Vittel-vatten e gutt.


Det kanske inte var så smart att igår gå ut på krogen för att ta "en" öl. Speciellt inte dagen innan vi ska till Stockholm och festa. Man hamnar lite på snedden dagen efter, även om man inte drack mycket. Men blev inte alltför dyrt igår iallafall, det är bra. :) Blev mest bjuden på shotar och cider osv. Bara för att jag är "söt". Bjuäh, vill inte vara söt.


Och den där lyckokänslan jag snackade om igår - känns mer som om 1 liter vin åker rollercoaster i tarmarna. Inte så kul alltid.

Lyckorus?


Okej, så här är det.
Jag känner av världens jävla glädjerus just nu! Vill bara hoppa, dansa, skrika!
Jag vet dock inte om det är vinet som påverkar mig extra snabbt och kraftigt idag, eller om det bara är så att jag känner mig så jävla glad och lycklig! x) Visst, det känns som om allt kan gå fel.. men även som att gör det det, so what?! I'm alive. Nej, hög på tillvaron är jag och allmänt lycklig.

Jag är sugen på livet.

edit fem dagar senare:
Livet suger.

YEY!!


Pappa ringde nyss och jag har boende i Göteborg! :D Fan vad skönt! :) Så släpptes en fet sten från axlarna iallafall. Och blev pirrig i stället! :D

In serious need of help.


Emelie! Seriöst, du måste komma hit snart! Det går en hot, hot, hot dude, lös här på stan! You have to take a look! :D

Tidig födelsedagspresent!


Igår när jag kom till skolan låg det ett stooort paket på min plats! :D MIhii, det var Micka och Malin som hade köpt en (lite tidig) födelsedagspresent till mig! :) Blev glad - även om jag egentligen inte ville ha det. Tycker inte att de behövt köpa någinting. Men vad göra när de är så envisa? Sen ville jag inte heller öppna det framför alla människor, så sköt på det framt till lunch.

Men till slut lyckades de få mig att öppna det, och vet ni var jag fick? :D

Twilight
New Moon
&
Breaking Dawn

På engelska! :D Eclipse har jag ju redan på engelska, annars har jag bara de svenska. Och jag gillar att samla böckerna. Och alla var i samma "serie" eller vad man ska säga, så de ser likadana ut! Perfekt i hyllan! :D Dock vill jag ju inte läsa i dem, rädd att det ska bli veck på framsidan. x)

Tack så mycket, tjejer! :D

"Now what the hell are we waiting for.."


Nu sitter jag på biblioteket! Var tvungen gå in på mammas blogg och kolla om hon kunde skriva det hon skrivit, eller nånting. Men finner den inte så det var inte så lätt. x)

Annars kommer jag direkt från gymmet! Passade på idag när vi inte hade skola på dagen. Det brukar inte vara så mycket folk då. Och det var det inte heller - skönt. Så kan man flåsa, svettas och grimasera hur mycket man vill. x) Nu har jag käkat banan och troligen svält en apa. Stackars.  Sen ska jag försöka masa mig hemmåt och få någonting vettigt gjort. Jag vill hitta på nånting. Får se om jag får med mig någon att ta en öl ikväll. x) Troligen inte eftersom vi ska till Stockholm imorgon.


Oj.


Well, hade lagt upp stora planer och skrivit ett inlägg här om min totala tillfredsställelse idag.
Såg nog stans läckraste kille. Allt (utsidan.. don't know this guy) var bara..... aah, perfekt! Snacka om ögongodis.
Men en bättre förklaring kommer när jag fått tillbaka normal andhämtning.

Alltså, jeez... vet inte om jag skådat nått finare.
Om vi bortser från Gackt då! ;)

En riktig utmaning.


Hmm, det här med att jag skulle leva i celibat ett tag......

... kommer bli svårt!



Men man får väl fortfarande titta, väl?

Bra svenska.


Hm, i inlägget "rulla" har jag använt ett ord två gånger - och lyckats stava olika felstavningar båda gångerna.
Tänker inte skriva ordet här med tanke på att jag säkert kommer hitta en tredje felstavning till det.

Stressad.


Usch, jag känner mig så jäkla uppstressad inför praktiken. Fast att jag vet att jag inte borde oroa mig. Bara så jobbigt att inte veta var jag ska vara - när alla andra verkar veta sin plats. Och har inte boende än. Som också är svårt att fixa utan namn på praktikplats, för det är inte lätt att någon tar en seriöst om man svarar "Nej, jag vet inte än var jag ska vara på praktiken, men jag vet att det blir i gbg iallafall...!" Nej, skulle inte tro det. Aja, behöver väl inte oroa mig, men lite jobbigt är det.

