Här bor jag!

My home is my castle, eller?


                      

Ovan nu så har jag satt ihop lite bilder på hur det såg ut innan jag och mamma fixade! Satte ihop lite snabbt så det inte skulle bli miljoner enstaka bilder av allt ihop.
Klicka på bilderna för större!



                              

Och där var efterbilderna! :D Så nu dock att jag inte tagit några "helbildsefterbilder". Utan mest på själva grejen jag fotat. x) Men om ni vill det kan jag göra't! Inte idag bara..
Som sagt, klicka för större! :D


Inte heller tog jag kort på badrummet, men de flesta vet väl vad som finns där? x) Dusch, toa etc... MEN! Jag har halkskydd i duschen! :D






Nu ska jag sova! Ska upp till skola! Usch, läskigt. :( Jag vill inte.
Natti natti. ♥

Nu funkar det!

Weii! Äntligen funkar det att lägga in bilder på datorn! Trodde jag skulle få panik ett tag, jag vill ju kunna spara bilderna - kan ju inte ha de på kameran hela tiden!
Så med pappas hjälp på telefon fick vi igång det!


Ska snart lägga in bilder på rummet, ska bara göra de lite mindre först, annars blir de så stora!
Bjuder på min kvällsmat så länge. ;P Honungsmelon och pulversoppa, haha. xD


Till mamma och pappa!


MAMMA OCH PAPPA!
Jag hörde rykten om att julafton kommer tidigt i år! Nu på fredag för att vara exakt!
Ni glömmer inte att ge mig min julklapp i tid va??
Den säljs här! :)  ---> [klicka här!]

Update.

Nyss kommit hem från en runda på stan! Och jag känner redan nu att det gäller att hålla i pengarna, haha. Fast det ger nog med sig om några dagar. Det är ju ganska stor skillnad på vilka butiker som finns här och jämfört med Torsby så man springer väl ihjäl sig i början .. men man tröttnar nog snart.

Anyway, äntligen har jag fått tag på nålar/häftstift! Det fanns på Clas Ohlson, mamma. Men det var inte lätt att hitta.
Så nu kan jag iallafall äntligen få upp tavlorna och MYV-handduken på väggarna. Så ser det lite roligare ut!
Men först ska jag äta paj! Finns fortfarande kvar av den, men kanske bäst att äta upp den innan den blir dålig. Köpte två plastmatlådor på hemköp igår för en tia, så öste över pajen dit istället, ifall Bertils mamma vill ha tillbaka formen.

Jag tror tom jag ska slå på stort och drick Lild-mjölk till!

GRATTIS EMELIE!!



GRATTIS EMELIE PÅ 16ÅRS DAGEN!





X JAPAN!!!!!

HJÄÄÄLP!
[LÄNK!] - Fasen vad läskigt. :S Så jäkla overkligt men ändå så riktigt. Shit alltså. Jag SKA ha biljett, Och jag SKA dit.

Jag ska........ wow.



Nej, nu SKA jag sova. Natti igen.

Ohmygoodness.. AN CAFE.

Ohooo my goodness..

Trillade in på MySpace en sväng och jeez. AN CAFE's blogg har bara sprutat ut inlägg! Antar att nån äntligen översatt de japanska posterna på hemsidan..?

Well, då vet ni vad jag pysslar med inatt.


Efter det. Jag ska sova helt ensam i läskiga rummet.
Natti ♥

Lost in Translation och funderingar.

Har just sett Lost in Translation - igen. Såg dock inte färdigt hela sist.

Och det är en sak jag undrar över med japan / japaner. Alltid så bockar/bugar de ju i japan, för minsta lilla, typ. Är då majoriteten på stela ryggar högre eller lägre i Japan, jämfört med andra mindre bugande länder?




Tål att googlas på.

Kamera-fan.

BAH!
Jag som ville lägga in bilder på internet och visa rummet ju. :(

Det vill inte funka!! GAH, blir så arg.


Ska kolla film istället och gråta ut min ilska.


Dessutom luktar det avlopp här inne...

Kontorsnissar läser också porrtidning.

Haha, kom just på en sak.

Förut när jag varit på Åhlens och var på väg hem, så gick jag gatan parallelt (spell?) med gågatan. Där har de en typ tobaksaffär, godis, tidningar etc. Så precis innan jag ska gå förbi dörren kommer en snubbe i strykta byxor och skjorta ut därifrån med värsta snusktidningen! Stor flaschig bild på naken tjej på framsidan! HAHA. Jag vågade inte titta på honom och visa att jag sett. Usch, massa läskiga tankar attackerade mitt huvud.

Snuskgubbe...! men i och för sig... det är lördag för kontorsnissar med.

I Nyköping!

Hej hej hallå!

omg.
Sitter nu i mitt framtida hem i Nyköping. Ensam. :( Mamma åkte runt två idag, har ju en bit att åka hem igen. Jobbigt att åka så långt ensam! Så när hon åkte tänkte jag gå ut och tröstshoppa lite, men fann inget vettigt. Eller well, jag fann en väska och en fruktskål. :) Har inget att ha i den än bara, får gå till Hemköp sen.
Nu sitter jag och mumsar paj! :D Min hyresvärds mamma hade bakat en välkomstpaj till mig! Hur gulligt är inte det? Den stog där när vi kom igår fortfarande varm.. Nu är den dock inte varm längre. Och eftersom jag inte har någon mikro så får den ätas kall. Det funkar det med.

