ROAD OF MAJOR!

Säger bara en sak idag.
Youtube.

ROAD OF MAJOR!

Guldkompassen!

Wihoo! Pappa har köpt Guldkompassen! :D

Gullpappa.

Hej Sverige!

Hemma igen från jobbet! Okej då, var hemma efter sex någongång, men ätit och så nu. :)
Skriver mer sen, ska dra med syrran ut på promenad nu!

Men förresten!! Gissa vem som har almost heltidsjobb efter midsommar då!?

Fraidej.

Ohayo!
Biblioteket-desu.
Ont i magen har jag också. Åt för mycket ljust bröd igår. x) Min mage gillar't inte. Snart ska jag gå ner till jobbet. Eller snart? Börjar om 50 minuter. x) Får hitta på något annat först.
Ehm, minns inte vad jag tänkte skriva.

NEW NIPPON! Ska starta radiosändningar från butiken i stockholm! YEAH YEAH YEAH! Det gillar vi. :)


Idag är det 8 dagar kvar. o.O

SOVA.

Idag blev det övertid på jobbet. Nästan tre timmar. Vi möblerade om bland kläderna! :D Blev mycket snyggare nu. Men 'luftigt'. x) Fin fint!

Nu ska jag sova. Och börja på en ny death note-bok! :D

Vem av oss är det som gjort bort sig?

Hm. Idag uppstod en rätt pinsam situation. Jag var ute och gick på torsby, såg en kille jag pratat med några gånger, typ.
Så jag hälsade och han hälsade tillbaka. Sen frågade jag om allt var bra. Han svarade ja. Sen blev det helt tyst. Han sa ingenting mer, och jag kom inte heller på nått att säga. Så jag bara gick, och vände mig definitivt inte om! x)

Vem av oss gjorde bort sig egentligen? x)

Jag är med och tävlar.




Jag är med i TUMADRE's tävling om ett presentkort värde 300 kronor som gäller i 60 olika butikskedjor sponsrat av GratisBio.se. Var med du också - tävlingen avslutas måndag 9 juni kl: 23.59.


Lost in translation.

Igår gjorde jag ett inpulsköp. Inget stort sånt kanske men. x)
Haha, var på konsum och såg filmen Lost In Translation för 59 kronor. Så köpte den! Har för mig att nåon sagt att den ska vara bra? Eller har jag helt fel...?



Har du sett den? Är den bra?

Mornin'!

God morgon!
Right now sitter jag och letar hotell. I Nyköping.
Ska ju dit den sjunde juni på intervju/dagsaktivitet. Typ. Och jag är hur nervös som helst just nu! Usch.
För det första att jag ska prata inför massa (?!) folk och berätta om mig själv. Har inte pratat på det sättet inför stor grupp sen skolan. Och sen att berätta om mig - jobbigt. För det andra. Jag har inte mycket erfarenhet inom den 'branchen' eller vad man ska säga, så jag måste verka intressant och bli ihågkommen, typ. Och sen göra riktigt bra ifrån mig på gruppuppgiften vi kommer få! HAHA. Låter sjukt, I know. Men så är läget? Och för det tredje. Jag får förmodligen åka ensam. Har aldrig varit i Nyköping, men just resan och att vara där ensam stör mig inte. Men just det innan, om jag går runt och mår illa av nervositet eller att jag inte ska hitta eller så i tid. Jag har ingen att avreagera mig på, eller be om tröst. x) Och ingen att prata med det om, haha. Men men, det ska nog gå bra! Om inte annat är det väl bra att klara sig sälv? För psyket. Efteråt. x)
Men.. sägs det inte vara bra att vara nervös?
BAH. Jag måste in. Det är ju verkligen det jag vill syssla med i framtiden! Det är ju det jag är intresserad av! Och jag ser fram emot intervju-dagen så jag kan göra mitt bästa. För jag kan inte göra mer än mitt allra bästa, eller hur?
Dammit. Det värsta är att jag inte har någon plan B den här gången. Om det skiter sig. No plan B, OMG. lol.
Äsch, det här kommer fixa sig! :)

Att sova vid tio.

BAH. Det känns inget kul att behöva gå och sova nu. Klockan är oifs över tio, och brukar lägga mig runt den tiden när jag jobbar nästa dag. Men när det är så här ljust ute?! Det tar emot alltså! Klockan skulle lika gärna kunna vara .... sju? Ja. Men men, här klagar vi inte. :) Skönt när det är ljusare på kvällarna! När man kan vara uppe hela nätterna...... ;)

Mike and Phoebe.

Naaaaaaaaaaw...
Är det bara jag som blir helt kär i Mikes och Phoebes kärlek? :)
Nej, tänkte väl det. De är så sööööta.

Vänner var det, ja!

Kaffe.

Nej, vad säger ni, people? Blir det kaffe eller? :D

Jag somnar snart. xP

The place to be?...

Gissa var jag är? RÄTT.

Biblioteket. Ingen överrasskning (helt plötlsigt försvann min förmåga att stava.....?). Varför sitter jag här då? GAH. Åkte med mamma ner hit strax innan nio. Ska fixa lite grejer idag - som omöjligt kan fixas hemma från sängen. ;/
Måste ta ett nytt 'passfoto', eller foto till ID-kortet! Har haft mitt ID-kort sen i åttan, och det går ut nu i början på juni. Så måste skaffa nytt. Sen så börjar jag skämmas över att visa upp det. x) Eller har gjort det rätt länge. MOHAHA.
Ska kolla efter jacka, skor, hårspray, byxor etc... men det är mest tröstshopping. Pengarna börjar ta slut, så jag blir deprimerad och shoppar mer. Make sence, right?


Tänkte ringa och höra om Miyavi-biljetten idag också! Och kollar man blocket ligger de på 900 spänn och upp. Och då ska det satan vara värt det! Men det är Miyavi? Det måste vara värt det.

Svälj inte tuggummi.

Man får ont i magen om man sväljer för mycket tuggummi.

Not cool.

Mammas favoritdag.

Idag måste vara mammas favoritdag på hela veckan!

Det är nämligen min tur att diska. Och hon har inte missat en enda chans att påpeka det.

