Desperate Housewives!

Hej!
Shit, vad trött jag är då! Råkade visst somna på soffan. Vaknade för ca en kvart sen. :/ Jag är så bra på att plugga alltså!
snart ska jag hem till Micka/Mickaela/Mickis i klassen och se på Desperate Housewives! Blev överlycklig när hon sa det, för min TV vill ju inte funka - och även om den gjorde det så har jag inte femman.
Och fick redan på att en ny säsong började idag och ville inte missa! Tack, Micka!

Nu, kaffe. Så jag vaknar.
FAN, att jag inte har whiskey hemma. ;/


En snabb koll på dagen.

Missödet med nudlarna över!
Trött och mätt är jag nu. Funderar på att lägga mig och vila/sova ett litet tag. :)
Idag i skolan var det kul! Som vanligt då.. ;) Egentligen skulle Jan Rosborn varit här igår och idag och pratat vin, men det blev något fel på våra scheman, och han skulle komma imorrn och på torsdag istället. Lika bra det. :) Så idag hade vi barteknik med Hans! Vi skulle köra på varma drinkar. Hot coffees och Toddies. Och för mig som älskar kaffedrinkar var detta heaven! Vi skulle dela in oss i grupper och hitta på en egen coffee och en egen toddy. Det var skojigt, som sagt!

En kille, Micke, som gått här förra året var och hälsade på idag! Han var coolt. :) Fick lite insider tips, och han berätta lite om vad han gjorde nu osv. Det var kul. Dåligt ordföråd jag har? Och han sa att våran klass/grupp var mycket mer possitiv och mer "together" än förra årets. Och det var vi ju hört förut. :)

Sen skulle vi bestämma vilka drinkar som skulle serveras på Ladies Night. Och jag står fast vid vad jag tycker. COSMOPOLITAN! Det hör ju alla, att det hör till tjejkvällar! Det är ju bland den första drinken som man som tjej hört talas om? Sex and the city liksom. Visst, den är kanske inte direkt så god - men den är populär!
Men den blev dissad. Så vad gör man. Jag ska ju inte ens dit. :P
Men Hahá, jaa det var kul.

Snacka om meningslöst inlägg. I'm outta here.


Dum i huvudet?


Gissa vem som är helt jävla knäpp i huvudet? Eller iallafall stans största klant?

JAG!

Jag kokade nudlar till middag (vilket jag förövrigt kommer få leva på ett tag framöver...!) och när de var färdiga skulle jag hälla av vattnet. Så började hälla direkt ur kastrullen, men när nudlarna höll på att åka med i slasken kom jag på att jag kunde vara smart och använda durkslag! Smart var det ja... Jag använde durkslag, men tro fan att jag höll det över golvet när jag började hälla!
Fan alltså..... :P

Tisdag.








God morgon.

MySpace.com


Just nu är MySpace min bästa vän.Tack för att du håller mig uppdaterad. xP

PARIS I NOVEMBER! 22'nd. Jennie is happy girlie.

Hoppas bara det blir av nu då! Annars får jag väl åka till Kina i januari, eller Korea i Mars. Tjaa, varför inte? Bara att råna en bank.. eller ännu enklare! Lära mig hur man skiter guldpengar.


LISTA.

KLÄDER
Skor: Converse all star.
Sneakers: Zebrarandiga från Attitude.
Jeans: Svarta från Only.
T-shirt: Band t-shirts.
Underkläder: Hipsters.

ACCESSOARER
Väska: Svart från Åhlens
Plånbok: Converse all star.
Solglasögon: Vita tjocka bågar.
Klocka: På mobilen bara (A).

TEKNIK
Tv: Stor klump utan antennteckning.
Stereo: Har min dator..
Mobiltelefon: Samsung.
Mp3: Med de bästa låtarna.
Dator: Laptop. Express Dual.

BADRUM
Tandkräm: Colgate.
Tvål: Palmolive.
Parfym: Bondage från Lindex rea.
Medicin: B-vitamin kosttillskott. x)
Vitamin: B-vitaminkosttillskott, multivitamin brustablett, Omega 3.
Huvudvärkstablett: Panodil.

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: Loka likes Asia.
Vin: Mousserande.
Bröd: ♥.
Glass: Ben & Jerrys cookie dough.

HEMMA
Säng: Madrass.
Lakan: Vita.
Espressomaskin: Knappast.
Kylskåp: Vitt, svinlitet.

FÄRDMEDEL
Bil: Ben.
Taxibolag: .
Cykel: Nej, men vill ha!

ÖVRIGT
Frisörsalong: Mitt badrum.
Bank: Swedbank.

Impulsköp!


Det sägs ju att impulsköpen är de bästa!

Eller?

Marie 20!




Marie fyller 20 år idag!

G R A T T I S ! ! !

Städmaniac? Me? No way.


Det här med att städa går ....
 
... inget vidare. x)

Coffehouse!


För övrigt idag så kom inte våran lärare till lektionen. Han hade missuppfattat vårat schema så det blev inget idag. Så vi fick välja om vi ville vara kvar och öva barteknik med Robin och Mattias som lärare i klassen, eller gå hem och plugga vin. Jag, Mickaela och Marie tänkte sätta oss på coffehouse och plugga vin. Men pluggade vi? Njää, inte direkt. x)
Vi beställde fixa; en stooooor latte och en fralla, och satt och snackade massa skit, bland annat om i onsdags. Vissa saker man missat men man trodde man hade kanonkoll på! Satt där i evigheter kändes det som och bara pratade typ.
Sen kom Nathalie och Karin och hläsade på. De satte sig vid vårat bord, och när de skulle beställa tyckte jag och Marie att det var dags för en ny omgång kaffe.

Dock blev det Hot Chocolate för mig!

Efter det stog det kaffe/choklad upp till halsen på mig! Men det var mysigt att sitta där och skvallra. :P
Sen gick vi till H&M, Indiska osv. Följde Micka en bit på vägen för att gå in på affären vid ICA! De har grymt snygga kläder - men inget snyggt pris. x) Så det blev inget handlat där..
.. köpte mig dock en nya mössa på Åhlens sen! Tappade ju bort min i onsdag. :P

Nu ska jag städa! Jippi....

DAMN!


Helt plötsligt vill jag inte vara kvar här! Nu vill jag hem till Torsby. Fan, känns som om jag befinner mig ljusår från civilisationen just nu! Och kan inte göra någonting.....