Tänkte lägga upp lite bilder på hur rummet ser ut / såg ut innan. Men min datorn vill inte ta emot mina bilder!? Det står bara ansluter till dator på kameraskärmen, men inget verkar hända. Typiskt. Får se om det vill ge med sig sen kanske. Internet verkar också leva sitt eget liv, bryter titt som tätt. Men det är väl också sånt som går att ordna sen.

Nu ska jag pyssla lite med grejerna och kläderna som är kvar i kartonger! Så det blir någon ordning.


hej så länge.

eller nej, först ska jah fixa spelningslåsta på datorn så jag får musik! :D

Bye bye.

Nu ska jag sova snart. Och vad betyder det...? Jo, imorrn flyttar jag. :S Åker härifrån rätt tidigt så hinner nog inte skriva innan. Så ... Hörs när jag fixat internet osv där borta. :)


Hejdå Torsby!!

Jag ligger på min dödsbädd?


Mamma står i köket och garnerar smörgåstårta. Skinka, vindruvor, kräftstjärtar, ost, sallad, ja fan allting. Varför då?
Jo, för mamma har bjudit hit lite folk på avskedskalas. You know. Imorrn flyttar jag. Men det känns mer som om jag ska dö. Avskedkalas. Jag ligger på min dödsbädd och släkten vill säga adjö.

Sayonara, people.

Warning - bad day as hell.

Vet ni. idag kan jag rabbla upp en hel lista på vad jag ska / borde göra.
tex:

- Sortera/packa underkläder
- Välja skor som ska packas
- föra över bilder från datorn till hårddisk
- föra över musik till laptop
- fixa så jag kan lägga in bilder på laptopen, direkt
- slänga ut stationär dator genom fönstret ( believe me, den är fortfarande kvar. :O )

Vad jag gjort av detta då? Well, jag gick ju upp halv tio imorse. Åt frukost, kollade lite TV och internet. Gick och lade mig igen, vaknade nu. Och skulle kunna sova flera timmar till. J a g o r k a r i n g e n t i n g i d a g.

Vad göra när man inte vet vad göra?

Vad jobbigt det är när man vet att det är massor med saker man måste göra. Men jag kan inte komma på vad jag ska göra. Vad jag ska börja med.
Give me motivation
!

Ahmagad.

Hej. Idag har det varit .. onsdag.
Imorse åkte jag med mamma till torsby på morgonen och fixade bla pennor till schule. Skulle fixa pass också, tyckte mamma. Ifaaall jag behövde det någon gång.

Och jag som tyckte det inte kunde bli värre än mitt ID-kort. AT MY FACE. Jag har verkligen nått botten när det gäller foton. Längtar inte tills jag får det. Har jag tur (?) slipper jag resa. Då behöver ingen se. Men i och för sig. Ett gott skratt förlänger livet, right? Jag kan förlänga folks liv med år!



Anyway, åkte hem sen. Somnade på soffan och vaknade lagom till jag skulle ner till Torsby igen. Träffade Mikaela och vi käkade på kinesrestaurangen. Gott som vanligt! Satt där hur länge som helst kändes det som. Sen gick vi upp och hälsade på Therese på bowlinghallen när hon jobbade.
Köpte kaffe. Hade inte druckit kaffe på hela dagen och igår blev det bara en kopp på morgonen. Fatta min huvudvärk! Men det gick över när jag väl fick mitt kaffe. Påtår ingick - happy news.
Jag och Mikaela spelade spel. You know, det spelet när man ska slå ner en bricka i varandras "mål". Skitkul! Sen körde vi Rally! :D I spelautomaten, det var skôj.
Så fick vi för oss att bowla också, så körde ett set. Mikaela fick 108 poäng. Vad jag fick ska vi inte gå in på, men det blev 44. x) Duktig-desu.

Efter bowlinghallen gick vi hem till Mikaela och kollade Friends-bloopers. Ååh, det är så kul! Skrattar hela tiden, haha! ;D Haha, jag skrattar nu bara jag tänker på det. xD





Nu ska jag lägga mig. Läsa Al Gore. Eller ... Camilla Läckberg? Fick låna tyskungen av Mikaela. :) Hört att den ska vara bra? :)

Nighto.

Britney Spears sings soooo great!

Omg..? Undrar om det här verkligen är på riktigt, i så fall. illa illa illa.
Yeah, de flesta har nog redan sett/hört den här videon, men det är så dåligt så det tåls att se igen. x)


Shoppingen. I bild.

Det här händer inte så ofta, men tänkte visa upp lite av det jag köpte i Karlstad! Kanske för att jag blev nöjd med det. :)
Men allt blev inte med. En del blev helt fail på bild, och en del var bara helt onödigt att fota. tex en svart vanlig tunn tröja, och ett grått linne.
Grejerna till rummet har jag redan packat ner så han inte fota. Och om någon mot förmodan är intresserad av det så kanske jag fixar pics när det är uppen och i ordning!
Men annars detta:

1.
2.3. 4. 5.6.