Sen har jag jobbat idag, diskat och försökt få en 'gångväg' i rummet så man kan ta sig fram. Så jag har inte hunnit gått ut på promenad. Det har däremot hon gjort. Överlycklig att få påpeka det.

Wow! Denna dagen kanske rent av hamnar i hennes dagbok för lyckliga minnen?

BAH, det går segt.

Dammit. Jag finner inte min kreativitet! :O Idag har jag ingen lust allt, men det ser förjävligt ut här inne så måste nästan göra nånting! x) Vet inte var jag ska börja bara.


Hjälp?

Death Note.

Berättade jag att jag fick två nya Death Note böcker igår?
Rawr.


Tisdag!

Hej!
Hann inte blogga igår när jag kom hem, bloggen bara krånglade och det gick inte att logga in. Sen orkade jag inte töla och vänta på att det skulle funka heller. x)
Vi var i karlstad igår, ja. Fann inte så mycket. Eller inte det jag skulle ha iallafall! Skulle haft byxor och en vårjacka men icke. Köpte däremot en ny telefon till rummet, gardiner (usch, vuxenpoäng?), t-shirts/toppas, ramar osv. Men det var kul! Eller ja, så kul som det kan bli med bara vi tjejer. Tjaffs så fort man lämnat bilen typ. Men men man är van och klarar av det. ;)

Igår när jag kom hem kände jag kreativiteten flöda! HAHA. Men fick lust att göra om precis allt i rummet, och planerade massor! Men så var det sent så kunde inte börja med det mitt i natten, så tänkte göra det idag.. Och, ja?
Hoppas jag finner min kreativitet igen. xP

Nu ska jag kolla TV.

Ohayo gozaimasu!

Allt väl? Idag ska jag med mamma och syrran till karlstad och kolla läget. Emelie som ska ha kläder till skolavslutningen, men tänkte att jag lika gärna kunde bli med. :)
Ska se om jag finner en sommarjacka, har ingen. Och en jeanskjol!

OOh, Jason Mraz - I'm yours på TV! Me like.

Dagens schema.

Hm, klockan är ett?

Har några punkter att fixa idag.
Egentligen skrev jag upp de redan i måndags tror jag, men nej. Har inte fixat det än. Lite seg ibland sådär.

- Måla soffan.
- Städa / Dammsuga rummet.
- Måla ramarna.
- Fixa väggarna / fotografierna
- Måla 'sängbordet'.
- Leta nya högtalare.
- Promenade.


HEJA MIG?



UPPD.
18.09
HAH. Det går framåt.

Söndag!

Hellu! Är ni vakna?
I am. Igår var det kul! Roligare än förväntat faktiskt, eftersom jag egentligen hellre stannat här, men tror inte det skulle blivit roligare faktiskt. x) Nej, jag hade grymt kul! Jag och Emelie satt hemma sminkade oss och smuttade på varsin cider, lyssnade på musik, sjöng med och dansade till Gackt och åt chips. KUL! Tog foton på våra bling bling med. Det var egentligen Emelie avslutningspresent, men jag visste att hon skulle gilla det så orkade inte hålla mig! ;D HAHA. Men ah, det var bra. :)
Sen åkte vi in till t-by och hämtade brorsan och Theréz. Och åkte till Sunne. Gick runt lite där utanför först innan vi skulle in. Var hur mycket folk som helst! Dretlång kö och folk överallt, typ. x) Gôtt.
Inne där så typ visade jag Emelie runt, fotograferade den berömda (yeah, right) Lasse Stefanz-bussen och så. Emelie försökte smita in på verkstan med det var inte så lyckat. x)
Sen kom resten av vårat people ut och vi gick till den andra serveringen! HAHA. Trodde jag skulle få kramp för man skrattade så. x) Tog några extremt fula kort, haha, garvar bara man tänker på dem!
Åkte med P.O hem och hade allsång i bilen! Trångt var det, men det gick. :)

Hemma pratade jag och Emelie massa blaj och åt chips! ♥ Somnade efter 4 någon gång.
Och idag är jag pigg! Konstigt nog. Och kan inte påstå att dagen efter / söndagsångesten är ... mja, lika illa om den brukar...?

Än.

Räkna kan hon iallafall.

J,A,S,E & J i bilen: "Här kommer hotta brudar från Djursholm!!
Ho ho ho hotta brudar från Djursholm!!"
Emelie: "Men.... vi är ju bara fem...?"

Utgång och Gackt.

Yes. Det blir utgång idag ändå! Men till kolsnäsparken. Ska med Emelie - första gången hon är där. x) Hade gärna velat till fatoriet pga extremt vackert people att dreggla över men .... det får bli nån annan gång. :/ Men det här blir nog kul med! :D Länge sen jag var på kolsnäs. Var bara där en gång förra året. Det är lite överskattat men ja, det kan bli kul. :)

Nu ska jag värma upp partymovsen med Gackt - Vanilla!
Alltid perf.

Ha det bäst ppl.

SATUrdaY.

Hellu!
Hemma igen. Och trött är jag. Haha, var jobbigare än jag trodde imorse att jobba. :P Men det gick bra. :) Nu ska jag sova lite. x)
Får se vad som händer ikväll.

Utgång.

Aaah. Idag blev jag suuuupersuger verkligen på att dricka lite och gå ut en svägn och kolla läget. Checka folk och bah vava. x) Nej, men bestämde nyss att vi ska ut en sväng iallafall. Faast, får lite ångest. Lovade Emelie igår att vi skulle se på X JAPANS last live idag .... men det händer ju inte. Och imorrn blir det inte heller.
Men varför ska jag alltid på ångest när jag 'ställer' in saker, men hon brukar ju ändra sig eller 'bli för trött'. Aja, skit samma. Kommer fler kvällar.

Så nu käkar jag chips, kolla Uggla och dricker xider. :) GOTT!

Ha en bra fredag!


Förresten. Gackt skulle inte vara så dum heller... ;)

Trisslott.

Idag ska jag köpa en trisslott.
Och jag ska tamejfan vinna på den också!

Friday.

