Dagens Bild!




Det här får definitivt bli dagens bild. I just love it. ♥

Valborg.

Valborgsmässoafton. Örk.
Jag vet inte vart jag vill eller vad jag ska göra. Röv.
Är hur trött som helst, har ingen lust att träffa jobbigt folk, ingen lust att umgås över huvud taget, känner mig allmänt äckligt och ... trött. Har dock checkat bolaget så dryck har jag iallafall, några flaskor att roa med mig. :)
Or...
Jag kan åka dit - där jag inte känner någon, men det är roligt folk, tror jag? Eller dit - och leka schtek med resten av dem. Och peta i glaset. Eller dit - där jag formodligen känner en hel hög med people som dessutom är sköna folks. Eller så kan jag (trumvirvel) tadaaa - stanna hemma med oboy, death note, alkohol, Gackt och moonchild (A). Sounds perfect to me! Dessutom kan jag sova när jag vill, och behöver inte ens duscha.
Det sista känns övervägande.

Eller så... sover jag i en kvart och kollar vad som händer. :)
Jag är bara trött. Därav mitt dryyyyyyyyyyga inlägg. Sorry. Men jag orkar inte. Gråter snart.

Mitt mogna avslut på det här får bli - Ät Bajs.

.....

Va, en ledig onsdag? Pyttsan.

Godnatt.

WOHOO!

Jag har simmat! :D Och jag hann till och med in på biblioteket en sväng. x)
Men nu måste jag skynda till jobbet!

Btw, har redan läst ut första delen nu, tråkigt. Har bara en kvar hemma nu. :P Får beställa mer. :)

Ha det bra så länge!

Lång dag imorgon.

Dammit. Måste sova snart? Mohaha. Känns inte okej att lägga sig nio/halv tio faktiskt. Vet inte varför, men tycker det är tidigt. ;) Men måste nog göra det idag. Speciellt om jag ska orka med det jag tänkte göra imorrn!
Tänkte gå upp kvart över sex och simma! Orkar jag det? o.O

I så fall blir dagen så här, typ:

 - 06.00 . Klockan ringer.
 - 06. 30 . Åka till torsby.
 - 07.00 . Simma några längder i badhuset.
 - 08.00 - 8.30 . Äta frukost i badhuset.
 - 09.00 - 18.00 . Jobba.
 - 18.00 - 19.00 . Leta krubb att stoppa i magen.
 - 19.00 - 21.00 . Kolla på syrrans dans.

Orkar jag det? Well, vilken person som helst skulle nog klara det faktiskt. Men nu pratar vi om mig. x) Jag som knappt tar mig ur sängen på morgonen oavsett vad klockan är, och sen är hur lat som helst. ;) Sitter på asset 75% av dagen och gör knappt ett dugg. Well, I guess I'll have to give it a try? Kunde vara bra att vara lite hälsosam? Möjligt att jag får bestående men av det men (A). Men shit, tänk sen vad skönt att komma hem och slappa framför TV'n och se på  House/Desperate Housewives. Sova ut på onsdag och njuta av en edig dag! :D Nej! Jag kan inte visa mig värdelös!
Jepp. Vilket betyder sova nu alltså om jag ska orka imorrn. What a wuss.

Men först ska jag läsa lite Death Note! Man, I'm already into that comic.

Natti! ♥


Death Note !!

Yes yes yes!
Idag fick jag mina böcker! :D
Beställde böcker förra veckan från Science fiction bokhandeln i stockholm. Gissa vad jag beställde då? MOHAHA. Death Note (A). Sett första filmen, så ville läsa serien eftersom så många snackar om den. Det är bara det att jag inte alls läser manga osv över huvud taget. x) Så det blir nytt, haha. Men det här ska nog bli bra!

Köpte de två första delarna. Eftersom jag inte bara ville beställa en del, ifall jag tycker den är bra och läser ut snabbt. Dyrt med frakt också om jag måste skicka efter en och en. Inte heller ville jag beställa fler än två om jag inte alls gillar dem. Men som sagt - det blir nog bra.
Nu ska jag lääääääääääääsa. Baklänges. ;)


Ville beställa den andra filmen egentligen , gillade den första som fasen!, men den var tillfälligt slut. Sen 17 mars.........




Sjuka värld.

Vad är det för sjuk värld vi lever i?
Bläh.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2360686.ab

Videocrap.