Trött liten slusk.


Det jag har beslutat att göra nu borde vara förbjudet enligt svensk lag! För allas bästa. Jag tänker inte städa idag. :S Jag orkar fan inte! Och ja, som det ser ut här nu borde det vara olagligt. Eller värt att anmäla till det där teveprogrammet, rent hus?
Men jag är fullkomligt utmattad så orkar inte ta tag i det nu - utan för lägga mig tidigt idag och ta igen en dunderdag imorgon! Behöver rensa kylskåpet också.. nånting luktar. xP Haha. Usch jag låter som värsta slusken. Men jag är ingen slusk. Bara trött.

MEN! Jag borde få lite extra poäng för min middag idag! Just fixat världens läckraste sallad! Har aldrig serverat en sallad så här fint innan, tror jag. :) Sen är det ju så tråkigt att bara göra i ordning till en person så det brukar bli slarv. Men idag blev jag totalnöjd! Har t o m ananasskivor, dressing och grejer!
Hade det inte varit så att jag hade sönder kameran så var den värd att fota. :)
Nej, nu ska jag käka salladen och njuta av film med Jude Law!



Hörs sen. :)

Lördag.


Hej!
Idag var jag och hälsade på i lågprisvaruhuset! :) Det var kul! De hade fått massa nya saker och kläder. x) Och min chef, Kjell, kände inte igen mig först. x)
Jag gick fram till kassan och sa "Hej!" Han sa "Hej..? Nej, men hej!" Klickade efter ett tag iallafall, haha. Det var kul. Kände jag var tvungen att hälsa på, hade sagt innan att jag skulle hälsa på när jag kom hem.

Sen hälsade jag på systembolaget och köpte vin till ikväll! Även om jag sa att jag inte skulle dricka vin så råkade det bli det ändå (A). Men det är gott - mousserande of course!

Ska ner och äta mat nu snart. Imorrn åker jag "hem" till Nyköping. Tåget går halv tolv, så det får bli lugnt inatt ändå. Men egentligen - har ju varit upp dygn i sträck förut, så varför inte? ;)

Kanske bloggar sen innan jag åker till My! Ha det bra så länge, folks!


Bilder och foton och kort och kamera och pix och .. .


Sitter vid pappas dator nu och fick för mig att kolla igenom mapparna med foton! Haha. det är så kul! Finns en hel del gamla bilder här. Sjukt kul att se hur man förändrats, men det är läskigt också ju! :P Kollade bilder på Emelies dator förut och tänkte låna den lite sen, och fixa en mapp med bilder att spara och ta med till min dator i nyköping. Roligare att han foton att se på ju, aight? :)

Nu ska jag ner och joina TV'n lite.


Ja, det där skrev jag för 2,5 timmar sen, men bloggen ville inte vara kompis med mig så det gick inte att ladda upp.
Har nyss sett på Little Miss Sunshie, igen, och den var lika bra nu! Var tvungen visa den för familjen, tihi. :)
Now I'm of to bed! Nighty.

Bjuder på två bilder på mig och Emelie när vi var påväg till Dir en grey-konserten förra året. :) We were happy people back then.

 

Dagens Artist!

Tyvärr ingen video eller så. Men låten. ♥


Fredag!


Good morning people!
Sov 12 timmar inatt. Hade gärna sovit mer om inte telefonen ringde. Dessutom var det ingen där när jag svarade så.
Har suttit framför en TV med hur många kanaler som helst, nu på morgonen! Med tanke på att min TV i nyköping bara har tre kanaler och jag inte ens lyckats få in någon bild än så var detta underbart. Zappa ♥.
Har pluggat lite också. Håller på att renskriva mina anteckningar så att de ska vara läsliga, och ska läsa i boken sen också. :) Känner mig som en liten besserwisser när jag och pappa snackar sprit och vin. ;) För jag rättar hela tiden, haha! Och sån vill jag inte vara! Men det är kul att kunna, och veta liksom vad man snackar om. :)

Nu ska jag gå ut en sväng tror jag. Sola! Solen skiner ju här!
Sen ska jag rensa hjärnan och bara vara. Tänka på allt och inget. Sounds good, eh? Nä.




they hate you if you're clever and they dispise a fool.

Hemma i Torsby.


HEMMA!

Nu är jag hemma i Rådom igen! Efter en h e m s k dag! Äntligen är den snart över, haha. Den har verkligen varit allt annat än rolig och bra.
Men igår hade jag kul!



Sorry för fattig uppdatering, men har inte sovit riktigt sen natten till igår. :S

!!!



Just nu är jag bara jävligt arg och har fan lust att slå sönder nånting!! GAH!

Tuesday has come to its end.


Jag har beslutsångest.

Men det är inte så ovanligt va?
Det känns bara som om vad jag än gör eller vad jag än väljer.. så är det någonting som säger att det är fel?

Dagens Video: AN CAFE



Ååh, vad jag saknar.

Öl & Whiskeymässa.


ÅH, jag känner mig så lättat att äntligen ha internet. Det har varit riktigt tuffa dagar i mitt liv... HAHA. Skojar. Eller?

Nej, men tänkte skriva lite om mässan vi var på i helgen! Hade ingen kamera såklart eftersom jag tappat den och den gick sönder.


Anyway, vi åkte till sthlm med tåget kvart över tio ungefär. Jag, Malin, Thomas och Robin. Kom till Stockholm vid halv tolv kanske? Mötte upp Andreas, Tom och Micke. Sen stog vi hur jättelänge och tölade om om vi skulle åka kommunalt eller med taxi! Micke ville åka kommunalt, Thomas ville göra som sin idol Micke, och vi andra röstade taxi. WE WON. Vi röstade ner Mickman och åkte taxi ut till Nacka. :) Där mötte vi även upp Cris sen. :)

På mässan var det jättemycket folk! Men det var kul! Smakade lite olika öl, köpte cider. Och en tadaaaaaaaaaa... IRISH COFFE! Jag känner hur kärleken till denna underbara drink bara växer - jag kommer överleva ännu en vinter!
Hade med mig tre glas därifrån och en påse med Whiskey-nougat. :)

Vi stannade på mässan i nästan åtta timmar tror jag? Världens längsta förfest? ;)
För sen åkte vi vidare in till stockholm city! Micke skulle visa oss sthlm sunkigaste (eller? Hängde fan inte med..) krogarna. Så vi gick in på en rockpub typ, och satt där och drack lite.
Malin snackade med några killar vid bordet och tillslut skulle vi gissa deras ålder.  Jag är verkligen jättedålig på det. Den äldsta av de gissade jag var 32 år. Var egentligen snäll där, för trodde seriöst han var 35! Nej, hur gammal var han - 42! Sen ville jag inte gissa mer.