Annars blir nog praktiken great! Ska leka med Jens varje dag, mohaha. Eller inte. Men han lovade att vi skulle festa tillsammans där iallafall. :) Så jag känner någon att umgås med. Weii, längtar men ändå inte. Skönt som fan med ny stad. Göteborg. Mmhm, smaka på namnet bara G ö t e b o r g. Yummi..

Stockholm på lördag.





På lördag bär det av till huvudstaden! Cris har bjudit hem oss på party, sen blir det nattlivet i stockholmstad! Hoppas det kommer bli kul! Men det lär bli grymt med den här klassen. :)

Rulla.


Tänk när man var ett litet barn. Hur allting såg så annorlunda ut. Och hur stort allting var.
Tänk dig när du -hur länge som helst- kämpat för att komma upp för den där långa backen. Som du tävlade med din kompis att hinna först upp för. När du sen står högst upp på kullen och tittar ner på allt där nere. Hur smått allt är. Sen kommer höjdpunkten. varför du tagit dig upp. Du släpper alla hämningar, slänger dig fram och rullar ner för backen! Hur kul är inte det. Att inte tänka, bara rulla rulla rulla. Hela världen snurrar och världen har kontrollen. Du bara rullar vidare. Och har grymt skoj!
Nu för tiden orkar man inte uppför backen. Det krävs tankar på anledning, och mycket motivation. Men rätt som det är tar man sig dit igen. Man står högst upp på kullen och tittar ner på allting där nere. Hur smått allt är. Sen.. kommer höjdpunkten? Nej. Först passerar många tankar hjärnan. Tänk vad lortiga kläderna blir, massa sand och gräsfläckar. Tänk om det ligger hundbajs på marken, Kanske stenar man slår sig på. Eller rent av glassplitter.
Så står man där och tänker på konskvenserna. Koncekveserna man inte ens vet om man måste ta. Att det kommer att inträffa. Man ältar redan saker som inte hänt, men som kanske händer. Varför gör vi så? Varför, när vi blivit äldre - och klokare - tänker på så mycket på saker som kan hända? När vi inte alls har nån anledning att tro det.  Vad fan. Det är bara att slänga sig iväg.. och rulla....

Gym.


Jag har gymmat idag. Poäng till mig.

Loser.


Fan vad tiden rann iväg då! Har nyss kollat på Loser. Rätt kul film! :) Kommer ihåg när Richard hade hyrt den för evigheter sen. Men jag tror jag var för ung för att se den, haha. x) Egentligen inte, men ändå. 12 år. x) Men den var kul!








Nu ska jag försöka sova tänkte jag. Och imorrn måste jag verkligen städa! Ser rent ut sagt förjävligt ut här inne. Man skäms ju fan..

I scream ICECREAM!


JAG VILL HA GLASS!





Om jag går till Coop och köper glass.... är jag syndig då? :S

Headline.


Jag behöver städa. Verkligen. Och sortera tvätt. Absolut. Och plugga lite importören. Yeah man. Men jag vill bara sova
.

Godnatt!


Idag bara sprutar jag blogginlägg märker jag. Men det här får vara det sista för idag. Har egentligen inget vettigt att skriva, vill bara lämna ett spår och visa att jag fortfarande lever. (:

Godnatt, sov gott, dröm sött och allt det där.

Skratta.


HAHAHA! Det är rena dårhuset här hemma. Tom bara sitter och asgarvar helt utan anledningen egentligen. Och sen fortsätter Andreas att skratta, så börjar jag och skratta! Så alla bara sitter och skrattar. x) Sjukt.

I am SO allowed to be shallow!


WOAAAAH!
Fatta vad jag skulle göra för de här skorna! Omg, det är mycket det.
Shit, I'm really freakin' out here! Mamma, mamma, mamma - jag fyller bara 21 en gång, you know!

 

Det händer inte ofta när det gäller sånna här saker. Men... jag är kär!

yes, i am totally serious!            - I know, flummigt inlägg. Men jag flippar ut.

Totally Calum Best.


