Koffein - illa.


Ajdå! Jag visste att jag mer eller mindre är beroende av kaffe, dvs koffein. Men inte att det var så illa! Jag tänkte detoxa kroppen en vecka, mycket frukt, grönsaker, bra fett osv - och självklart noll koffein! Men det sprack dag 2.
Huvudvärken var förfärlig! Jag kunde knappt se, så ont gjorde det. Och det vägrade gå över hur mycket vatten jag tankade, blev ju bara kissnödig. :S Så jag gav med mig - med tanke på att jag skulle shoppa till australien idag, väska osv, så behövde jag piggna till lite, orkade ju nästan inte kolla på grejer i butikerna. Jag och mamma tog varsin kopp kaffe på café och mmmmmmmmmmmhmmm! Underbart!
Behöver jag säga att huvudvärken försvann?

Tja.


Varför känns det som det enda jag gör är jobbar?
Jag hinner inte med och tar inte vara på de dagar jag är ledig - dumt! Men nu jobbar jag måndag och tisdag, ledig onsdag och torsdag, och ska passa på att åka till kd då och leta backpack och bikini. Sen jobbar jag helg... efter det vet jag inte. Återstår att se då!
Hoppas jag hinner leka med venner råååååå. :)

Felsägning.


När gästerna på hotellet vill sätta upp notan på rummet ber vi alltid om rumsnummer, namn och till slut en signatur.
Jag vet inte hur många gånger jag sagt exakt "... och en liten signatur här, tack!". Troligen för många gånger, för igår kläckte jag ur mig ".. och en liten cigarett här, tack!".

Spruta.


Så snart, men ändå så länge till!
I måndags tog jag första vaccinsprutan, på måndag ska jag ta andra och två veckor efter det, tredje. Vaccin mot hepatit, är det. Det var det som kändes viktigast. Mot stelkramp, polio osv tog fick man ju när man var liten. :)
Sen var det någon sjukdom de rekommenderade att vaccinera sig för om man skulle till ett visst ställe. Det var någon japansk smitta av nått slag. ;) Så naej.. åker inte til det stället. Fyra sprutor räcker.

Frulle! :)


Idag har jag varit nyttig och duktig. :) Nästan. Tänkte till och med gå ut och gå i morse, men där sprack det. Motivationen försvann. Men jag åt nyttig frukost! Alltid nånting? Omelett med skinka, mörk macka med leverpastej och kaffe. x) Gôrgôtt!

För mycket av det goda?


Nu ska jag fan sova, tror jag. Är så fruktansvärt trött! Somnade på sängen innan när jag väntade på mamma och min Ben&Jerry-glass! :) Och nu är jag så trött - tror det är glasskoma. Smällde nämligen i mig hela glasspaketet på 50 minuter. Var dock tvungen ta en paus mitt i för att inte kräkas.

Örhm..

Städad bar.


Yes!
David ringde förut och berättade att det är en väldigt ren och städad bar jag kommer få jobba i imorgon!
Skönt som fan! :D
Men stackarn hade tydligen haft lite långtråkigt? ;)

Cairns.

 
Spanar in Australienguiden.se.. Jag vill hinna se så mycket som möjligt i Australien (men ändå inte stressa igenom allt!) så måste prioritera? Men Cairns SKA jag till! Can't miss it. :)
Men aah, när jag läste om att det var nära en tropisk regnskog, som förövrigt lockar som fan, höll jag på att sätta colan i halsen!

"......... Vill man bada bör man ta sig nån mil norrut till Palm Cove. Här hittar man flera underbara stränder och pittoreska samhällen. Alldeles nära Cairns finns tropisk regnskog där många vandringar görs, men se upp för krokodiler. "

Söndag.


Vad ska man säga? Söndag är söndag.
Igår hade vi grillkväll här hemma! Det var kul - med rätt folk är allting kanon. ♥

mr.darcy.
Well, lite kär blir man väl... I den där mr. Darcy. x)

one.


one love we get to share it
it leaves you baby if you don't care for it

Babyshambles twittrar! :D


http://twitter.com/babyshamblesuk

:)


Jennie goes videoblogging.


Mohahaa...?
Jessie och Messie.

Det är svårt att vara blond.


Det är inte roligt att vara blond alla gånger - som många påstår.
Speciellt inte när håret har en tendens att anta en grönaktig färg.

Sova nu? Knappast!


Nej, här vågar man inte sova i första taget? Trots att jag är aptrött.
Jobbade ju idag, och slutade 01.00. Sen gick jag till repan och snackade lite skit med Eleonor. Så kom vi in på ämnet spöken. Och det är verkligen jättekul att prata om och skrämmas lite! Enda tills man blir ensam igen och ska sova...?
Vi pratade om andar som gick igen, skuggor, röster, ljud och massa! Och även om spöket på SPA. För jag har hört folk snacka om att det spökar där - men inte tagit det alltför allvarligt. Men tydligen är det det? En eller två personer som går igen. Rykten säger att det är en gammal snickare på "gamla" sidan som spökar. Att han dött där innan (?) Spa't fanns. Och att folk har klackat på att det låter som om någon hamrar. Kusligt, eller vad?! Ryktas också om att ett medium varit där och kollat... vet dock inte hur det gick.
Usch, undrar om detta är sant? Måste fråga runt och klura ut lite mer om det. Och vilket rum, så jag vet var jag absolut inte ska bo!!
Hah, och stackars Eleonor nu då som ska sitta ensam i repan fram till morgonen. :S

Woops?