Nästa ställe - ingen musik. Micke började bli ganska dragen, så man kunde gissa hur det skulle gå. ;) Stannade inte här så lång stund.
Cris hade ordnat så vi fick gratisinträde till Solidaritet i stockholm och var skrivna på listan! Så vi gick dit runt tolv/ett. Oj.
Jag kände direkt att jag i n t e är nån sån typ av person som hänger där. xP Haha, måste sett sjukt ut med mig på ett sånt ställe. xP Men jag hade skitkul! Vi dansade och pratade typ, och hade jättetrevligt! Köpte mig en White Russian i baren, men vägrade kolla kvitton sen. ;) HUA!
Blev bjuden på cider, och en redbull/jäger! Aldrig smakar förut - och nej, tänker inte göra det igen. x)

Sen blev allt uppochner. Malin ville hem (vi hade mer eller mindre t v i n g a t henne stanna...!), så vi letade åt Micke, som vi alla skulle sova hos.
Klockan fyra efter många om och men satt vi på MAX och käkade hamburgare. Ingen god så hälften hamnade i soptunnan.
Sen började vi alla gå mot slussen. Men det tog sin tid! Micke skulle ha snus, alla pratade med folk, Tom retade upp cigarettsugen tjej, letade bankomat osv osv. Men KUL var det!
Vet inte hur, men hamnade vid centralen sen. Och nej. Vi sov inte hos Micke. Cris åkte hem till sig. Micke åkte troligen hem till sig. Och jag, Malin, Tom, Thomas och Andreas spenderade resten av natten/morgonen på centralen och väntade på bussen hem till Nyköping. ;)
Mer detaljer går jag inte in på än att Malin var lite mindre glad - Tom skrattade världens läskigaste häxskratt och var elak - Andreas och Thomas sov - och jag var inte alls trött utan vankade fram och tillbaka på centralen i tre timmar.

Men säger det igen - Det var grymt kul och skulle inte väljt bort det!! :D


Orkade ni läsa? Inte jag. Det blev mest massa pladder - men nu känner jag ingen skuld att behöva skriva mera. ;)

JA!!!!!!!!!!!!!!!!


INTERNET FUNKAR IGEN!!

Och jag bir fucking lycklig! Även om man inte vill erkänna det så får man fan abstinens utan internet... xP

Bilbliotket igen.


HAHA. Ja, det enda jag kan säga just nu.
Helgen var galen. x) Men grymt värd!
Vid nästa lön och jag är tillbaka i budgeten...... ;)

Äntligen en dator!


Pjuh! Jag känner hur ett stort berg släpper från min axlar! Äntligen en dator med internet! Haha. Det är svårt att klara sig utan, tydligen.
Sitter på biblioteket här i stan nu och kollar runt. Har fortfarande inget internet hemma, och igår fick jag reda på varför! Det var inte min dator det var fel på - utan min hyresvärd! Han hade glömt betala räkningen. xP

Så vad har hänt under veckan då? Magnus Svensson har varit och föreläst i skolan och vi har provat olika viner. Jag tycker det är skitsvårt och fattar inte hur vi ska lära oss känna igen de olika dofterna och smakerna och sen kunna säga vilket vin det är? Men han säger att vi kommer lära oss... så får väl tro på det då, och plugga/koncentrera sig allt vad man kan. Men han är så jävla bra och rolig att lyssna på. :) Det gillar vi.

Imorgon ska några i klassen gå på öl och whisky-mässa i Nacka! Kommer bli grymt kul! Det är världens största mässa, och mycket branchfolk. Och vi står med på VIP-listan. ;)
Vi åker tåg från Nyköping kvart över tio så vi kommer till stockholm lagom innan mässan. Och förhoppningsvis hittar vi till Nacka utan problem? xD
Jag tror det kommer bli kanon.



Igår knackade "flygfolket" på hos mig och undrade om jag ville komma upp och äta glass. Blev helt chockad, haha. Jag hade precis varit och köpt mig glass själv, men självklart ville jag med! Kul att se vilka som bor där uppe och väcker en på morgonen när de går i trappan. Haha. Men det var trevligt, och det verkade vara sköna personer som bor där. :) Har aldrig varit där uppe så visste inte alls hur det skulle se ut, men det var mysigt! Och de var många som bodde tillsammans. Mysigt.


Hm, känns som jag vill skriva hur mycket som helst, men det blir bara massa pladder.
Jag ber om ursäkt.

Ska packa min weska nu, sen schlafen a bit.


Rubriker är det töligaste som finns....? Ilandsproblem no1.



Hm, palla att jag gick upp tjugo över ett idag, och tänker lägga mig snart. Jag är så trött och har så ont i huvudet! Men ska dricka lite vatten nu, så går det nog över till imorrn hoppas jag. Måste införskaffa lite alvedon eller något så jag har. Har inte köpt det hit.

Alltså det känns som jag är i dvala eller nått? Allt jag gör, som jag tänker tillbaka på är helt luddigt. Som om allt är i en dimma. Jobbigt.

Nej, nu ska jag packa väskan, sen sova.

Natti!

Tacos.


Nu ska jag försöka laga mig lite mat. Illamåendet har avtagit lite nu, men det kommer tillbaka när jag går omkring. Knepigt? Ska iallafall försöka äta lite, som sagt och se om det kanske är det som spökar.
Tacos ska det bli! ♥ M U M S ! säger jag, vad säger du?

S I C K O !


God morgon? Fan heller.
Inatt har varit en hemsk natt! Gar vaknat av ständiga mardrömmar stup i kvarten. Jag har suttit i karuseller som brunnit, jag har sprungit runt i stora hus med farliga monster bakom varje dörr, jag har blekt mitt hår, men allt gick åt helvete, jag har sett spöken... Fan, vad hjärnan kan göra med en.