1. Hello Kitty pyamas! Var prickiga shorts med också, men hade de på mig vid fototillfället, och ville inte fota mina lår eller mitt ass så. Imagine it instead. Prickigt.
2. Ljusrosa tröja med fåglar! :D Söt.
3. Rutig topp med bälte i mitten, typ. (egentligen sjukt att skriva vad det är på bilderna, ni borde se det, righto?)
4. (fortsätter ändå) Grå t-shirt/topp med text "Upon the Meadow".
5. Topp med lite olika grejs på.
6. T.shirt! Tyckte det var en grymt snygg design/bild på den, gillar skarpt. Och dessutom var det snygg / go på.



   
Inne på IKEA fann jag den här boken "En obekväm sanning - om den globala uppvärmningen och vad vi kan göra åt den. av Al Gore".
Den är rätt läskig faktiskt, börja bläddra och läsa lite i den igår när jag skulle sova. Kunde jag sova efter det? Nej. Det är egentligen hemskt vad människan gör mot jorden (woops, jag låter sjuk? :O ) Men det är sant! Snart kommer väl hela jorden gå under, tror inte det dröjer så jäkla länge faktiskt.


Och bara för det var jag ju tvungen att köpa
den här boken! --->
 
Klimatsmart! Lite grejer och etc man kan tänka på i vardagen. Som verkar lite men kan göra mycket på lång sikt. tex. om man byter ut 25 st 0,5 liters PET-flaskor vatten mot samma mängd kranvatten, sparar man 2 kg koldioxid. Och ca 250-300 kronor! Not bad, aight?
Well, kan verka lite nördigt men, det är bra saker att tänka på. :)


Jennie ska rädda världen!!
(för stunden glömmer vi allting jag gör som INTE är miljövänligt, thank you.)

Flyttpack!

Det var svårare att koncentrera sig än vad jag trodde det skulle vara. Håller på att flyttpackar nu. Oh jeezes, det tar tid. x) Inte det att jag har mycket att packa utan bara att jag är så långsam!

- Jag började med att sortera/vika kläderna. Efter vart femte plagg kom det ett jag inte visste om jag skulle ha kvar. Ni vet, den kanske jag vill ha sen, snart passar den, den var faktiskt rätt dyr, etc etc. Tar evigheter! Så jag lämnade några kläder i garderoben och resten på sängen och väntar på mami. x)

- Så jag gick ner istället och började packa IKEA grejorna i kartonger. Men väl nere på nerevåningen fanns mycket roligare saker att göra. Tex. nya cosmopolitan och choklad.

- Så gick upp igen istället för att kolla vilka böcker jag vill ha med och kommer läsa, och vilka som kan vara kvar här. Aah, dålig låt på datorn, måste byta. Nej, inte den heller - byta byta byta. Visst ja, ska bara kolla mailen först, sen bloggen.. . sen bilddagboken, myspace osv osv.

- Gick ner. Hämtade posten. Well, jag sätter på kaffe så länge, käkar lite bullar och väntar på mamma. Så kanske jag får tummen ur och orkar göra nånting vettigt idag.

 ... men... Beverly Hills DVD'n tycks ropa på mig från hyllan?..

Igår stank karlstad bajs. Men det blev shopping ändå.

Morning!
Igår var jag och mamma i karlstad och handlade! Skulle köpa lite grejer till rummet, så jag kommer trivas bättre, mohaha. Fann en hel del på Lagerhaus såklart som jag köpte! Älskar den affären, så himla mycket roliga saker där inne. Skulle egentligen köpt mig glas också, men jag har sjukt mycket olika glas, så mamma tyckte det kunde vänta. Har ju ändå inte plats för de där nere, om det är ju sant.

Hela karlstad stank skit igår! Som om någon hade slagit sönder ett avlopp eller någonting. Jättefrächt. Vi trodde nästan att varenda bonde i utkanten av stan hade göslat eller nånting, för de har bönder där, eller? x) Illa var det iallafall.

Sen åkte vi ut till IKEA!! Jennie gillar. Fann massa grejer jag vill ha, men inte får plats med. Jag vil ha en stuga! Eller nej, ett hus
Köpte lite smarta lösningar till min kokvrå, badrummet och så där. Har ju inte en enda hylla, och extremt dåligt med plats på golvet så, allt måste upp på väggarna in some kind of way! Men tror vi löser det rätt smidigt ändå.
Köpte en bok på IKEA också, som jag fan är mest nöjd med just nu. Al Gore's bok. Damn, vad vi förstör världen egentligen. :S

Köpte självklart massa andra grejer inte enbart till rummet. Får se om jag orkar visa sen, känns lite B bara. Har ännu inte vågat kolla kontot hur mycket jag egentligen gjorde av med, betalade med kort hela tiden ju.
Jag skulle vilja ha ett kreditkort jag kunde handla hur mycket som helst för. Så kunde någon rik amerikan betala avgiften varje månad. Det finns de med så mycket pengar ändå som inte skulle märka nånting (usch, hatar snacka pengar...). Eller Reinfeldt-family. Why not?