Morning!
Sitter på biblioteket igen. Förvånad? Nej, tänkte väl det. Snart ska jag jobba! Börjar nio så.. ah,går härifrån sen. Men brukar alltid gå för tidigt så får gå jättasakta sista biten för att inte komma alltför tidigt. x) Även om jag inte tror det skulle göra något.
Eller så går jag senare och blir superstressad och tror inte jag ska hinna, så springer nästan sista biten. Typ.



Idag hoppas jag mina böcker kommer på posten! Death Note. x) Jag längtar fan, haha. Men de är så bra. :) Tänkte beställa den andra filmen också, eftersom jag bara sett den första. Men får vänta till näta månad (A). Har redan gjort av med mer pengar än vad jag egentligen har nu. x) Inte bra.
MEN! Mamma kom på igår att hon är skyldig mig 99 kronor. Och så kom jag på i morse att ( ... tadaa!!.. ) hon är skyldig mig 1390 kronor till! :D Am I rich or what?!

Ha det bra.

MIYAVI!

Ah, by the way! Jag funderar på om jag inte ska köpa biljett till Miyavi ändå!? :D Finns på blocket.se för ca 900 spänn. Det är värt dig, right? Träffa massa folk, sommar, stockholm, köa, musik och MYV. Låter som en perfekt blandning och perfekta saker. Perfekt? Ja. Har ju varit ånger ända sen biljettsläppet och jag bara beställde två biljetter. Och ingen av de var till mig. :/ Tänkte beställa på kvällen efter redan, men de var redan slut! o.O
Jag vill. Får se imorrn, löning. ♥

New Nippon!

Tjohoo! Enligt Newnippon.bilddagboken.se så släpper de snart ett nytt bandnamn som ska spela i Sverige den 17 augusti i år! :D Det här ser vi fram emot!! Hoppas det blir något bra. Är jättespänd på att veta vad det är. :) Har en svag tro på vad det kan vara, men inte alls säker för fem öre. xP Blir säkert till veckan. Men hoppas imorrn! Oj, oj, jag är nörd. Men jag har sagt det förr. Och ståd för det.

Concerts is the shit.

Torsdag.

WOW. Redan torsdag. Och snart helg. Vet inte om jag ska ut än. Tänkte ju på kolsnäs, men vi får se. Som det är nu, vill jag inte. Men det är ju fortfarande två dagar kvar! :)
Imorrn ska jag jobba igen! Och på lördag. Så det blev en hel veckan för mig den här veckan! Tror inte jag jobbat en hel vecka sen december? x) Haha. Nej, men det blir bra. :)

Urk. Skulle egentligen springa idag men .... bortförklaring. JAG HAR NYSS ÄTIT! Fedto.

I brist på fantasi.

1. Jag har insett att min senaste kyss: var ett äckligt fyllehångel.

2. Jag lyssnar på: alldeles för hög musik.

3. Jag pratar : hur mycket som helst, eller säger ingenting alls.

4. Jag älskar/tycker omChoklad! I alla former. Försöker dock undvika.

5. Min bästa vän(ner) är: de jag kännt längst.

6. Min första riktiga kyss: var inget speciellt.

8. Jag avskyr när folk frågar: "Vad ska du göra sen då?' och syftar på min framtid. Som student får man stå ut med det oändligt många gånger.

9. Kärlek är: fint.

11. Någonstans, tänker någon på: mig, hoppas jag? xP

12. Jag kommer alltid att: vara en lite fangirl. x)

13. Jag är hemligt förälskad i: Pete Doherty. Fast det är nog inte så hemligt?

14. Sist jag grät var: i lördags.

15. Min mobiltelefon ärfrån stenåldern, och joysticken går inte att styra.

16. När jag vaknar på morgonen: vill jag bara ligga kvar och sova.

17. Innan jag går och lägger mig: kollar jag alltid under sängen. Japanska skräckfilmer, you know. Vet aldrig vad som finns där under.

18. Just nu tänker jag på: hur världen egentligen ser ut och funkar. Stackars.

19. Bebisar äringet jag vill ha just nu, men i framtiden.

20. Idag har jagI princip bara suttit här. Gick upp för en halvtimma sen.

21. I kväll ska jag: gå på långpromenad om det inte regnar.

22. I morgon kommer jag: vara ledig!

23. Jag vill verkligen: bort från Torsby just nu.

AN CAFE intervju.

Yes yes yes!
Äntligen har New Nippon uppdaterat sin sida och lagt in intervjun med An Cafe! :D
Läs den här!

Tyckte dock den var lite klen. ;) Korta frågor - korta svar! Men om jag fattat rätt hade de inte mycket tid alls till intervju?

HAHA. Dock gillar jag Terukis svar här:


Vad gör ni när ni inte spelar i AN CAFE? (Hobbies, fritid)
Teruki: Fanboy:ar andra band.

Bonde söker fru!

Bonde söker fru nu!

HEJA ÖSTMARK!

X JAPAN.





Det sura är att det inte finns med på Madison Square Gardens hemsida? o.O Är det inte heelt bekräftat än då? Mihii, jag är glad för deras skull. :)

JÄVLA FAN!

Jag hatar sånna här dagar. ;/ Och nu har det blivit TVÅ på rad! Igen. Jag orkar inte tillbaka dit igen! Fatta vad det trycker ner en? Mår så jävla dåligt. Äcklas av en själv. NEJ. Varje dag 'börjar man om'. Men det hjälper inte. Det kör ihop sig i slutändan ändå! Känns som om jag går sönder snart.

Mina stackars tarmar. De får stå ut med mycket.

Konnichiwa.

'ello!
Smet upp till biblioteket en stund på lunchen. Tänkte egentligen låna någon bok eftersom jag har så svårt att somna på kvällarna ( ... death note-böckerna har inte kommit än... Tjat, i know. xP ). Men självklart hamnade jag vid en dator. DOH!
Nej, nu måste jag leta bok, sen springa dit ner igen. :)

Dewa mata.

HAH.

Aaoow. Idag gjorde jag av med 233 kronor till.
Och nu har jag just klickat hem saken för 350. :O
Man, I've got some moneyproblem.

Här går det undan...

.. och så var man då snart 306 kronor fattigare.