Men jag vaknade för ca en timma sen. Jag mår förjävligt, rent ut sagt. ( och ingen ska fan klaga på mig för det, inget jag kan rå för! ) Det känns som om någon har kört ner en elvisp i halsen på mig och kört på maxfart. Som om någon tagit en brödkavel och slagit mig i bakhuvudet, Hela kroppen gör ont som om jag hoppat från kyrktornet. Och magen då...? Jag har inte vågat öppnat munnen idag. Känns som om hela magsäcken dragit ihop sig och väntar på attack om jag öppnar munnen. Jag mår så j ä k l a illa!

Jag orkar inte visa mig bland folk - men om jag inte ska svälta borde jag gå över till hemköp. Mitt kylskåp är tomt, bortsett från mjölk som gick ut för 6 dagar sen. Inte gott?
Nej, jag vill bara sova.

Imorrn måste hur som helst gå till skolan, även om det får bli med en mask för ansiktet. Imorgon kommer Magnus och vi börjar med WSET-lektionerna, oh börjar plugga vin. Då måste man vara pepp!



Så det var den fysiska klagan. Till den psykiska har jag dagbok.

Dagens läge.


När man mår som jag gör nu .....


 .... så längtar man inte efter att åka tåg i fem timmar.

Torsbymârten!


Hej hopp! Idag är det dag två på Torsbymârten, mihi! Ska snart ner och gå runt lite på dagen och kika, innan vi åker hem till moster och äter kålsoppa (inte jag! Pannkaka, ja tack?). Var nere en sväng på dagen igår när jag kom hem och köpte en jacka och två nyckelringar. ;) Jag och Emelie provade också de här "klorna" där man kan få mjukisdjur eller liknande. Och gissa. VI VANN!! :D Vi vann varsin gång och vann varsin Rastaman! Tänkte fota, för de är jättesnygga, men min kamera har ju pajat. Kan se om Emelie fotar sen.
Sen åkte vi hem till rådom. ♥ Gjorde oss i ordning och lyssnade på Johnny Cash. Åkte ner tll Richard och gänget där och festade! Det var kul att se de igen. Haha, det har bara gått två veckor, men det känns som en evighet!

Gick ner till mârtensplatsen, men var mest yngre där så vi gick till faktoriet. Där var det mycket folk. Var rätt kul där med! Träffade folk jag inte pratat med på år, tror jag!
Sen gick vi upp och käkade burgare! Skitgott! :)

Var meningen att vi skulle åkt karusell men vissa var vääldigt sega på att ta sig dit. xP Så vi skulle göra det idag istället.
Jag och mamma ska ner nu snart och kika lite, så har just ätit Malins kladdkaka till frukost nu, så borde väl göra mig i ordning.

Sorry för rörigt inlägg. ;)


Mhmm, vad skönt att sova i min säng!

Dagens Video.


De här klippen får ge en bra avslutning till en annars så ganska ohändelserik kväll.






Coola Nick.


Idag har varit en bra dag! Jag var extremt trött i och med att jag låg och pluggade halva natten på ett prov jag ändå körde på. Men det var en bra dag ändå!
På eftermiddagen var han Nick (minns inte efternamnet, skulle googlat annars!) från F12 gruppen där i föreläste! Det var skitintressant! Han var cool som fan.
Hade körde med riktiga grejer typ, som han fixat själv. Satte ihop våra två barer för att få en stor, och alltså, wow. Han var ball. Han gjorde några av de klassiska drinkarna men på "sitt sätt". Och som vi lär oss - inte följa recepten slaviskt, även om det lätt blir så när man är ny i branchen. Men han gjorde iallafall sitt och det var jättefränt att kolla hur han jobbade bakom baren med de olika spritsorterna, shakern, glasen och allting. Självklart fick vi smaka på allt, haha!
Sen att han pratade engelska gjorde ju det hela rätt mycket intressantare, för man var tvungen att lyssna hela tiden för att hänga med. Och han fick verligen yrket att verka hur kul och coolt som helst!

Babbel. Det jag försöker komma fram till - han var stencool!



( Nu måste jag packa väskan inför imorrn och sova. Känner att jag svamlar och vet inte vad jag skriver egentligen. Är så himla trött! ...)

Jennie from the stenålder!


Hej! Vaknade nyss efter att jag råkade somna på soffan lite för länge! Shit, känner mig som en stenåldersmänniska! Ont överallt pga minisoffa och verkar vara av sten - och halvblind. Sov med linser.
Wooh! Ska försöka vakna lite.
Brb.

Elfte september.



11 / 9
*



Ny presskonferens med Yoshiki!


Alla dessa jäkla presskonferenser!
Nu har Yoshiki gått ut igen med en ny tid för en presskonferens. Den kommer äga rum den 15 september och de kommer bland annat ta upp X JAPANs framtid! Läs mer här! [LÄNK!]

Usch, jag blir alltid så himla nervös innan. x) För man vet aldrig med X vad som kommer hända! De ställer in, bokar om, startar om på nytt. Man hänger inte alltid med i svängarna! Men jag hoppas denna gång bara är possitiva saker. Livrädd för att han ska säga att touren blir inställd - igen! Fast mår de inte bra så måste man ha medkänsla för det....


Jaja, jag hoppas det på någotvis går hyffsat snabt att få se presskonferensen här i sverige - på internet eller så! Vet du hur? Hör av dig, aiight mah friend?


Nej, mamma. Jag har ingen bunnysuit! Än...


Ja, mamma. Det är en låttext. Jag har ingen bunnysuit.


Men kanske borde skaffa?




Dööööläckert...!

Plugg och utgång!


Sitter och käkar banan, choklad, dricker Bacardi Breezer och pluggar drinkrecept! Det går väl sådär, haha.
Men drinkarna börjar sitta liiite bättre nu! Efter skolan idag gick en hög från klassen och fikade och läste på drinkarna. Och det var mycket lättare och roligare att göra med flera. Sitter man hemma blir det lätt att man hittar på annat. :P Men måste läsa massa mer ändå.

Det var prat på utgång ikväll också! Får se om jag hänger på. Var ju inne på bolaget och handlade iallafall. Men dricker jag inte idag har jag ju kvar till mârten också! Känns lite dumt att dricka dagen innan ett prov men vem vet - kanske går bättre då! x) Men det blir nog rätt lugnt från min sida isf. Får se hur det blir.


Nej, plugga och nörda!


i like my new bunnysuit i like my new bunnysuit i like my new bunnysuit.. when i wear it i feel cute,..

Snurrig i kolan.


