu tar mig in då... ;) Kruxigt kanske. Isf, kommer bli awsome!
Men men, livemusik är bättre än dansgolv - big time.


Click, click.

Future.


I don't like future.
It's making me sick.

Kö..


... bara står i hela tiden.... :'/

Världens mest sociala (?) syster.


Detta är hon, världens mest sociala syster. Iallafall mot mig. Inte.





Hon umgås med sin norwegian boyfriend 24/7. Tillfälligt ledigt då hon är i skolan. Aldrig hemma, och isf är denne man som regerar med. När hon dock är ensam hemma sitter hon antingen fastklistrad vid sin dator eller sin bok. Som för den delen handlar om syskonkärlek dvs. äkta incest syskonkärlek. Gross? Aye!

Susan Boyle!


Jag har läst i tidningarna om denna Susan Boyle som var med i Brittiska Talang, men aldrig lagt ner någon större energi på att ta reda på mer och varför det blev en sån uppståndelse. Tydligen skulle hon vara jätteful (vad det nu innebär?) men ha en otrolig röst! Och att folk började gråta av att lyssna på hennes sång...
... men nu idag kom jag, mamma och pappa på att vi borde ta reda på hur hon verkligen lät och såg ut. Så letade upp klippet på youtube.. och mhmm... jag grät! Haha, både jag och mamma började snyfta och torka tårar. x) Inte för att rösten var fin (vilken den givetvis var!), men att hon som 47åring kan få uppleva sin dröm att få sjunga, och sedan hur jävla trångsynta vi är.
Först blev hon dissad direkt och folk himlade med ögonen åt henne när hon sa att hon ville bli en riktig sångerska - pga sitt utseende! Folk tittade på henne och började direkt skratta och göra henne till åtlöje. Jag ska inte säga att jag inte heller höjde på ögonbrynen. Men sen när hon tog ton då började publiken jubla och heja som bara den..!
Lite sjukt är det faktiskt.. men det verkar vara så vi funkar?

Aa, det var inte det jag ville få ut av det här.. det jag ville förmedla med detta korta, lilla inlägg var att lyssna och se själva, om ni inte gjort det! :D Filmen kunde man tyvärr inte lägga in här, men länka kan man. :)

♪~♫*~♪




Fega Christian.


Ahmen, shit och helvete!!
Vill bara uttrycka min avsky för knubbisen Christian i Robinson. Vilken gris han är, och så jävla självgod! Han fattar inte själv hur falsk han är - stackarn måste ju leva i grym förnekelse. Och feg är han.
Dessutom pratar han om att han inte vill vinna Robinson för han tycker de med högre srudieskulder etc. ska vinna, eftersom han klarar sig på sin ekonomi. Som om han skulle vinna ändå?! Knappast. Den killen klarar ju inte en enda tävling. Nej, hjälp är vad han behöver. Och ett uppvaknande om verkligheten. Man fattar att hans fru gråter...

Skulle kunna lägga in en bild på honom här , men jag vill inte.

Lidande blogg.


Upptäckte häromdagen att mitt internet inte vill funka i Sunne. Har mottagning och grejer och tar mig in på internetstartsidan, men så fort jag ska klicka mig vidare vill det inte fungera längre. Så tror jag struntar i att ta med mig datorn dit nästa gång och snyltar på Emelies om det skulle vara så att jag behöver en. x)

Men nu är jag i Rådom! Får ta igen den missade tiden med massa spamm. xD

RSS 2.0
Test