Men tre böcker rikare! :D

Death Note is the s h i t .

Sjunde juni gäller det!

OoOops. Fick brev på posten idag från Nyköping! KY musik och event.
Jag skickade ju in en ansökan till den utbildningen för ett tag sen! Och sedan fick jag brev på posten att mina betyg duger för att jag ska få komma på intervju! :D Och nu blev jag all of a sudden supernervous. I brevet stog det att jag ska dit den sjunde juni!
Under den dagen ska man jobba med ett grupparbete tillsammans med andra, och genomföra. Ska bli kul! Jag som brukar vara rätt blyg, men det fixar sig nog! Gäller att ta för sig bara så att man märks och visar sig vara engagerad och intresserad. Men HAH, inte tänker jag vara någon know-it-all dryg typ. För sån är jag inte.
Anyway, man ska också förberede ett ca fem minuter långt tal om sig själv! Yaiyks! o.O Jag som ääälskar att tala om mig själv. x)
Yes, this is why i'm nervous! Men det ska nog fixa sig! Måste öva in ett litet speach bara, men inte släpa dit massa A4-papper med text. x) Jag pratar bättre utan fusklapp, har man ett papper i näven så stirrar man sig bara blind på det, och läser rakt av. Not good.

Nej, men det här kommer bli kul! :D
Nyköping 6-8 juni. Joinar du?

Pussel.

Jag funderar på om jag ska ta mig tid och försöka lägga lite pussel? Har mitt stora på James Dean som jag fick i julklapp för två år sen. Är fortfarande inte klar med det. Finner ingen ro att lägga pussel, och sen suger jag på det. Så det har blivit liggnas. Är inte så mycket kvar av det faktiskt. Mest bruna pusselbitar som ser precis likadana ut, så det är inte så lätt. Men skulle behöva få bort det från golvet någon gång. Och upp med det på väggen sen. Ja.



Ikväll blir det nog Bodyguard på TV'n. Såg att det börjar klockan nio, och jag har inte sett den så det kan bli kul? Om inte pappa leker ledare vid TV'n igen då. Gillar han det inte byter han kanal. Även om du kollar på det. GAH.
Och så blir det nog chipsresterna som blev kvar från helgen. Om man får vill säga.... Hahha, låter som det är väldigt hårt styre här hemma... Är det det? Nej.



Bjuder på den. OBS! Missa inte oboyfläcken på linnet. Snyggt, aiight? Det var dagens frukost.


Hayashi & Matsumoto.



Favoritbild.

I'm alive! Almost....

Hejsan.
Allt bra? HAH. Dum fråga. Ingen som svarar på den ändå. Gick upp efter tolv någon gång idag. Hade gärna legat kvar hela dagen och ruttnat bort. Men så blev det såklart inte. Får ta igen det imorgon. Inte bakis idag heller. Så kombinationen av xider, likör (passoa) och kolsyrat vin är perfekt! Dock finns det annat som inte är bra. Och stackars Frida igår, hon var jättedålig. Satt inne på toaletten och spydde i en papperskorg. Yummi. Hoppas hon blev bättre sen iallafall.
Jag åkte hem rätt tidigt! Runt ett tror jag? Om jag ens var kvar så länge. Jag orkade inte. Jobbigare och jobbigare att vara social mot folk när man bara ... vill bort..? Men jag anstränger mig! Ibland.

Nu ska jag leta kakor, och lyssna sönder mina högtalare på X Japan. Rose of Pain.

Ett livstecken fick ni. Jag lever! Lite iallafall.

Nu blir det förfest!

Nuu blir det förfest här hemma! Med min själv. ;/ Inne på cider nr 3 nu, så börjar komma i skön stämning. :), Ska väl till Erik sen, tror jag? Men har inte ens duschat ännu. Ska dansa lite till hide sen.  x) ♥ Jag älskar verkligen hans verk, hans musik. Och jag har fortfarande svårt att fatta varför någonting så ... bra... skulle försvinna så fort?? Det är orättvist! Faktiskt.
Nej, nu blir det musik.
Ha en bra (regnig?) lördagskväll allihop!



Idag lyssnar vi på: hide - drink or die
BIG TIME

Bullar och mjölk!

Hemma från jobb.

Nu blir det soffa + filt med nybakadu bullar och ett glas mjölk! Gôtt dâ!

17 Maj.

Idag är enda dagen på hela året man önskade man var norsk! Eller iallafall hälsade på i Norge. x)

Ska strax iväg till jobbet nu. Börjar 09.20 och jobbar till 14.10 typ. Segt att det S N Ö A R här! Var fan kom den snön ifrån? HAH. Gissar att det inte blir volleyboll (!) ikväll iallafall. Pratade igår på om man skulle ut över huvudtaget. Har fixat bolaget och så men ... lusten försvann helt och hållet. Dumma snö.

Well well, får väl se, får väl se.

Ha det bra! :)

>>

Det är aldrig tyst.

Two fingers.

Vet ni vad jag undrar? Om det verkligen är värt det. Att offra min ångestfyllda fredagskväll till badrummet. Ja? Eller. Nej? Se det som en gåva. <3

Tjuvjakt.

Får man skjuta tranor? Snälla snälla snälla!!

Nej nu får det fan vara nog!

GAAH.
Jag orkar inte mera! Jag orkar inte gå runt och vara deppig, grinig, tycka alla andra har det så mycket bättre. Bläh! Jag vill ha kul! Och bara jag tänker på att ha kul blir allt kul! ;D Såå..
Nu blir det cd på hög volym (dock inte allför högt...), och skutta lite! :)


Vårruset.

GAH. Vad tänkte jag egentligen? Idag är det dags att springa vårruset, och min kondition är fortfarande lika med NOLL. Illa det här. Men får se det positiva med det! Man får en gratis banan.

Idag lyssnar vi på.. .

Idag lyssnar vi på:

DEVO - WHIP IT !

LOST & miles.....

Promenad avklarad.
Nu är det dags för LOST!! Dreggla lite över detta snyggo! Yummi.



Idag vill jag bara klaga.

Mitt öga smärtar.

Onsdag.