Gissa vem som skulle logga in på mailen och skrev @lime.se istället för @live.se ?

BAH, kanske sovdags och vila skallen? x)

Skoldagen.


Min hjärna smälter snart sönder med alla cl dit och alla zestar dit. GADH! Vill ut och gå, men måste plugga.

Idag har annars varit superdag! (om man bortser från kameran. :() Började dagen med Dramalektion! Det var faktiskt riktigt kul! Läraren kom in och presenterade sig litegrann sedan sa hon att vi skulle gå ut en och en. Sen skulle hon komma in och hämta oss och vi skulle låtsas som om vi kom till en arbetsintervju. Och sitta längst fram i rummet och bli intervjuad av henne, medan de andra i klassen skulle se på! Vi skulle se hur man betedde sig i en sådan situation. Kroppsspråk, tal, blicken. Om man gestikulerar mycket, pillar med annat osv. Det var faktiskt intressant att se! Även om nervositet påverkar det man gör väldigt mycket. Som tur (?) var slapp alla - inklusive mig - utsättas för det där, haha. Men hade varit lite kul kanske? ;) För man rör sig nog på ett annat sätt än man själv tror!
Sen så skulle vi göra samma sak men två och två istället, och det var kul. :) Michaela var super på att ställa frågor, haha. x) Sen kom lärarinnan och intervjuade mig, men just då gick brandlarmet och vi fick gå ut på gården och in till matsalen - samlas och gå tillbaka. Övning.

Efter det delade vi in gruppen i två grupper och ena gruppen fick gå ut - fick en uppgift/ett beteende att göra "bakom baren". Medan vi andra skulle granska och läsa av personen hur deras sinnesstämning var. Det var också kul! Men när det var min tur att skådespela kunde jag knappt hålla mig för skratt - känns sjukt när alla stirrar på en och försöker se vad man ska låtsas tänka. x) Men ja, det var kul med draman!


Efter lunch kom Hans och vi blandade mera drinkar. Shit, hur mycket som helst att lära sig ju. :/ Men det SKA gå!

Trodde inte jag skulle säga det men nu när jag sitter här - så längtar jag till skolan!


Och självklart är jag superpepp inför X JAPAN!! :D

BAJS!



JAG HAR HAFT SÖNDER MIN KAMERA! :'( :'( :'( :'( :'(





fan, den här dagen som varit så bra.... :(

Pluggar drinkar för fullt nu! Det SKA sitta.


Pjuh, var tvungen ta en paus i nördandet, som vår lärare älskar att uttrycka sig! Var tvungen springa till hemköp och köpa toapapper. x) Kan bli jobbigt annars.

Idag i skolan var det skitskoj! Det blir bara roligare och roligare. Och man börjar bli mer avslappnad med folket. I början var man liksom rädd att ... vet inte - göra fel? x) Men nu känns det bättre! Har haft drinkblandning och drinkprovning idag med. Och nu börjar de goda drinkarna komma. Typ Grashopper, White Russian, Alexander etc etc. Och det är kul att lära sig.
Det lite jobbiga är att vi fick reda på igårkväll att vi ska ha prov på torsdag på alla drinkar! Hjälp? Så sitter och pluggar för fullt nu (inte precis nu, men snart igen!). Har skrivit recepten på lappar och sedan vikit ihop de - skrivit namnet utanpå och sen memorera vad de innehåller! Nån i skolan som föreslog det - smart som fan!

Men jag börjar bli hungrig. :/


Kolla vad duktig jag är. :) Dock är inte det här alla! Seriöst.... det är inte ens alla pre dinner cocktails.... Men jag kämpar vidare!


DAGENS FRÅGA.



Varför luktar alltid mamma scans köttbullar bajs när man öppnar förpackningen??

Clothes all over the place!


Nähäpp. Nu har jag verkligen kläder på hela golvet (vilket betyder att jag inte har NÅNstanns att sätta fötterna, ni som varit här vet ju hur stor min golvyta är!) och full soffan! Har sorterat i ren tvätt, som den är sorterade i byxor, tröjor, t-shirts, toppar och tights. Tänkte ju sortera ner de i resväskan, har ingen garderob. :P
Sen har jag högar med smutsig tvätt - ljust, svart och färgat! Ringde Bertil och tänkte han kunde visa mig tvättstugan men han svarade inte. :S Så vad gör jag med mina högar? x) Men han ringer säkert upp när han ser telefonen - gjorde han sist! För jag vill inte knacka på.....

Hm, kanske ska hitta på någon mat. Tips? Och plugga! Ja, ja.

Mina bästa sidor.



Godnatt! ♥

Jag har en lång sopkvast. Och musik på hög volym.


Pjuh! Just krypin runt på golvet på alla fyra och sopat! Det behövdes kan jag säga. När man gick runt så liksom "oj, hårt bröd", "oj, hur hamnade det gruset under bordet", "nämen titta, leverpastej på strumpan" osv osv. JA, visst låter jag för härlig och ren? :D Men nu är det borta. Nästan.


Fick nyss ett mail från Hans. Han skrev att första veckan varit bra blablabla och hoppades vi skulle fortsätta vara en possitiv grupp. Sen fick vi veckans planering också! Det står på fredag att det är projektarbete, så förhoppningsvis är det någonting jag kan göra i Rådom så då kan jag åka hem! :D Kanske redan torsdag kväll? Om nån kan hämta mig i KD vill säga om det inte går nån bra förbindelse eller om jag inte kommer i tid. Man kan inte lita på piss-SJ. (Sjuk hemlängtan man har när man varit borta ett tag. Men antar jag kommer längta tillbaka hit när jag väl kommer till torsby...?)
Det stog även att (OMG) vi skulle ha ett prov på torsdag!! Och jag som fortfarande inte pluggat. Kanske är bäst att jag tar tag i det där nu, redan ikväll. Här är det nämligen mycket prat lite verkstad. Iallafall när det gäller plugga.


Men nu först ska jag sopa bredvid madrassen, och loftet. Vika ihop kläderna, och diska. Vill pyssla i mina böcker med! Sjukt sugen. FAN, varför ska jag alltid vara pigg på sånt på kvällen? Hela dagarna ligger jag bara och slöar och väntar på att dagarna ska gå. Så fort det blir kväll vill jag göra allt!! Betyder det är jag är en kvällsmänniska? Det dumma är bara att man ska få tiden att räcka på kvällen också... men måste ju i säng i tid om man ska orka upp.