Tänkte posta en video på hide, men jag fattar inte hur det funkar? Trycker på infoga/rdigera html-kod, men finner inget man godkänner/uppdaterar med? Weird.
Så ni får nöja er med att låtsas att jag postat videon.

Måndag!

SHIT.
Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ändå sov jag skitlänge inatt, och igår på dagen? o.O Hm. Lånade de två första X-Menfilmerna av kusinen i fredags som jag ska se på. Började kolla på ettan igår, men fan, självklart somnar jag! Typiskt. :P Får kolla klart ikväll då. :)
Nu ska jag ...... sova.

...

Nu blire pizza!

Volymen på dansgolvet.

Jag har problem med öronen. Eller iallafall höger örat. Kan inte säga att det är tinnitus? Men det tjuter i det om det är knäpptyst runt omkring. Och om jag börjar 'lyssna' på pipandet och tänker på det blir jag g a l e n ! Blir helt kallsvettig, skakar, gråter. GAH. Speciellt om jag vaknar mitt i natten då och börjar tänka på det. Kört.
Men inte mitt öra jag ska snacka om.
Ljudvolymen på dansgolven! Någon som vet nån regel på hur högt ljud det får vara? Jag vill såklart att det ska vara hyffsat högt (så ingen hör hur jäkla fult man sjunger...), men det finns gränser? x) Som igår. Vi hörde inte ens när vi skulle prata med varandra därinne. Och så pratade vi inte utan vi skrek! Omöjligt att höra ändå. Har för mig att det finns någon gräns för sånt, men minns inte vad. Och man vill ju inte springa runt med öronproppar där inne? x)
Imorse tjöt mitt öra som fan och jag blev skitarg. Borde skylla mig själv som stod där inne fast jag visste att det inte är bra. Sen att jag råkat spränga högtalarna på datorn när jag spelat musik kanske har bidragit med nått med. :P
Bläh. Blir bara så arg när jag tänker på att jag måste leva med det. x)

Nej, nästa gång är det jag som går med en decibelmätare i väskan.
har du någon att låna till mig?

Bakiskrubb.

Jag är faktiskt inte bakis idag. Inte illamående iallafall. Trött är jag. Ångest så det räcker och blir över. Som jag alltid har efter fest. Som jag alltid har efter helger för den delen. Även om jag bara suttit hemma och stirrat.
Men! Mamma förberedde mig igår och köpte fryst pizza. :) I värsta fall. Men alltid de gånger jag köpt en i förväg så vill jag inte ha. Det är bara när vi inte har som jag vill ha. Som vanligt, right? Man vill ha det man inte får, och vill inte ha det man har. xD Jag är djup i mina tankar idag.
Så. I think.... Eller. Hm, ja. Det blir nog pizza idag ändå.
Även om jag inte vill ha.

Good morning.

FAN!
Skrev megainlägg här. Men eftersom jag skriver på laptopen och fingrarna inte vill funka som de ska, markerade jag allt och raderade. Fan.
Jag hade kul igår iallafall.
Dock saknar jag mina japanska idolers musica.


The Hills.

The Hills på TV. :) 
Har iofs redan sett det här avsnittet - har inte riktigt fattat vilken ordning de kommer i, eller när de nya sänds. x) Men det är bra ändå! :D
Jag gillar The Hills.

Designen.

BLÄH!
Designen är alltid så äckligt ful innan man hinner fixa't. Även om det inte blir mycket bättre efter att jag gjort det men. Anyway, måste göra mig i ordning nu innan bussen kommer. Inte missa. Sen ska jag sola, handla med mamma, göra mig i ordning och på kalas. :) Så hinner nog inte pilla mer med bloggen idag men. Det märks. Och vem fan har sagt att det är bråttom? Jag brukar vara slöööööö.

Födelsedagskalas!

Idag fyller min kusin år! Var det idag verkligen? Well, vi ska fira honom idag iallafall! Ikväll. Har varit hemma hela dagen as usual så längtar efter folk. x) Tänkte ta bussen ner sen och sola solarium, men känns så pinsamt när det är så jäkla varmt ute. x) Haha. Men ja. det behövs. Lyser om mig om jag visar mig ute. VIT.

Så, hoppas på tårta ikväll!
Ha det bra. :)

Another one.

Jag är pinsam.
Blogg nummer 4 på G. Men jag tröttnar så lätt!
Yapp. Pinsamt äre.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test