Hallå. 'zup?
Sitter och kollar på Gossip Girl och gäspar! Är trött. HAH. Drömde helt sjukt inatt! Polisen och massa folk kom och tog mig som misstänkt. De hade rotat i mina grejer och fann en plastmapp med massa papper i. Vet inte vad det var för grejer, men de misstänkte mig vara Kira iallafall! HAHA. Borde jag sluta läsa de där böckerna på kvällen? xP

Idag ska jag nog sola solarium. För den som är intresserad.


Visst ja...

....

Godmorgon förresten!

KINA.

Just nu sitter jag och tänker på stackarna i Kina. Usch, det är så hemskt ju!
Hoppas de orkar bygga upp sina liv igen.

Sova.

Nu ska jag sova. Hoppas på en mindre ångestfull dag imorgon. Yey.




Jag hoppas nog förjäves.

T R A P .

We're caught in a trap

I can't walk out

Because I love you too much baby

Glass och köttbullar.

HALLÅ.
Nu är min mage helt fullknökad av glass och köttbullar! Världens godaste kompination, ni borde pröva!

Eller inte. Jag åt köttbullar först såklart! Och sen glass. Men de ligger i magen tillsammans nu. :)

Idag har jag sprungit runt i 'city'. Jag och Theréz gick ner dit och köpte kaffe och satt på uteservering och glodde på folk. Åh, vad älskar att göra det! Bara sitta på en bänk, kolla på människor som går förbi och skvallra som fan. :) Vet inte när jag pratade så mycket med en tjejkompis senast. Det blir inte att man hinner (?) träffa dem, mer än på helgen. Och då blir det oftast fest och massa annat. ;)
Men det var roligt idag. Hoppas Theréz också tyckte det. Jag är så trött på att gå hemma nu, eftersom det inte är så mycket jobb nu. :/ Så är så himla kul att träffa lite folk. Well, låter som om jag aldrig ser människor. Men det gör jag! Men älskar bara att vara runt folk så ofta som möjligt. J a g v i l l h a k u l .
Hm, känns som om det här inlägget inte leder till någonting så lika bra jag slutar.

Ha det!

Trevligt trevligt. Igår.

Ganska många koppar kaffe och n u ä r j a g p i g g ! Eller tjaa, så pigg det går att bli idag? Ångesten har gett med sig lite iallafall. x) HAHA. Men åh. Jag gjorde inget dumt, vill bara be vissa om ursäkt för att jag pladdrar så mycket och blir ganska .... pladdrig ja, när jag dricker. x)
Men jag hade jättetrevligt iallafall! (Brukar inte använda mig av ordet 'trevligt' , men det var ... trevligt!)
Började kvällen med att spela vollyboll här i Rådom. Det var grymt skoj! Men man blev ganska så grusig och helt grå. Tror vi spelade i ungefär två timmar. Är helt öm på insidan armarna nu, är inte så bra på att träffa bollen riktigt som man ska.
Sen gick vi hem och duschade, drack lite och gjorde i ordning oss. Åkte hem till Ulf där vi var ett tag. Spelade guitar hero osv.
Och vidare till faktoriet! Minns faktiskt inte om det var mycket folk när vi kom, men det blev mer sen om inte annat! Och det var kul, alltid roligt med mycket folk. :) Träffade jättetrevligt folk, kan säga att det inte finns gott om det här? ;) De var jätteroliga att prata med och så.
När det stängde gick vi upp till torget och kollade lite. När de åkte hem ringde jag också efter skjuts, så mamma kom och hämtade mig. Var rätt f u l l när jag la mig, och var fortfarande det när jag vaknade i morse. Munnen gick som vanligt och gick inte att stoppa, och jag snubblade runt på allt. Men nu har motoriken börjat bli normal igen. Funderar på att gå en lång promenad. Ska försöka på med mig Emelie, men oddsen är nog inte så stora.

Ha det bra, folks! ♥

Bortgjord.

Hej mitt namn är Jennie och jag är så extremt bortgjord så jag vågar inte visa mig ute igen!!



Förän nästa helg.

WOPPPS

Hm, antar jag att måste börja inse att min lillasyster inte är så liten längre. :P

Date ikväll!

Aaah, forgot to tell you.




I have a date tonight! ;)

Jobb och grillat!

Hej!
Pjuh, jag dööör av värme! Nej, jag klagar inte. Jag påpekar att det är liite varmt! Har spelat fotboll med Richard och Theréz idag, och blev helt genomsvett! Känns som att man måste duscha igen idag. x)
Idag har jag jobbat som vanligt mellan 9.20 och 14.10! Har varit jättekul idag! Massa folk nästan hela tiden och då är det alltid kul! Har varit kö, så man har inte direkt behövt 'stå och vänta' på kunderna. :P Och sålt massa kläder som man får springa och fylla på! Sen är Kjell rolig att jobba med också, och det är ju bra!

Nu ska jag ut i värmen igen. Grilltime!

Nu blir det popcorn!


Memories.

Woaah. Nyss varit ute och gått! Skönt. Hann inte med det under dagen. Eller orkade inte, för varmt. Men lyckades masa mig iväg nu.
Jag gick den vanliga rundan. Och kom på att det var faktiskt där som jag hörde om hide första gången! Eller iallafall första gången som jag minns det var. Går man grusvägen här, förbi såga, uppför backen, förbi osthuset (som förr kallades simshuset xP) och vidare förbi Peterskogen (!) så kommer man dit. Till hide-platsen. Och det var sommar om jag minns rätt? Det var iallafall sol, och vatten i diket. Och stora hål i vägen. Kan varit vår/sommar/höst iofs.
Det var jag och Emelie som gick och hon började prata om X JAPAN, eller speciellt hide då. Om visual key och sånt. Så undrade jag vem om dem som var hide, och hon berättade om honom, om hans död det mesta. Det jag minns mest iallafall. Och jag minns att jag tyckte det var hemskt! Seriöst, jag minns vart jag kollade när hon berättade om handduken och handtaget. Creepy. Usch.
Och ni kan inte gissa vad jag gjorde när jag kom hem? Research, youtube och limewire. Gråta.
Och nu är jag här. Stuck in this beautiful creations of the beautiful pink spider.