Har ni tittat på programmet Totally Calum Best på MTV? Har sett nått avsnitt och det verkar rätt sjukt haha. Helt meningslöst men skön slappTV. Sen tror jag inte han klarar sig. Han ska vara "snäll pojke" som de säger i reklamen och inte ha sex på 50 dagar. Like I said, don't think he'll make it. Han verkar ha lite för mycket player i blodet.

Men grymt snygg är han iallafall! Drool, drool.


Pinsamheter.


I mose följde jag med Malin till apoteket en sväng. Stackarn är sjuk och behöver medicin. Vi gick till det stora apoteket och medans hon väntade på sin medicin så gick jag runt och kollade lite i hyllorna. Sen kom jag fram till peventivmedelshyllan och började snoka lite på graviditetstest (Nej, mamma och pappa ni behöver inte vara oroliga!! Bara nyfiken. xP). Så jag står och läser på clearblue eller vad det heter när en yngre man kommer och ställer sig bredvid och också kollar på det. Så jag får panik helt plötsligt och slänger ifrån mig testet på hyllan och skyndar därifrån. Vet inte varför - fick nån knäpp av nått slag. Sen står jag och spanar bakom hyllan och ser att han tar upp samma test och går till kassan och köper det. Oj oj, då vet man vad han har gjort.
Grattis till bebben.

Sometimes it's okay to be superficial.


Jag känner för att vara ytlig nu. Jag vill göra/ha ytliga things.

- Jag vill göra hårförlängning.
- Och gärna färga håret först.
- Jag vill pierca mig i läppen.
- Jag vill ta minst tre hål i öronen till. (Terukiiiiii)
- Jag vill tatuera mig vid skuldrorna och höften.
- Skaffa en ny garderob.
- Och tons of Converse all stars.

Men först måste jag väl döpa om mig till brunettJennie och skriva om politik, smink och sex.

Never again.


ALDRIG MER


Brand i Nyköping.


Idag när jag och Malin kom in till stan möttes vi av stor, tjock vit rök som kom från gatan som går paralellt med gågatan. Och det var brandbilar överallt. Så kom vi på samtidigt att det oljudet/tjutet vi hörde i morse runt nio-tiden måste varit brandlarmet! Någon har försökt totalförstöra Blue Moon Bar igen.
De har evakuerat huset och som tur var kom ingen till skada! Men det var väldigt mycket nyfikna folk där med kameror osv. Och turister.

Lite creepy att det fortsätter hända. Det är ju inte första gången det stället har blivit attackerat. Så jävla tråkigt. Och så jäkla onödigt av dem som håller på. Man blir bara arg och ledsen ju.



Bild lånad från SR. Klicka på bilden för att komma till artikeln!

Nightie.


Time for me to go to bed now. Imorrn blir en lång dag? Ska möta Malin vid de ökända lejonen vid tio, sen gå in till stan och visa henne apoteket. x) Sen ska jag till bibblan och plugga. Iallafall försöka, men det känns som om det blir mer gjort där än hemma...
Sen hoppas jag att jag orkar gymmet!

Sen fick jag för den delen mail från en jag svarade på boendeannons på! Hon skulle ringa på onsdag så skulle vi snacka om det. :) Hoppas.

All the boys love Mandy Lane.


Kollade just på filmen All the boys love Mandy Lane. Rätt okej film, men inte mycket mer än det. :P Skvatt på vissa ställen bara, haha. Men.. bra tidsfördriv om inte annat. :)































Nu ska vi hitta på annat.

25 januari.


Nu är tentan äntligen färdig!
Jag fick 67,5 poäng av 100. Inte så jäkla bra kanske, men jag har godkänt iallafall. Och det verkar vara det jag får nöja mig med nu för tiden. x)
Är fortfarande kvar hos Micka och Fredrik står i köket och lagar mat. Känner mig alltid så olustig när de bjuder på mat hela tiden - som om jag inte kan klara mig själv, typ. :P Men jag är tacksam. :) De är trevligt sällskap osv.



Så här i efterhand i hotcalc kan folk påpeka att man kunde lagt ner mer energi på det. Visst. Men jag orkade inte mer än vad jag lade ner. Jag försökte men min hjärnkapacitet har minskat drastiskt. Men jag har gjort vad jag skulle iallafall.
Och ibland var lektionerna riktigt roliga faktiskt!

Har bildbevis.









Tenta.


Idag är det dags för den riktiga tentan. Euw.
Och MIcka trodde 49 var gränsen för G.. då hade jag IG.

Skrivboken.