 

Om Emelie visste hur det såg ut i hennes lägenhet nu.... skulle hon nog inte bli glad på mig. (A).

Woops?


 

Om Emelie visste hur det såg ut i hennes lägenhet nu.... skulle hon nog inte bli glad på mig. (A).

Död.


Har ni vaknar upp någon dag och bara känt "Idag händer det. Idag är dagen jag kommer dö." Det har hänt mig. Jättekusligt. Det var dock någon månad sedan och jag överlevde dagen - kanske för att var jag än gjorde försökte jag undvika eventuella dödsframkallande saker.
Idag hände det igen. Bara det att... det handlade inte om mig. Utan någon som står mig väldigt nära. I ett par dagar nu har jag haft en riktigt olustig känsla av att någonting hemskt kommer hända. Nödvändigtvis inte död - men hemskheter. Idag var det ännu värre. Kunde inte släppa tanken på det. Kan inte släppa tanken på det. Speciellt inte när man tror sig veta vem det rör sig om. Usch, nej vad händer egentligen.


Kanske paranoia?

Men den bjuder jag på!


Okej, jag har nyss insett att det kanske inte är så bra att bara springa runt i trosor i brårud med lamporna tända, och det är mörkt utomhus. Folk kan ju faktiskt se - med tanke på att det inte är minimala fönster direkt. :P

Väntar på jobb.


Just nu är jag verkligen inte det minsta sugen alls på att jobba! Jag vet att det går över så fort jag kommer dit antagligen, men nu är det tungt. Antar att det blir så när man väl fått smak på ledigheten? xP Även om jag nu bara var ledig tre små dagar.. fast det känns längre?
Ajaa. fyra dagar jobb nu, sen är jag ledig tre dagar igen. :) Då blir det grillning hemma i Rådom!

Regn.


Älska vädret!
Hur kommer jag överleva solen i Australien när jag älskar regnet här?

trubbel...


ibland tvekar jag....

Konstig?


Ibland undrar jag vad som händer med mig!
Jag sitter och lyssnar på Kent. :S

Visst är det söndag?!


Trodde jag skulle kunna pallra mig upp i skaplig tid idag, men icke! Vaknade 09.02 och var pigg (!!), men tyckte jag kunde ligga kvar till iallafall halv tio. När vaknar man? 11.23 - så typiskt?

Inatt när jag skulle sova flög det i mig att det var söndag dvs måndag idag och jag fick smått panik eftersom jag skulle jobba! Men så började jag räkna dagarna baklänges och till slut klev jag ur sängen för att kolla kalendern. Nope, det var bara söndag. Snacka om förvirring. Detta är tredje dagen jag är ledig nu från jobbet - har jag varit ledig för länge? :P


Igår hade vi sagan om ringen marathon här! Jag, Erik, Linn, Emelie, Chris och Johan bänkade oss i TV-rummet. Hann dock "bara" se de två första filmerna eftersom halva gänget verkade somnat! x) Men det var kewl.
Kul att ha fritid och umgås med folk igen!

Hej hej hallå.


Dagen efter var inte en så farlig dagen efter som jag trodde. :)
Igår var det "60"-fest och jag lämnade inte lokalen förän efter sju på morgonen. Men då var jag trött kan jag säga!
Men som vanligt när det gäller mig och bakisdagar - kan inte sova! Vaknade elva och gick upp. Trodde klockan skulle vara mycket mer, men nejdå. :)

Te & ostriskakor.


Woah. Hej.
Sitter i sunne nu med en kopp te och ostriskakor. Mumma!
Sitter också och bläddrar i Work & Travel Australia pre-departure handbook. Står massa intressant där i och jag är superpepp! 85 days to go. ;)

Btw, tack My för tipset med japanerna!! Ska tänka på det när jag kommer dit, haha! ;D

Fint. :]

Hoppas bara Memmelie inte märker att jag lånat hennes dator... igen! :/

Jag orkar inte sola!


Jag kommer dö där nere.
Jag vet det.
Eller.. jag kommer iallafall vara blekast på stranden.Försökte lägga mig ute i solen förut. Men man blir så varm, klibbig och får huvudvärk. Så rullade in i skuggan istället. Men började frysa istället. Så virade filten om mig, men insåg snabbt att jag knappast får färg om jag ligger intullad i en filt i skuggan. Så vecklade ut filten i solen igen och lade mig. Dröjde inte länge där heller innan raseriutbrott infann sig och jag rusade in. Kllibbig, varm och bultande huvudvärk.
Jag tål inte solen? Eller så är det Herr Förkylning som inte gör det.

Visumansökan!


Wow.
Idag fick jag paket på posten! :D Eller paket och paket... ett stort brunt kuvert iallafall. ;) I det fanns bland annat en kiwiguide till NZ, reseguide till Australien och min visumansökan! Ska sätta mig och fylla i den sen... med en kopp kaffe tänkte jag säga, men det är nog inte värt det. With my luck I can swear I'll spill it out on the papers.
Lite läskigt är det. Pratade med Mikaela igår (eller var det i förrgår?) också och hon frågade om jag var nervös. Jo tack! Igår när jag skulle sova... gick det inte så bra att sova. Låg och tänkte på resan. Att det inte bara är drömmar utan händer på riktigt.

Iiiiiik! :D

Aint I'm pretty when I'm sick?Älska bilden!
Tihi. :)

R.P.


Robert Pattinson på Ellen Degeneres show. Mysigt.

Sjuk.


Gillar inte läget.

Jag är inte bra på att vara sjuk.

RSS 2.0
Test