Förövrigt en bra men äckligt mycket grubbeldag. Jag blir så förvirrad.

21 Jump Street.


Har påbörjat min filmkväll nu. Började med två avsnitt av åttio/kanske tidigt nittio-tals serien 21 Jump Street! Med Mr Johnny Depp i huvudrollen. Han är läskigt snygg den mannen alltså! x) Men det vet väl alla redan.
Efter två avsnitt kan jag iallafall säga att jag gillar serien. Kanske inte toppklass som vänner ♥ men rätt cool ändå! Skön glidarserie till obotligt långa söndagar.

Såhär står det på baksidan:
Den unge rookiepolisen Tom Hanson (Johnny Depp) rekryteras till Jump Street - en specialenhet inom kåren som undercover utreder komplicerade ungdomsbrott i skolmiljö. Hanson smälter snabbt in i den tuffa vardagen och upptäcker snart att dagens elever är av den hårda sorten. Knarkaffärer, tonårsprostitution, våldtäkter och gängbråk förekommer överallt och det slipade teamet måste infiltrera sig bland både snobbar och ligister för att lösa fallen. Dödliga lektioner står på schemat när klockorna ringer in i en High School-värld helt utan regler!

Nu ska jag röra på mig lite. Sen blir det nästa film. Får se vad Hemköp (stammis aready) har att bjuda på för film idag.


     Hottie!

Söndag med böcker och film - som vanligt då.


Söndag är tråkdag. Det här är iallafall sista gånger jag stannar här när jag är ledig tre hela dagar! Fredag gick bra, lördag var lite dryg. Söndag? %#¤!!#% - som de säger i serietidningarna.

Nu har jag iallafall varit ute och visat mig bland civilisationen. Gick till Hemköp och lämnade tillbaka filmen. Jag sa till han i kassan att det gick att se ca 13 minuter och att den bara hackade sen. Han tyckte det var bra att jag sa till och jag fick en presentkort på att hyra en film gratis! :D Hade inte förväntat mig det - men det var en possitiv överraskning! Så det blir nog film ikväll. :)

Men det här ska jag pyssla med nu ett tag! (Innan plugg tar över..!)






Här är förresten kuddarna och köpta på Åhlens! Jag tycker de är skitfula. x) Men det är för att det är Manchester. Me do not like, liksom. Tror jag aldrig gillat manchestertyg. Det är liksom så.... randigt? Luddigt. Och näh, minus.
Men själva kuddarna är det inget fel på! Goa att sitta på och bra ryggstöd.


Det var den filmkvällen det.


Nähäpp. Det blev ingen filmkväll. Jäkla filmjävel!! Jag som ville se den! Hann se 13 minuter - yeyy! - sen började det hacka och det gick tillslut inte att kolla alls. Hur roligt är det egentligen? Nej, inte direkt roligt.
Borde säga till om det imorrn när jag lämnar tillbaka den, men med min tur så blir det väl jag får betala 400 spänn för att man inte följde hyrreglerna och inte tog hand om filmer. Aggressioner snart.

Får önska mig den i julklapp istället. I N T O T H E W I L D , p e o p l e. Gimmie.


Jahapp, vad ska man hitta på nu då? För datorn har jag ju inte aaaalls suttit vid idag.

Lördagkväll med hyrfilm och sims.


Jag tror nästan jag chockade död på min mage. Lagade blodpudding till mat ju, och jäklar vad ont i magen jag har! Magen blev väl chockad att den fick riktig mat och inte yoghurt/smörgås. x) Och sen regelbundet .....

Anyway, har just kommit tillbaka från my dearly beloved Hemköp. Hyrde film ändå faktiskt. Men blev inte romantisk komedi som jag egentligen var ute efter, utan blev Into the Wild istället! Har hört väldigt mycket om den - ingen aning om det är bra eller dåliga saker, men eftersom den är omtalad är det väl värt att se den? Folk har fått upp ögonen för den. Så det kommer jag pyssla med SEN. Nu ska jag hälsa på min simsgubbe! :)

Ha det bra! ♥

Här spöregnar det.


Uppdatering från ett mindre soligt nyköping. Vi har ingen sol idag. Nyss kommit hem från biblioteksturen som vara i tre timmar. x) Var inne i lite affärer efteråt också såklart. Så arbetet är fixat!
Sitter här med en laxmacka bestående av nybakat (?) bröd från Hemköp, lax, keso, sallad och tomat! Havredryck. Gött gött gött.
Är helt blöt på ryggen känner jag, haha. Regnet öser ner här! Och hur långt man kollar är det bara grått. Så det blir till att spendera resten av dagen i skrubben, det.
Köpte med blodpudding, potatisbullar och lingonsylt också! Så har jag middagen ikväll kirrad. Slarvat med maten nu, så måste skärpa mig. Och jag måste börja skriva inköpslista när jag går och handlar, för jag glömmer alltid någonting, eller köper något som egentligen skulle kunna ha hoppats över. Sen också så jag har koll på vad jag har i kylskåpet, har ju inte världens störtsa plats så måste prioritera.

Regn var det ja, så resten av dagen spenderas ( yeah right! ) så här:

- gå igenom alla kläder, sortra tvätt, vika ihop, packa i lådorna så jag har någon ordning överhuvud taget.
- sopa hela rummet.
- sätta upp tavlorna
- bädda / vädra (sjukt frisk luft när det ösregnar så bäst att passa på att öppna fönstret.
- plugga vin.
- läsa min nya bok
- SPELA THE SIMS!

Men ni som känner mig vet ju att det där inte kommer hända. Blir nog bara sims och surfande.

God morgon!


Herreguuud vad jag har sovit dåligt inatt! Tror jag vaknar var och varannan timma från tre och framåt (lade mig ett!). Och drömt mardrömmar om kidnappning, flykt etc. Sen har jag hela tiden drömt om drinkar! Om uppgiften vi har tills på måndag. Att den inte blev klar, att det fattades saker, att den försvann, bablabla. Haha, tar jag saken på för stort allvar eller vad?!
Nu är jag iallafall vaken och ska snart springa till biblioteket. Tror jag gjorde ett dumt val med att gå upp såpass "sent" imorse. Tänkte inte sminka mig eller sätta i linserna, men insåg nu att stan kommer krylla av folk! Ajdå.


Hej så länge.