Hej.

Massa jäkla papperslappar.

Det här börjar gå mig på nerverna! Överallt, i alla rum ligger det lappar med långa listor på vad jag måste göra innan flytten. Som mamma skriver!! Hon lämnar de verkligen överallt. Men herregud, kan hon inte ta hand om sina egna måsten, och skriva lappar på vad hon måste göra. Jag kan väl fan skriva själv om jag vill ha listor....
Visst, tycker ni, att jag borde vara tacksam för hjälpen hon ger mig, men det fronten klarar jag själv. Jag har inte bett om den hjälpen.

Humöret tappat big time.

F&F & MTV.

Kollar på ROOM 401 just nu. Vet inte om det är så bra, men det tidsfördriver min söndagskväll.
I pausen blir det Youtube.com som vanligt!

Ikväll står bland andra Filip och Fredrik för underhållningen:


 






Klarhet.

Ibland är det bra när man får klarhet i vissa saker. Well, ibland kan det kännas sjukt tradigt när man märker hur det egentligen ligger till, men då vet man iallafall..

.. jag vet i allafall att jag inte kommer sakna Torsby i fösta taget. Well, kanske nån person eller två, men inte mycket mer.
Till en början iallafall.


HP.


Neej, jag tror jag övergår till det här resten av kvällen istället.



Fredagskväll.

Seriöst. Det är fredagkväll ....


 .... och vi sitter och kollar på ett program om APOR!! Underhållande.......

Last day at work!

Heej, friends and people.
Biblioteket. Idag är det fredag, äntligen! Även om det inte känns så, jag glömmer bort det hela tiden och måste påminna mig om att det verkligen är fredag. x) Och vet ni vad!? Idag är min sista dag på jobbet!! Eller, egentligen inte, jag jobbar imorrn med men kort dag. xP Och det är bra antar jag? :D Fast jag kommer sakna det tror jag. It has its moments, you know. Så lite tråkigt är det. Men skönt på samma gång!
Sen är jag ledig en vecka innan jag börjar skolan! Spännande. Flyttar på torsdag eller fredag till veckan. Det beror på när mamma kan köra med mig dit ner. Kan inte släpa alla mina grejer på tåget, skulle inte orka det. Men det blir i slutet på nästa vecka.
Och My flyttar idag? :/ Hann ju inte säga hejdå. Nu bar det väl inget Adjö direkt, vi kommer ju ses igen så. Jul kanske? xD Eller My, ska du hem på mârten?! :D




Sen jag år nötter igår kliar min mage....! Why?


Beverly Hills 90210.

Som jag sagt innan så köpte ju jag första säsongen av Beverly Hills 90210 för någon vecka sen. Mihii, har kollat på några avsnitt än bara, men haha, vad kul det är att se! Jag var inte alls gammal när det gick på TV första gången, men sen har ju repriser gått då och då som jag minns pyttelite av.
Men för några år sedan när det fick på trean så kollade Mikaela på det. Och hon började spela in lite avsnitt som hon sen tog med till skolan och gav till mig. Jag tog hem och kollade på dem, dagen efter tog jag med filmen till skolan igen, och hon spelade in nytt avsnitt. HAHA. Smidigt? Men då hade vi inte trean hemma och jag ville ju se...... ;)

Well, nu kollar jag på det igen iallafall, och damn vad kär man blir i Brandon och Dylan! ;D (synd att de inte finns på riktigt bara. xP)
När jag kollat första säsongen är det bara att vänta på andra. Men som de flesta andra långvariga tvserier blir de så långa och utdragna tillslut att man tröttnar, och det hände ju även Beverly Hills. Men första säsongerna - like like.

Anyway, läste nyss på internet att de spelat in lite av de nya avsnitten nu. Och tydligen klarade "Brenda" och "Kelly" spela in några [Läsa?] scener ihop utan catfight. x) Go beverly hills.

Make-up problemos.

Hej hej hallå!

Hjaelp, vad trött jag är! Tror det får vi sovdags .... inte alltför sent?
Har nyss varit ute och gått , och det var skönt! Har varit ute och gått nästan varje dag nu det sista, och jag blir så himla rastlös när jag inte kommer iväg! Så det var skönt att ha det gjort. :) Nu ska jag lyssna på musica och städa / rensa bland mitt smink. Har massa gammalt, fult, oanvänt, gratiscrap, trasigt, slut, dubbletter osvosv. Och det är onödigt att ha kvar, right? Tänkte köpa mig en ny "sminkväska" att ha allt i sen, men jag stog på La Rose hur länge som helst, och hade beslutsångest! På riktigt. Ryckte ialla, kollade i alla, flera gånger om! Men nej, jag kunde inte bestämma vilken jag skulle köpa.... så blev ingen! Men tjaa, rensa kan jag väl göra? xP

Dagens fråga!

Kan man annat än älska den här låten?! :D




Lite stressnerver... men varför?