New Nippon!

Är det bara jag som tycker New Nippon borde komma upp med nånting nytt snart? T ex den där intervjun med An Cafe som de utlovade? :P Eller varför inte extra tickets to Miyavi. x)

Åh NEJ! FY SKAM!

Herreguuuuuuuuud. Det värsta av det värsta har hänt! Hela världen är i tårar! Är det möjligt?? Får nått sånt här hemskt hända?! Det är verkligen bedrövligt!!





Misha Barton har celluliter!!! :O




Nej alltså, seriöst. Finns det inte värre saker att ta upp i tidningarna?.....
Burma tex.

Gelehallon!

Fredag. Har varit vaken sen halv nio, men ännu inte åstakommit ett dugg. Grah. Tänkte sätta på cd'n med An Cafe (ovanligt? Nej.), och lägga mig i solen lite. Om det inte är för kallt ännu, men svårt att tro. Skönt att det är varmt, men det finns en stor nackdel! Man orkar inte gå ut och gå/springa! Iallafall inte jag. x) Men det klagar vi inte över. Har hela kvällen på mig, höhöhö.

Sjukt sugen på gelehallon är jag.


...374...

Pjuh! Har just varit ute och gått en lång (?) promenad! Så jäkla skönt. Och man kan gå i linne och shorts, fatta, det är ju så varmt! :) Fick iofs skavsår men, aah. Woaah, nu ska jag dricka litervis med vatten, sen ska jag göra en smoothie, tror jag? Köpte massa gottig frukt på konsum idag som ska konsumeras. Och idag är det .....

DIRTY SEXY MONEY, people! Ska det ses?

Zzz..

Asgûtt att sova ju!

I am fast.

Jeeeeeeeeeeeeeeeez!
Soffan är målad, disken diskad och jag har till och med varit ute och sprungit/joggat/gått! Okej, mamma körde disken, men ändå! Jag måste vara på topp idag, right? :)
Man, jag förtjänar verkligen den där glassen sen, eller?

Mums.


Idag lyssnar vi på....




Dir en grey - Dozing Green

Good morning!

Go' môran. Sôv gôtt? I have.
Jag gick upp åtta idag faktiskt! Tänkte hinna med att måla soffan sista gången, jogga/promenera ett tag, duscha och diska innan vi ska iväg sen! Ska träffa Mikaela och Frida och käka g l a s s ! Yummi! Ska bli kul att träffa de igen, och gütt med glass ju! Skönt med sol också, om man inte brinner upp. ;)

Nej, soffan var det, ja!
Ha det bra så länge!

Peanut Butter!

Åhåå, dumma människa (på skoj!), sitter och läser bloggar och så kommer jag in på en där jag ser en stor fet bild på peanut butter! Snacka om att jag vill ha! FAN. Och jag har inte ätit det på såååå länge. x) Och vågar inte köpa en hel burk heller.... kan inte sluta lyckligt. Och nej, det är inte värt det. Men gah. :)

Får sitta och drömma om det istället. x)

No words.




http://www.jap.jp/xjapan/newspaper/




Sol, death note och promenad!

Death Note-talk again.
Det är så spännande! :D Legat ute i solen och läst. x) Vad resulterar det i tro? Jo. Illröda lår. Mina grisroa fettolår är nu mera röda! Inte så snyggt, men kan ju hoppas att det förvandlas till bruna istället. :)
Nej, nu ska jag ut och gå en sväng, har legat fastsmetat på altanen alltför länge nu.

Ha det bra! ♥

TUT?

Hallå?
Är ni vakna?

I got sunshiiiiiiiiiine , och en nymålad soffa.

Morron!
Nej, jag har inte sovit till nu. GIck upp 08.40! Cred till mig! Eftersom jag är ledig.
Har målat soffan svart idag! Andra målningen - men måste måla en gång till om jag vill att det ska täcka helt. Och det vill jag ju! Lyckades trampa i färg också så har svarta fläckar under foten. Som tur var märkte jag det och hann torka av innan jag klampade runt i hela rummet.
Men min axel, mitt låer och armarna är svartprickiga fortfarande. ;) Går inte bort! Shit. Jag är som ett litet barn när jag målar! Får färg precis överallt. x)

MÅLA

JEEEZ.

Jeeeez! Jag tror jag svimmar snart! Är hur trött som helst.
Sov precis hela natten inatt, vaknade inte ens när Emelie gick upp till skolan även om hon sov i soffan i mitt rum, typ knappt en meter ifrån. x)
Vaknade vid nio - åt frukost. Sen kom Theréz helt plötsligt! Skulle till henne och Richard idag och hjälpa till att göra iordning deras trädgård.
Så jag fick skynda mig att grundmåla soffan! Hur trött som helst. x) Sen åkte vi till Torsby, och jag gick av i centrum och solade solarium. Sen gick jag upp till de andra. Kom dit kanske strax efter elva? Sen jobbade vi i deras trädgård till kvart över ett, sen bjöd Theréz mormor på mat :)
Sen åkte vi tillbaka till de och fortsatte röja.
Nu är vi hemma! Och jag somnar snart! Tänkte hinna gå på promenad men vettefan om jag orkar. En kortis kanske!

Förlåt för flummit inlägg, men jag oooorkaaar intttttee ansträängaa miiiig.


Dagens Youtube.

.........................


FAN. tänkte slänga in en wunderbaar video från youtube här. Men det går fortfarande inte att lägga in filmer för mig! Pissblogg. Så ni får klara er med denna bild istället. :)
Japp, den är printscreenad från videon. :') Vesst äre gullut? :)




YES!

Jag orkade.

YAAAAAAAIKS.

Hemma!
Blir det springa idag med eller?
Vårruset om tio dagar!!

Salami.

Usch, smakar salami i hela munnen. :/ Även om jag borstat tänderna extra grundligt idag. x) Pappa som lurades och köpte salami igår, som vi inte haft på evigheter hemma! Dum som jag är väljer jag det till frukost?! BAH. Nu kommer folk bli rädda för mig idag. Luktar illa.