Fredagkväll med popcorn.


Kunde tyvärr inte fota kuddarna. Kameran vill inte. Men håller på att laffa batterierna så imorrn kan ni se! Köpte också en tröja idag, en herrtröja, haha. x) Men den var rätt snygg! Mörkgrå, ganska tunn, men svart döskallar på! Kan också fotas imorgon. Det smarriga med den var att det var slutrea. Gått från 399 kr till 50 kr!! Och 50 spänn var den värd!

Blev ingen hyrfilm heller. Orkade inte bestämma vilken, och bion hinner jag inte till nu. Så får väl kolla på någon film jag har med hit. Tror också jag har några Beverly Hills avsnitt kvar.
Sen måste jag göra läxan. Bokade tid på biblioteket 11.00 imorrn så borde fixat det innan. Men jag har hela natten på mig. (A). Nu bli det movie och popcorn!


Ha det bra! ♥

Två nya kuddar och kaffe latte!!


Sådär ja! Nu har jag checkat läget på biblioteket här i stan! Culturum. Rätt så stort, och jag som tyckte torsby bibbla var stor. Fixade iallafall lånekort, så nu kan jag boka en datortid imorrn och skriva ut drinkrecepten vi hade i läxa att göra.

Sen gick jag runt lite på stan. Och Nyköping kryllar av folk! T o m i onsdags när jag var ute på kvällen och gick var det massa folk i rörelse, okänt fenomen i torsby. Och då menar jag inte fullgubbar här alltså, utan .. folk! :)
Var inne på Åhlens och köpte två rätt fula kuddar som jag tänkte ha framför TV'n så jag slipper sitta på golvet. Blir nog mycket film i helgen. :/ Möjligtvis bio, jag tror ARN gick på biografen idag. :)

Så var jag på pressbyrån och köpte mig en latte (för lat för att dra om sladdarna här hemma för att kunna brygga), apelsin juice (Magnus Svensson skulle dissa mig totalt nu!) och en tidning. Så nu äter jag middag framför datorn. Eller middag och middag, blev två hårdmamckor med leverpastej. Min mage har inte återhämtat sig från all söt cider än så den funkar inte som den ska. Har skitont i magen, men tänkte att nånting måste jag ju äta! Det är äckligt var alkohol gör med kroppen egentligen. Ska jag säga - som går bartenderutbildning. :P




Ska se om kameran vill funka sen så kan jaga visa de ickesåvackra kuddarna. Hade ju med kameran igår, men hann ta två kort sen dog den. Och inte ens visade den att det snart var slut på batteri - bad bad, som Michael Jackson sa.

Jag vill ha en latte, typ.


Nej jag funderar på om jag ska gå ut på stan en sväng och se om jag finner nåt intressant. Tex en latte eller så. Idag har jag egentligen ingenting planerat. Fick ju "läxa" i skolan igår, men det hinner man nog fixa under helgen, så man behöver inte känna press för det.
Hmm, kanske ska se om det går någon bra bio idag? Har för mig att jag och mamma såg en biosalong när vi var ute och gick runt här. Annars vet jag inte vad jag hittar på. Har tre helt lediga dagar nu - yey. Ångrar lite att jag inte åkte hem, men åker ju hem nästa helg. Hoppas vi har projektarbete och är lediga den fredagen med! Skulle vara smidigt as hell, då skulle jag t o m kunna åka hem torsdagkväll! :D Vi får la se.

Nej, kaffe var det ja. Latte. Hyra film kanske?

Godmorgon fredag.


Just nu har jag sån sjuk hemlängtan. Jag vill hem till rådom till mitt rum, jag vill hem till min säng, jag vill hem till ett riktigt kök, jag vill hem till en riktig dusch, jag vill ha en TV, jag vill hem till mamma, jag vill hem till pappa, jag vill hem till emelie, jag vill hem till folk man känner, jag vill hem till riktigt innertak, jag vill hem till utrymme, jag vill hem till öppna fönster, jag vill hem till serverat kaffe, jag vill hem till en riktig soffa, jag vill hem till god mat, jag vill hem till huset.
Jag vill hem - kan ni inte komma och hämta mig? Eller iallafall göra min dag lite mindre hemlängtande.

Kvällspromenad och tillfälligt aggressionsfri.

Nyss varit ute på superpromenad. Först längs hamnen sen in i stan och knatade runt. Minst 3 meter från varje skylt/stolpe. Det blåste, så bra tillfälle för åttabeninga saker att hoppa på mig. :(
Kände jag var tvungen att få ut lite aggressioner, här "hemma" har jag inget att ta ut det på så. Får bli att gå fort som satan och lyssna på hög musik. Duger ett tag iallafall.
Possitivaklubben, hurra!



Idag i skolan var det riktigt intressant. x) Vi gick igenom lite olika glastyper, drinkar, tekniker osv. Sen hade vi drinkprovning efter lunchen! Det var kul! Vi delade upp oss i två grupper med varsin bar och sen gick man upp två och två och gjorde varsin drink. Med lite olika typer av spritsorterna osv så de inte smakadea helt lika. När de drinkarna var klara fick alla gå upp och provsmaka! :) Vi gjorde en Dry Martini, Perfect Martini, Vodka Martini, Sweet Martini, Gibson, White Lady, Manhattan, Margaritha och en sidecar! Det var kul att testa de olika, för det är ju inte direkt sånna drinkar jag, personligen, beställer när jag går ut!
Tänkte gå igenom recepten nu och kolla lite på det vi gjort idag. Sen läsa igenom de drinkar vi ska gå igenom imorrn. Men D U M som jag är skrev jag inte upp på alla riktigt hur/vad de smakade. Klantigt, right? Men det går nog bra ändå.


Imorrn för den delen är ju "insparken". Vi träffas efter skolan och går hand i hand, två och två på led (HAHA?) till planen där vi ska spela brännboll! x) De som jag ska gå dit med, eller vad man ska säga, vill inte spela. Bara se på. Men jag vill ändå vara med och spela för att liksom komma in i gemenskapen. Det blir nog kul! Sen när det är den andra KY-kursen med. :) Tror de sa vi blir runt 40 pers! Sen skulle vi ha typ en timma på oss bara att gå hem, eventuellt byta om innan vi träffas igen och förfestar sen går till Lotsen och käkar tacos, och festar lite mer. ;)
Så var på bolaget här i centrum idag och handlade lite. Köpte nog mer än jag behöver imorrn, men kan vara bra att ha. Man vet aldrig, you know. Mamma trodde jag skulle sitta hemma ensam och dricka. Wow, är jag verkligen så tragisk?