Fan.. nu är jag sådär uppstressad igen utan egentligen anledning! Det bara känns som om det är någonting jag missar, som om jag går runt hela tiden och inte får nånting jag måste få gjort gjort! Fattar ni? Det är så himla jobbigt. Och jag vet inte hur jag ska komma undan det. Mer än att gå och lägga sig och hoppas det går över...


Förresten! Idag har jag shoppat! På jobbet faktiskt. Fick ju massa nya kläder! Handlade för 422 kronor.. efter att jag änvänt mig av min 30%-iga personalrabatt......

Home at last.

Hemma igen och lyssnar på Barry Louis Polisar - All I want is You. ♥
Det är väl inte bara jag som blir läskigt glad av den låten? :D

Deja Vu....?

Hmm, jag känner igen det här från i våras. Lite deja vu sådär. Jag sitter på biblioteket och väntar på jobb. x)
Lyssnar på MP3'n, samma låt om och om igen. Men den är ju så bra!

Idag på jobbet kommer det massor av nya kläder, som ska märkas och hängas upp.Det är så himla kul när det kommer varor! Även om det är jobbigt, och man blir så jäkla trött så är det ju så kul! Det vägen upp allting. :)
Enda nackdelen med varorna idag är att jag kommer bli pank? x) Har planerat så mycket jag vill köpa. Kul kul!

Har fortfarande världens shoppingbegär kvar, har fortfarande inte shoppat.

Men på måndag ska jag och mamma till Karlstad. Hoppas att jag finner nånting då.

Pappa har växt fast i soffan?..

Nej, det lönar sig inte att vänta längre? Jag köpte första säsongen av Beverly Hills 90210 för några dagar sen, fick den i fredags närmare bestämt. Men jag har inte sett ett avsnitt än! Hade hoppats på att få kolla nu, men pappa vägrar flytta sig från dumburken. x) Illa. Jag vill se!
Försökte se på min dvdspelare men den vill inte läsa mina filmer längre! Och jag tror jag vet varför....
När jag köpte filmen L - change the world så kunde inte dvd'n läsa den först, var tvungen ändra koder osv. Så ringde brorsan, han letade på internet och fann koderna så vi skulle kunna låsa upp dvd'n för alla koder - han gjorde nämligen det på sin! Så jag försökte i ca 40 minuter innan det verkade funka.. men den ville fortfarande inte läsa L. Så trodde bara att det inte fungerade. Men nu kan den inte ens läsa vanliga filmer!! Damn?
Men hoppas Richard kommer hit under veckan och lyckas figurera ut what went wrong. Vill ha en fungerande dvd, tack. :)

Neheej, pappa sitter där än. BAH. Får gå ut och gå istället.

Hej så länge, my lovers.

Hemma igen!

Tjohoo!
Hemma igen från Nyköping. Snacka om snabbsemester. x)
Men jag gillar den staden och jag tror mamma och pappa godkände den med faktiskt! Det är så mysigt där. Iallafall de delar jag sett, vet ni nått annat so tell me. ;)

Och mitt boende.. haha, jag kommer på i etn råtthåla. ;) Pyttelitet verkligen! Och inte superfräscht, men med lite Lagerhaus och IKEA fixar det sig. Centralt är det iallafall, och jag har äckligt nära till allting!


Nu ska jag sova innan Emelie grinar ihjäl sig på mig. Och jag jobbar imorrn. Hoppas våra varor kommer imorrn! Har redan spanat in en tröja och några strumpor jag ska köpa. ;)

Natti.

Hejdå. :)

Hörs imorrn!


Officiell nedräkning!


Svar till anonym.

Svarar på en kommentar från Anonym (gosch, vad jag ogillat anonyma kommentarer!!)

"Vara precis som man vill, vara sig själv. Är det lättaste då? Att veta hur man är, utan att spela nånting. Svårare än man tror.
"Alla tror de vet hur alla är"
Men så du kommer dit, ny dag med ny klass. Du ska vara dig själv ingen annan, och om du bott i torsby hela ditt liv. Och verkar som alla tror fel om dig, hur ska du helt plötsligt vara dig själv om du tydligen inte varit den personen de senaste 20 åren?
=)"



Ja, det är nog svårare än man tror, som du säger. Speciellt när allt är nytt som sagt.
Det är mer en förhoppning än ett påstående.
Men jag ser det som en ny chans, right? Man kan starta om på nytt, och kanske finna sig själv. Och när man tänker i de banor som jag gör, känner jag inte mig själv? Jag kanske bara inte kommit på vem jag egentligen är, hur vrickat det än låter. Men vi kan ju hoppas att jag gör det, när jag kommer till ett nytt ställe, utan förväntningar och uppfattningar om en.

Confession of a confused mind.

Onsdagkväll är snart slut, och jag ser inte fram emot torsdag morgon. Bra start på inlägget va?
Neej, jag orkar inte vara possitiv nu, är för trött för det Och skulle jag strunta i det leka possitiv ändå skulle det bli fel, och som om någon hackat min blogg.

Just nu är jag så jäkla förvirrad, och stressad hela tiden. Utan egentlig anledning. Men jag tror jag är stressad över livet, eller hur fan man ska säga?

