Stockholm.


Shit, vilken helg alltså. Den har varit helt sjuk och jag har blivit dag-förvirrad igen. Allt är ett enda blurr.
Men vi hade en helkväll i Stockholm igår iallafall! Började dagen med lättare baksmälla. Skulle ta "en" öl på Birgers som sagt. Vaknade självklart för sent och fick stressa med dusch och smink innan vi skulle ner och möta Tomas på systembolaget. Sen skulle vi möta Marcus vid ett och åka med honom till Stockholm. Vi tänkte åka i tid för han skulle hinna till sin praktikplats och kolla läget först. :)

Men det tog fan sin tid, haha. Körde vilse inne i stockholm. Eller inte vilse, Marcus visste heela tiden vart han skulle - han visste bara inte hur man tog sig dit. x) Körde runt samma byggnad i slussen oändligt många gånge tror jag. Och genom samma tunnel tre gånger? Haha, ja det var en uppelvelse iallafall.
Sen var vi vrålhungriga och käkade pizza och gick sen till O'Learys,

Tog bilen in till Centrum och mötte Cris på hennes jobb! Sen åkte vi hem till henne och förfestade och softade lite. Haha, var grymt skoj faktiskt! Ringde och trackade Spitface några gånger och stackaren hann åka hem innan vi kom till stan sen. Kanske stack innan för att hon var rädd för oss? (A) Eller inte.

Vi missade iallafal första bussen in till stan trots att vi sprang! Och jag sprang i strumporna. Inte så jäkla rockigt. Men till slut kom vi in. Och vi gick till Söder på Marie Laveau. Skumt ställe! Massa labyrinter, kändes det som och en trång, skum bar med dansgolv i källaren. Men det var kul där med. :) Satt mest och kollade på folk. Och haha... nån mystisk dansade snubbe verkade spana in Andreas, haha! xD

Sen natt. Åkte hem till Cris sen med massa bussar och sov. :) Var sådär lagom pigg i morse när killarna väckte oss och sa att vi var tvungna åka NU om vi skulle hinna till Älvsjö innan Marcus åkte därifrån. Det var en kul resa hem, bakfull, kall och jävlig. Men det var värt det. Jag gillar äventyr. :)

Kommentarer

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test