Mitt rum här i Nyköping är en enda jäkla röra nu! Man kan inte gå in där utan att verkligen se upp var man sätter fötterna. Ligger saker överallt. Men upptäckte förut man min skrivbok jag skriver arga grejer i ibland låg framme. :P Så jag kollade i den, och inatt när jag kom hem från krogen hade jag skrivit lite saker, haha. Not cool. Men det är lite kul att läsa sånt. Eller inte alltid - eftersom jag ibland skriver så jäkla arga och negativa saker, så tar energin över och det kommer tillbaka när jag fattar varför jag var arg.
Läste igenom det jag skrivit innan också. En del mindes jag inte att jag skrivit och en del saker kommer jag ihåg äckligt väl. :P Måste spara till pensionen jag inte kommer uppleva. Men någon annan kanske har nytta av dem?

MAT!


Idag är jag SJUKT sugen på kotlett, klyftpotatis och bearnaissås! Ska springa till Coop sen och handla det tror jag.
Tack Malin för potatisen igår förresten. x)

Lördagssysslor.


Idag är en sån där dag igen. När hjärnar tar över helt och hållet - och bara tänker tänker tänker. På o-tänkvärda saker dessutom. Skulle behöva använda den bratänkande hjärnhalva nu, eftersom jag har en fyra timmar lång tenta framför mig idag OCH imorgon. Visst låter det lockande?

Men ska väl fixa det. Svaren lär ju finnas nånstanns om man letar lite bland all skittänkande.


Tom-boy går runt och sjunger här hemma. x)




I'll be back later on.

Recognize this person?!


Vi kör en sån här. Känner ni igen denna person?
Vad hände egentligen?


till höger


till vänster



Och till nånting helt annat:

Mikaela Johannesson. Jag saknar fan det vi hade, som fan. Hahaha, har så jäkla många minnen! Kommer du ihåg polackerna första gången vi var på krogen? xD Eller när vi fyllde 17 och ingen ville komma på vår födelsedagsfest? Våran 4 punkter långa lista där vi kunde stryka över "bög i buffalo"-punkten. Du var min bästa kompis. Men sen hände nånting, vet inte vad. Antar att man glider isär. Det händer alla har jag hört. Men jag saknar det - och kommer troligen aldrig få det tillbaka. I moved on - you moved on. Men ja, du var min bästa vän. Och är fortfarande en väldigt bra vän! Men antar att du kan hålla med om att det inte är detsamma.... Tråkigt.
Jennie goes emotional.

Mohahahahahahahahaa.


Haha, jag är så patetisk så jag skrattar åt mig själv.
Men jag är arg, ledsen, fnissig och desperat! xD

Dilemma.


Klockan är inte sju än. Och jag redan uttråkad.



Som fan.

Operation: Få med Malin på krogen.


Idag har jag haft mitt svåraste uppdrag hittills, tror jag. Att få med fröken Malin ut på krogen.
Jag har försökt med allt.

- Berättat om hur kul det kommer bli!
- Socialt att träffa folk.
- TV'n finns kvar imorgon med.
- Mutat med drinkar på krogen.
- Tiggt, bönat och bett.
- Mutat med att jag följer henne på vägen hem sen.
- Att det kommer bli jättekul att dansa!
- Det är lönehelg.
- Varit extra snäll.
- Mutat med mer alkohol.
- Tjatat, tjatat, tjatat.

Mission failed. Big time.

Drink.



Idag i skolan tränade vi barteknik och blandade drinks. Nice. Photo: by me.


DAN! DAN! DAN!
I'm gettin' hungin' over & over
But I don't care, just wanna drink.
Give me alcohol.

GAN! GAN! GAN!
Go crazy out of my mind.
DRINK OR DIE

Jag babblar med fingrarna!


Shit vilken lång dag det har varit idag! Men kul och behövande. Vi tränade lite barteknik och drinkar med Hans i skolan, och gick igenom drinkgrupperingar. Måste fräscha upp minnet, det känns som om det försvinner mer och mer.