Sitter på biblioteket as usual och väntar på att klockan ska bli nio. Jobb jobb.
Tänkte se om X har uppdaterat sig ännu mer sen igår kväll kanske?...

Ha det bra.

Jobb imorgon!

Mmpfft... imorrn ska jag jobba. Som det känns nu så vill jag inte. x) Vill sova! Men antar när klockan ringer imorrn så är jag glad över det ändå! Min dag går ut på nånting, jag träffar folk och är social, plånboken blir glad i juni, jag har bra jobbarkompisar/chef och ah, typ. Det händer nått helt enkelt. :)

Så ska väl lägga mig snaaaaaaaart. Typ. Kolla klart tv'n först? Sanningens ögonblick. Egentligen är det ett skitprogram! Dryga frågor (för det mesta), och utsätter folk för hemska situationer! Visst, de som sitter i stolen får väl skylla sig själva, men de stackarna som sitter bredvid. Vissa av de får stå ut med massor! Som hon tjejen förut, hennes kille satt i 'stolen'. Och har hon inte dumpat honom efter det, vet jag inte vad. x) BLÄH.

Nej, sova var det, ja. Snart.


Oyasumi nasai!

Motivation... ge mig?

Ska jag ut och springa?
Ska jag, ska jag, ska jag?

Vill göra om mitt rum!

Håller på och gör om i rummet nu! Har tagit ut ena sängen (haft två) och fått en soffa dit istället! Men den ska målas om, antingen i vitt eller svart, kan inte bestämma mig. Och när jag väl börjat med det finns det hur mycket som helst jag vill göra om och fixa med! Självklart blir det en lista. x)

- Måla om soffan som sagt.
- Måla om det lilla vit/blåa bordet som dvd'n står på. Färgen är helt utsliten, och det sitter simba-klistermärken på lådan.    Den ska målas vit!  Och lådan blir nog svart.
- Måla om de röda små vägghyllorna svarta.
- Göra klart J.Dean pusslet och få upp det på vägen.
- Kasta ut datorn (helst genom fönstret)! Ska senare skaffa mig en egen laptop istället. :) Mycket händigare.
- Och med datorn ryker hörnskrivbordet! Då får jag plats...
- ... att ta in fotöljen och bordet som följde med soffan. :)
- Måla soffbordet. Har inte bestämt färg än, men behövs målas om iallafall! Eventuellt blir det nån bild/målning på det. :)
- Måla ramarna och sätta upp ramar med snygga fotografier!

Mjaaa, det här kommer nog ta evigheter. Hinner säkert flytta härifrån innan / precis efter jag fått i ordning det. x) Brukar vara så?

Nu blir det Desperate Hosuewives!

WTF, julsånger?!

Please don't blame me, men jag går runt och nyttar på julsånger? What the hell? Undrar vad jag fick det ifrån.. Antar att det blir så när man diskar? Man roar sig så gott det går.
Nej! Nu får det bli lite An Cafe! På hööög volym!

More hide-talk.

Hm inte kul att vakna upp en söndagsmorgon och upptäcka miljarder med disk på diskbänken! Och sen minnas att det är min tur att diska. BLÄH. Men nu är den avklarad iallafall! Nästan ..... besticken ligger i blöt, orkade inte med dem på en gång. Var tvungen äta frukost och uppdatera mig lite på nätet. x) Nörd? Ja.



Självklart ligger MySpace först på listan av 'logga in'-sidor! Vet ni vad jag ser? MusicJapan(+)plus har uppdaterat om hide memorial days! Finns masas att läsa så sitter och plöjer igenom sidorna nu! Kolla här --> MusicJAPAN+ (kolla 'special features'....)
Sidan verkar uppdateras pretty often så, sitter man som jag på andra sidan jordklotet och missar allt kul, så kan man hänga med lite här om vad som hänt/händer. :)



Tycker det är underbart hur mycket de hedrar och ärar honom! Sjukt kul och gulligt att folk är så intresserade och deltagande. :)
hide ♥



Jag drömde för den delen inatt att jag loggade in på MySpace och X JAPAN uppdaterats deras turnéschema! Och att de skulle till Stockholm! :D Men när jag kollade det nu var det inte alls så ..... pilutta också.


Guten tag!

Hejsan!
Hemma igen och hur trött som helst! Min energi är helt väck?
Har jobbat idag, affären har egentligen öppet till fem idag, vårmarknad, men jag fick sluta två som vanligt. :) Så gick runt och kollade på lite folk efter jobbet. Mamma och Emelie kom sen. Vi kastade boll på burkar och jag fick ner alla utan en! Störande. ;) Vann nån slajmgrej. x)
Sen köpte jag och Emelie .....(trumvirvel) en heliumballong! Som alltid- ;) Extra stor till och med! HULKEN! Och jaaaaaaaa, ni vet nog vad vi ska ha den till. :) Pipa lite. x)




Aah, förresten! Igår var Emelies kompis här ju! Och hon hade med sig tre Death Note böcker till! :D 3-5! Blir lugn kväll idag. :) Måste veta hur det går med Light och L! Fattar inte hur han inte avslöjar sig. o.O

Toshi's blog.





(Sorry om jag tycks spamma om det här, men det är så det är....)



Yoshiki's speach. About hides death.

"I'm very shocked to hear about his death. I still can't believe what has happened. Right now, he's sleeping with a beautiful face. I tried to wake him up many times, but he's still sleeping. Between the five of us, hide was the one who kept his calm and thought out things. Even though I was the leader, he was the calm one who gave me good advice when I was being short tempered and emotional. Of course with all that pressure, he too almost lost his identity. But during those hard times, he'd always give me a call. We would talk about X, music, friends, life, fans, almost anything. He was like a big brother to me and sometimes like a young brother too. We'd drink together and sometimes fight. But the next day, he'd come to me and say, "Yoshiki, have I done something last night? I'm sorry, I don't remember a thing." But this time, he didn't say anything back to me... sleeping. To all fans and friends, you must all be confused. I also cannot express this sadness in words, but we must understand and accept this painful reality. Everyone please watch over his eternal sleep warmly."