På lördag åker vi till Nyköping och kollar mitt boende, antar att en del av stressen kommer därifrån, att jag fortfarande inte vet var och hur jag ska bo. Men det märket jag ju då.
Sen är jag orolig inför hela grejen. Själva flytten till Nyköping. Ingen jag känner i närheten, långt hem, klara mig helt ensam, hålla stenhård koll på ekonomi och så vidare. Sen skolan. Jag hoppas och tror att det kommer bli grymt kul och att jag lär känna klasskamraterna. Men självklart kommer det där "tänk om". Tänk om allt skiter sig och jag inte hänger med, tänk om jag inte lär känna någon, tänk om... blahblah. Jag orkar inte?

Och så läste jag My's blogginlägg om vad hon skrev allting som jag vill kan jag göra.
Jag vill inte heller vakna upp en dag och inse att jag inte gjort nånting i livet som inte varit värt någonting. Och att man inte gjort allt man egentligen vill göra, eller vara den man egentligen vill vara!
Och nu har jag en chans att börja det eller hur? Jag kan vara den jag vill vara utan att folk stör sig. Eller? Ingen där har redan förutfattade meningar om hur man ska vara som person, ingen förväntar sig att man ska vara på ett visst sätt. Vilket är lätt hänt här. Alla tror de vet hur alla är.
Nu behöver man inte hålla tillbaka sig själv, utan säga vad man tycker och göra vad man vill.

Men självklart kommer den där ångesten krypande och kväver mig längsamt. Har jag verkligen valt rätt nu? Är det här vad jag egentligen vill göra?
Jag blir galen, och vet att jag inte ska gå och grubbla och älta det här. Men det finns alltid där, eller hur?
Men jag vill bara leva, må bra, slippa grubbel och ångest och bara ta dagen / livet som det kommer....


... varför ska det vara så svårt??

Raaaaaawr...

.. det är ingen idé att jag skriver någonting här idag. Jag är så pissed just nu, så det skulle bara bli massa gnäll.



Hörs imorrn istället.

I'm stuck! ..... with DJ OZMA.

Jaaa, jag vet. Jag har fastnat för DJ OZMA. Shame on me?
Men man blir lite glad av deras svängiga låtar. Kolla den här till exempel!




HÄR!
Här kan du förresten lära dig att dansa till Age Age Every Night!
Jag och Emelie försökte lära oss den när vi "bodde" i lägenheten, haha. Det gick ju sådär kan jag säga..... Men det var kul! Visst är han schexxxig!




(HAHAHA, smile, serious, smile, serious....! Oj oj oj...!)

BOTA MIG!

Seriöst, jag tror jag håller på att bli sjuk. Allvarligt också? Jag blir snart desperat!!




Jag har sånna jävla shoppingbegär just nu! Jag vill spendera pengar!! Hjälp. Har aldrig varit så jäkla sugen på shopping innan, haha. xD Och inte kommer jag iväg nånstanns med vettiga butiker heller på en vecka. x) Så.. nån som har nått tips på en bra sida på internet där man kan shoppa lite?! :D


Fan vad det killar under foten.....

God morgon?

Morron på er!
Jag mår så illa! För många mackor så här tidigt, antar jag. Uuuuurkh.
Slappar lite i soffan framför TV'n, ska snart gå¨ut till bussen som tar mig till jobbet. Jippi? Naej. jag vill helst bara ligga i sängen och sova hela dagen! Fan vad skönt! På söndag kanske?
Nu jobbar jag hela den här veckan måndag - lördag. Sen nästa vecka vet jag inte riktigt hur det blir. Chefen ville vara ledig. så jag sa jag kunde jobba, men sen skulle de inte iväg och blahblah, jag vet inte riktigt hur det blir. Det märks la!
Ska iallafall till Nyköping på  lördag.

Nu måste jag upp och gå ett varv innan jag somnar!
Ha det bra!

Lite svammel sådär..

Heath Ledger var en grym skådis!



Och Batman är bra. ♥

The dark knight.

Snart ska jag på bio! Men Therese och Mikaela. Vi ska se Batman: The dark knight. Jag har inte varit ett stort fan av batman direkt, men när jag såg Batman Begins gillade jag den! Har sett några av de gamla också, men inget jag älskat. Men det här ska bli kul att se också! Mycket för att alla pratar om den och så, you know. Heath Ledgers sista film - så den har blivit ganska omtalad.

Sen är det ju världens bioväder så det passar perfa! :D


Jahapp, vad var det jag sa?

Jag gav upp! För ca en timma sen. Jag gjorde i ordning låtar i mitt bränningsprogram och skulle börja med att bränna X JAPAN! Men efter fem låtar la datorn/programmet av, och det ville inte funka mera. Suck. Så ja, jag gav upp. Men pappa hjälpte mig finna åt Windows Media Player igen, och jag tänkte ge det en chans och försöka mig på att bränna igen.