Anyway, jag tror det kan bli kul imorgon kväll! Hoppas på det iallafall.


Plugga var det ja. Blev ett megalångt blogginlägg istället, om någon nu orkat läsa hit ner. Eller om ni hoppade hit ner från början kanske .....

Plugg och sen godnatt! ♥

idolfan.






Det blev inget jävla idolhelvete.

Idol 2008!

Oj, kanske bäst att ta sig i kragen (?) och försöka diska ändå, och hoppas på att hjärtat inte slås sönder. :S Upptäkte nyss att IDOL börjar idag klockan åtta! :D Ska du titta på det, mamma? :)
Ska försöka fixa först så jag får in tv-kanalerna bara. Egentligen borde jag plugga eller gå ut och gå. Men idol ist sehr viktich!

Spindlar överallt.

Buhuuu..... :'(
Vart jag än vänder mig idag, vart jag än kollar, i varje liten vrå så ser jag spindlar! Allting ÄR spindlar i mina ögon idag. Spröten på hårborsten, kameraslappen, fläcken på väggen. Speciellt vid diskhon så är allt spindlar. Och varje jävla gång jag ställer mig vid diskbänken och tänker diska slår hjärtat i 1000! Och jag som har världens största diskhög som väntar på mig......
Och ska jag till exempelt gå på toa, klättra upp på sovloftet, sätta mig i soffan så tar det tre gången så lång tid att ta sig dit, för jag måste kolla överallt så det inte är några jäkla äckliga, stora, bruna och långbenta spindlar där!!!


Jag blir galen!

Johnny Depp är rockstjärna.


Johnny Depp hade ju ett band när han var yngre. Och nu spelar han igen! Iallafall en välgörenhetskonsert. ;)
Han skulle passa som riktig rocker!! :D

[LÄNK!]

Kräk.

Emelie? Du vet de där stora spindlarna som hängde i hamnen och på båten i Stockholm? :O
De finns här med! Hänger i varenda jäkla vägskylt.

Och stora monstersniglar full småvägarna. x) Mysig stad det här!

Motivate mee .... som joel sjöng.

Ge mig ork och motivation.
Ända sen jag kom hem idag har jag bara legat och degat i sängen och kollat film. Orkade ingenting. Här ser dessutom förjävligt ut men jag orkar inte göra någonting åt det. Jag mår dåligt för jag var för lat för att laga mat men för hungrig för att strunta i det så har ätit salta kex och känner för att kräkas. Jag har huvudvärk idag för jag har inte druckit koffein på hela dagen, men jag vill inte visa mig ute för att kunna köpa på pressbyrån. Och jag är för omotiverad för att koka eget. Jag borde plugga lite vin för att ha lite koll på läget när vi börjar med det, men min hjärna värker och allt är på engelska. Skulle kunna öva på att shaka och free poura .. men min diskbänk är full av disk - så det skiter vi i. Jag skulle kunna gå ut och gå, men som sagt, orkar inte visa mig bland folk just nu. Så borde egentligen skriva rent och läsa på uppgiften idag som vi ska redovisa inför klassen det första vi gör imorrn bitti - jubel.

Annars är dagen prima fisk! Har varit jäkligt intressanta föreläsningar idag och vi ser fram emot fortsatta ... plugg.

Pluggpaket.


Det här är vad vi köpte!
Klicka på bilderna för större.
                      

Har redan tjuvläst lite, haha. Men det ska väl börjas i tid, right? Får se om man lär sig något.


Hade tänkt gå och lägga mig nu. Är faktiskt rätt trött! Redan liksom...
Nu kan jag antingen läsa om vin/sprit till godnattsaga. x) Eller tyskungen som är läskig.. eller EgoGirl av Carolina Gynning, som råååkade slinka ner i kundkorgen på Åhlens.

Natti, people. ♥

Kvällspromenad.

Nyss kommit hem från en kvällspromenad! Eller nej, egentligen inte ... nyss kommit hem från Hemköp!
Var ute och gick förut, men så fort jag kom hem var jag tvungen springa in efter pengar för att hinna innan de stängde. Blev så äckligt sugen på The. :')
Gick samma vända idag som igår, men baklänges istället - och jag hittade! Jag kanske har ett hyffsat lokalsinne ändå! Det är kul att gå runt och kolla lite, man finner massa nya ställen hela tiden. Nästa gång får jag nog gå åt andra hållet så det blir lite omväxling, haha. Måste ut och gå. Blir att jag sitter här inne hela tiden annars ju, och det mår man inte så bra av. Ingen naturligt solljus härinne. Minimalt fönster ju!


Nu ska jag njuta av en kopp the! Och försöka glömma min hemlängtan. Himlagott heter det tydligen.


First day at school.


Idag var första dagen i skolan. Min nya skola. Det var kul!
Det var kul att träffa min framtida klass, några kände jag igen sen intervjudagen men de flesta var nya ansikten.
Vi gick mest igenom det kommande året, vad som gäller på skolan, regler etc. Sen körde vi namnlek för att lära oss alla namnen, och lite grejer.
Det var kul och jag tror det kommer bli bra! :D

Sen när Hans berättar om kursens innehåll, vad de andra har gjort som slutade i våras och sådär så låter det så grymt roligt! Haha, vet inte om det bara är sättet han berättar på, men troligen så är det jättekul! Ser fram emot det. Men det blir en hel del plugg, vilket de inte är sena att påminna oss om.
Har redan köpt första uppsättningen av böcker idag: "WSET Level 2 Intermediate Certificate in Wines and Spirits. 700 kronor. Wohoo!
Så det blir till att plugga vin ikväll. ;) Or not! Men tänkte kika lite i den iallafall!



Vi blev förresten inbjuda av Projekt och evenemangtvåorna till en liten "insparkfest", eller vad man ska säga, på torsdag. Det var nån aktivitet efter skolan och sen ut och äta tacobuffé i hamnen på kvällen. Måste komma ihåg att anmäla mig imorrn bara! För det skulle vara kul att vara med på, så man lär känna lite folk.

Middag.

Det här har jag gjort!





Det här ska jag göra.



Skoldags.





Usch, jag är nervös.

RSS 2.0
Test