- Yoshiki - X Japan

hide ♥


"..........
Hideto Matsumoto died on May 2, 1998. After a night out drinking, he was found hanged with a towel tied to a doorknob in his Tokyo apartment. Three fans died in copycat suicides, of the 50,000 people who attended his funeral, nearly 60 were hospitalized and about 200 received medical treatment in first aid tents.
Later that month, the single 'Pink Spider' was released, entering the Oicon charts at number one. The song would also receive that year's MTV Video Music Award in the category "Japan Viewers Choice".

While authorities deemed Matsumoto's death a suicide, several of Hide's friends and colleagues stated that they believed it to be an accident, among them X Japan co-founder Yoshiki Hayashi and former X Japan bassist Taiji Sawada. This notion is supported by the fact that no suicide note was left and Sawada theorizes in his autobiography, that at the night of his death, hide may have been practicing a technique to relieve upper back and neck pains which guitarists can suffer from continuous use of a shoulder strap. The technique involved was practiced by the X Japan members during their touring days and required the use of a towel and a door knob or handle. According to Sawada, Matsumoto may have fallen asleep in his intoxicated state, becoming caught and strangling himself.

On May 1, 1999, a tribute album was released, titled Tribute Spirits. It features covers of Hide songs by several bands (such as Buck-Tick, Luna Sea and Oblivion Dust) and solo artists, among them most former X Japan members. A Hide museum opened in Yokosuka on July 20, 2000.

As with many other late musicians, re-issues, compilations and previously unreleased portions of Matsumoto's work continue to be published,
the most recent being several singles, re-released on May 2, 2007, the ninth anniversary of the artist's death.




The remaining members of X Japan recently reunited and recorded a new song, titled "I.V.". It contains a previously unused guitar track by hide. On July 8, 2007 Yoshiki Hayashi announced to be in talks with several musicians regarding a hide tribute concert set for 2008, in order to commemorate the tenth anniversary of his former bandmate's passing. The hide Memorial Summit will be held on May 3 and May 4, 2008 at the Ajinomoto Stadium, which X Japan, as well as many other popular bands, will perform at.
..................."





Hämtat från Wikipedia.


Pyssel.

Sitter och pillijoxar med bokstäver, siffror, kodmallar, htmlkoder och massa crap nu. Har svårt att fatta vad jag gör men... ja, det visar sig snart om det funkar eller inte. :P
Kollar på The Hills under tiden (så bra!), men tror Emelie och Frida ska se på Star Dust nu om jag fattade rätt. x)
Skôj.


Ohayo.

Morr'n morr'n! Sovit gott?
Inte jag, tror det spökar i mitt rum om nätterna. Knäpper och knákar och prasslar överallt. Hjälp.
Today's friday! Och vad har jag planerat? Jag ska sitta framför datorn och kolla maaaaaassa Youtube-klipp med .... X .... Och kolla igenom båda dvd-liven med dem också! Sen ska jag gråta, sörja, gråta, kasta blommor osv.... Eller inte.

- Jag ska börja med att hoppa i duschen.
- Jag ska till brorsan och hjälpa till i deras 'trädgård'.
- Sola solarium så mina vita ben får lite färg.
- Fortsätta måla på min bild.
- Jogga en sväng. (ska ju springa vårruset och knappt två veckor, går så segt att jag springer baklänges....).
- Städa rummet.
- Och som sagt innan, kolla lite youtube, dvd och minnas hide.
- Och allmänt uppdatera mig i musikvärlden.

Inte världens mest intressanta dag kanske.

Matsumoto Hideto.

Today, May 2nd, is the anniversary of hide's death. Ten years has come to past.

December 13 1964
-
May 2 1998



Tillsammans ska vi kämpa för varenda unge!

Kollade ni på humorgalan?
Tyckte inte det var vidare mycket humor där direkt. Kanske inte det som är meningen? Men de gav den fel namn iallafall.

Man sitter framför TV'n och vrider sig av eländet de visar i rutan. Massa svältande familjer, barn utan hus och utan föräldrar. Och små barn bara några år gamla som tvingas skaffa sig jobb för att ha råd med en brödkaka att dela?! Va? Ska det behöva vara så??
Barn ska inte behöva jobba. Barn ska få vara barn så länge de kan, och springa omkring och leka, bo i en anständigt hus, äta sig mätta,  och framför allt vara tillsammans med sin familj.. Och med två föräldrar.
Men så är det inte. Tragiskt nog. I många delar av världen är det rent ut sagt förjävligt. Och det vet vi? Men gör vi något åt det? Många gör. Men långt ifrån alla.

Jag har själv länge velat bli fadder/skänka pengar till hjälporganisationer och så. Men det har inte blivit av. Varför? Vet inte. Har tjatat på mina föräldrar om det också. Men de säger nej. GAH. Det gäller max hundra-tvåhundra spänn i månaden? Och det gör skillnad! Idag föll jag handlöst för det iallafall och sms:ade numret i TV-rutan, och på måndag kommer min anmälan på posten. 100 kronor i månaden skänker jag till UNICEF från och med nu.
Wow, jag känner mig så duktig. Well, det är kanske inte så mycket jag offrar direkt, men det är en bra början, right? Alltid något. Och det kanske inte tycks vara så mycket för oss, som är vana pengar. Men det är en liten summa som kan förbättra chanserna för de som har det mindre bra!

Skänk en slant du också! 100 kronor i månaden klarar du dig väl utan? It's for a really good cause!
http://www.unicef.se/for-varenda-unge


(Om man bara hade deras öden i bakhuvuden varenda gång man klagar på att man inte gillar maten mamma lagar......)

Det här är vad jag pysslar med.... ofta.


Ohayo gozaimasu

Ohayo gozaimasu!
Läget? Jag mår bra, men jag är ledsen. :/ Läste ur andra delen av Death Note igår och nu har jag ingen mer. Måste beställa nya! Men har inte råd just nu, jobbar på en plan att övertala pappa att köpa mig några. x)
Nu sitter vi och kollar på Madicken! Så bra! Älskar Astrid Lindgren. x)
Idag är det riktigt dator/TV/The Sims-väder ute. Regnar som fan ju. Myys.

Nej, nu ska jag kolla klart på Madicken!

RSS 2.0
Test