För övrigt sitter jag med pappas bärbara dator i knät. Jag har för en gångs skull sen jag fick min nya soffa, orkat städa ur den så de går att sitta i den! Så nu sitter jag mosad i ett hörn, med coca cola i ett glas och datorn i knät. x) Kollar efter en macbook! JAG VILL HA! Men jag har inte råd. :( Nån gång ska jag ha en sån!
Jag får för den delen med mig pappas dator när jag flyttar, om jag inte redan sagt det. För min stationära ska pangas, helst ut genom fönstret, men den har underhållit mig några år så en lite mer värd undergång ska den få.. trappan kanske?
Så efter att jag rensat min ska jag rensa den här. Men det blir nog inte förrän till jul, har inte orken.

Magen kurrar, vill ha mat.

Att rensa datorn...

Jag håller på och rensar datorn nu - igen! Jag blir aldrig klar. Har så mycket skräp på den och ändå så mycket jag vill behålla! Håller på att bränna skivor just nu. Och sitter såklart och gnäller över att jag önskar jag hade originalskivorna istället! Så har lagt lite skivor i "önskelistan" så får se om det blir beställning eller ej. Är ju så mycket roligare att ha riktiga skivor, eller hur? :S

Jaja, önska mig lycka till. Har en känsla av att jag ger upp det här inom närmaste halvtimman... evighetsjobb detta ju.

Lördag.

Hej
lördag!
Idag har jag jobbat. 9.20 - 14.10. Men det var lugnt idag, lite tråkigt det ibland faktiskt. Men var lite turister iallafall, som säger "f" istället för "v", så Jennie fattar noll. ;) (Nej, nu kommer det där att jag skriver om mig själv som tredje person igen, gah.) Hej doktor?
Nu är jag en tallrik lasagne fetare, och sitter framför TV'n och datorn. Som vanligt. ;) Igår var extrem på den fronten!
Jag kom hem runt 18.20. Åt mat i köket, sen gick jag och satte mig framför datorn, där jag satt till 23.30!! Hujedanmej? Men kollade på Tv också, men rörde inte asset från soffan för det. x)
Men det berodde på att jag fick ett sånt sjukt sug att spela the sims igår! Det var så länge sen jag gjorde det så var tvungen att ta igen några timmar. ;)

Jag tror för den delen att jag ska spela lite nu med. :)

Hörs sen? Ja.

Tristan + Isolde.

Kollar på Tristan + Isolde nu. Den var faktiskt riktigt bra! Dock hemst. :(

Oväder på G.

Förresten, innan natti natti.
Som ni säkert vet så är ju ett rejält ovädet på G! Borde de inte föra in att när det är oväder så borde alla få stanna hemma från jobbet och kura ihop sig under en filt, med varm choklad! :D





I know I would like it! Big time.

Tankar om flytt.

Hm, det slog mig nyss att jag kanske inte nämnt här att jag flyttar snart? 'cuz I will. Den första september börjar jag skola i Nyköping. Det är en KY-utbildning som heter International bar & management. Man lär sig bli en bra bartender, men den är lite mer avancerad så att säga. Inte bara blanda drinkar.
Vi läser barteknik, produktkunskap, hälsa, engelska, servering, alkohollagen, marknadsföring & försäljning, ekonomi, ledarkskap, lärande i arbete (LIA) som är praktik på arbetsplats, typ.

Det här kommer bli så bra! Eller? Jag ser iallafall fram emot det här, och hoppas att det blir kul och bra! Men det blir det nog! Det enda kruxet var att finna ett bra boende! Jag ska ju ändå bo i Nyköping ett år nu... Men fick tag på en enrummare, haha! 12 kvadrat med kokvrå. Shit, jag tror inte jag riktigt förstått hur litet det är. Men det skulle vara loftsäng så slipper ha en säng stående i vägen på golvet iallafall!
Jag ringde och pratade med hyresvärden förut idag, och vi ska dit den 17 och kolla vad jag behöver ha med, hur det ser ut och så vidare. Hoppas det inte är alltför förjävligt, men det tror jag inte! Det blir nog bra. :) Jag kommer iallafall bo väldigt centralt, och har nära till allting!

Som sagt, det kommer bli spännande! Men visst är jag lite nervös... x)

Nu blir det natti natti, jobb imorrn!

Trevligt med artiga kunder.

Vad trevligt det är på jobbet ibland. Vi har ingen kundtoa, utan bara toalett i personalrummet/köket wtf. Men om någon kommer och frågar om vi har toalett de kan låna, så brukar ju oftast vara sälla och säga ja, och följa de dit.
Jag undrar om de bara vill visa hur tacksamma de är för lånet när de bajsar på golvet?


HAHAHAHA! Fan vad vidigt...... xP

En grymt knasig upplevelse, aight?

Någonting konstigt hände mig när jag var ute och sprang nyss. Jag sprang som vanligt på grusvägen mot pankland och förbi sommarstugan. Det är där man brukar komma igång riktigt och fått upp farten. Plötsligt börjar det röra sig omkring mig. Rötterna på marken börjar gunga fram och tillbaka, och började sedan höja sen från marken. De växte så det knakade! Jag undrade vad fan som höll på att hända, och såg mig omkring. Då hade rötterna fått liv! Och de började sträcka sig efter mina fötter!! Hjälp, tänkte jag och försökte springa fort som fan därifrån, men rötterna var för snabba på att växa! Så en jäkel fick tag om min vänster fot och höll mig fast. Sen drog den ner mig på marken så jag slog i backen kabaam, och låg där och såg förmodligen ut som ett frågeteckan och undrade vad fan som hade hände!

....och nej, jag slog inte i huvudet.

DJ OZMA.

Har säkert redan visat den här videon flera gånger men den är värd att visas igen.
Man blir glad av den! :')



kolla snyggot i rött. ;)

Springa.

Hejsan! Lååång dag på jobbet idag. Nio timmar som vanligt, men det var långa timmar. x)

Nu ska jag nog ut och springa, har pannkakor upp till halsen.

Kommetarer.


Varför kommenterar ni inte??!




snokare,,,,,, xP

Söndagssyssla no. 2

Söndagssyssla no. 2...
 
.... blev två av mina vänner! :D Vi träffades på Torsby och gick till kinarestaurangen och åt mat! Kyckling och grönsaker och nötter blev det. Gott! :) Pratade lite om typ allt, men jag märkte att jag missat hur mycket som helst!? Jag visste knappt hälften av vad de pratade om - inte så kul faktiskt.
Efter maten fick vi varsin fortunecookie!  På min lapp/spådom stog det "you will sail calmly on life's choppy waters." Och det antar jag är bra! Visserligen vore det kul med lite spänning, haha. x) Men just nu vire det skönt med lite lugn. Har oroat mig så jäkla mycket för flytt, jobb och tid så jag orkar inte mera. Så ja, det låter bra. :)

Sen gick vi och såg på bio! Yes, kalla mig nörd? Vi såg MAMMA MIA!! Igen... (A) De andra hade inte sett den innan, men jag såg den ju för några veckor sen med pappa och Emelie. Och den var lika bra nu! :D Jag blir glad av den filmen! :) Och jag har faktiskt inte hört någon som inte gillat den. :)

Nu ska jag snoka runt på internet lite, sen ska jag sova! Ny vecka imorrn.

Söndagssyssla no. 1.

Dagens första intensiva syssla är att rensa bilder på min dator! Och det tar tid kan jag lova.

Eftersom jag snart flyttar härifrån vill jag inte ha med min stationära dator. För det första är det jätteseg och den krånglar och hakar upp sig för ofta för mitt tålamod. För det andra kommer jag inte ha plats för en så stor dator där jag kommer bo. Jag orkar inte med datornbord, tangentbord, bildskärm och dator. Så jag ska väl försöka skaffa mig en laptop så snart som möjligt! Möjligtvis får jag ta med pappas laptop och han skaffar ny (?), men det känns ju egentligen inte bra heller.

Så nu håller jag som sagt på och sorterar mina bilder. Har så himla många och så himla onödiga kort som jag lika gärna kan radera! De andra tänkte jag bränna ut på skivor så jag har de sparade och kan ta med och eventuellt lägga in på nya datorn vid behov. :) Jag vill ju inte radera alla gamla minnen och kort på min familj och mina vänner.
Dammit, jag kommer sakna mia vänner.... Men jag kommer ju hem!! Är ni kvar då? :')


"Sea monster"!

HJÄLP!!!!
Har ni läst aftonbladet eller?! Jag har alltid sagt att det finns otäcka varelser i haven som man inte vet om än. Eller liv på mars? Uäh. Usch, jennie rädd jennie rädd jennie rädd.

Godmorgon söndag!

Good morning everyone!
Jag är lite grinig på mig själv nu. Det är så här att det är ju söndag, min ultimata superduperångest dag i veckan! Och jag vill alltid att den här dagen ska vara hur lång som helst! Men dygnet förblir alltid 24 fucking hours (vad tänkte Gud egentligen? :O Eller det var kanske människan, ja. Som uppfann klockan och att räkna tiden.). Ajaa, jag vaknade tjugo över åtta i morse och tänkte gå upp då! Skulle bara blunda två minuter...... vaknade sextiotvå minuter senare istället! Någon som känner igen sig? ;D
Men eftersom jag somnade om såpass lätt behövde väl kroppen och huvudet få den där extra sömnen, och det var det värt. x) Jag som tjatat om sömn så länge.

Ha en bra dag? Ja.

Vill ni höra nått äckligt?

Jag har hål i örat "där uppe", you know? I brosket eller vad det heter. Första veckan efter att jag tog hålet (nu var det länge sen), var det jätteproblem med det, det gjorde ont osv. Men sen efter ett tag gick det över.
Och jag har inte haft problem med det. Men nu den sista veckan har det varit lite irriterat och så där, så jag har tvättat det, men haft i örhänget under tiden. Nu tog jag ut örhänget och det satt typ fast. Men när jag fick ur det följde det med två hårstrån som suttit fast i örhänget i den delen som var  I  örat! Och massa torkat var, haha. x) Lagom mysigt. BLÄH?
Men nu är det kirrat och örat mår bra. :)

Tihi. ♥


Impulsköp!

Hm, snacka om impulsköp!
Jag har köpt mig en bokhylla. I trä. Och med lite krussiduller på. :) Tyckte den var fin och billig! Frågan är bara var f a n jag ska göra av den?!

RSS 2.0
Test