Igår var jag som sagt hos Micka och drack lite vin (det tar aldrig slut!!) och sjöng singstar! Trodde aldrig jag skulle sjunga det inför folk i icke-berusande tillstånd - men det kunde jag tydligen. Och givetvis var vi tvungna sjunga Friday I'm in love! Jag älskar den låten, so so badly!
Sen ringde Malin och var sugen på utgång (jag som tjatat hela dagen) så jag sa hejdå till micka och fredrik och gick dit. Drack en shot och en smirnoff ice på vägen till rockbaren. Satt där ett litet tag, knappt något folk alls. Sen drog vi vidare till Birgers, och för att vara en onsdag var det läskigt lite folk. Men vi lyckades såklart få två fyllon efter oss. :) En var väl trevlig iallafall. Pratade lite med dem, och Malin spelade kort. Och vann 20 spänn! :D
Strax innan två drog vi till Malin och åt rostade mackor! AAH, var asgott! Vet inte när jag åt rostade mackor sist. :')
Sov där med linserna i och var halvblind som vanligt på morgonen. Gjort det två gånger den här veckan. Kan ej vara bra.

Det här vill jag göra nu.



Jag vill leka med min lillasyster. :)


Nej.


Jag gillar som sagt inte h o t c a l c.


Starsing.


Hej!
Nu är vi hos Micka och ska sjunga singstar och dricker vin! Har ca 1-1,5 liter kvar här ju som inte kan stå och oxidera sådär utan vidare. x) Måste drickas upp.
Micka har köpt två nya singstarskivor som ska spelas igenom! Jag som har så fin sångröst och allt.

Angel Wings.


You say you're down on your luck
Hey baby It's a long, long way up
Hold back now, hold back your fears
You say you're really down and out
And you feel like there's no way out now
Let go now let go of your tears some more


Dammit.


Vad sjukt det är egentligen hur ofta man längtar bort. Man längtar bort, bort, bort. Men man vet inte vart. Bara bort. Men när man väl åker bort. Då är ju inte bort bort längre. Då är ju bort.. här. Eller där. Och oftast så längtar man bort igen. Inte nödvändigtvis tillbaka till punkt ett, utan längre bort. Sen åker man bort, och samma historia upprepar sig.
Men blir helt enkelt aldrig nöjd. Jävla bortskämda, snåla, krävande jävlar är vad vi är. Humanity.

Jag säger inte att jag är missnöjd. Bara inte.. bra nog att fatta vad jag har.


Idag har annars varit en skum dag. Inget har riktigt stämt. I'll come back to that later.

Erkännande.


Ledsen att behöva säga det här. Och jag vet att det är folks jobb att pyssla med det här men.

Jag gillar inte hotcalc. Not at all, faktiskt. Det ger en magsår av stress. Euw.

Erkännande.


Ledsen att behöva säga det här. Och jag vet att det är folks jobb att pyssla med det här men.

Jag gillar inte hotcalc. Not at all, faktiskt. Det ger en magsår av stress. Euw.

.. .


Jag blir galen. Sjukt jävla galen, arg och frustrerad. Jag fattar inte varför jag låter mig själv gå så långt. Tänka. Kan jag bara inte låta det vara. Jävla helvete. Vet ju så jäkla väl att det inte blir annorlunda eller bättre. Har varit med förr.
Men jag orkar inte må såhär. Men det är bara jag som kan ändra't. Det är bara jag som plågar mig själv.

Lite weird fråga.


Jag var med om en rätt knepig grej förut. x) Egentligen inte, men det var lite skumt.

Jag och Andreas satt och kollade på TV. Så kommer Nicklas hem från stan, och vi hör att han plockar in grejer i frysen/kylen. Sen kommer han in i vardagsrummet.
N: Jennie..?
J: Jaa.?
N: Bara så du vet så lägger jag en caprisiosa i frysen nu, som jag har köpt. Så du inte glömmer bort och tror det är din eller nått..
J: Oookej..?
N: Nej, jag bara tänkte...


Ehm? Well, jag kanske glömde att jag åt min och snor hans. Är det vad han tror?
Haha, fick ett gott skratt iallafall. ;)

Good Charlotte Greatest Remixes.




Jag vill ha deras nya skiva! Bara hört en låt än så länge och visst, det låter inte som deras andra skivor men, man hör ju fortfarande att det är de som sjunger iaf. ;) Och jag kan inte få nog av GC så. Give me! Eller... funderar på att beställa. Nu eller efter den 25. :)

Made my makeup.


Sådär. Färdigsminkad för att gå på gymmet. ;)
Men håret finns inte mkt att göra åt. Ser och kommer alltid se ut som en rishög. x)

Fredags.


Hjärnspöken.


Blir galen på mig själv. På allt egentligen. Snacka om sinnesförvirring. Idag vet jag varken ut eller in. Jag orkar inte idag. Det har varit en lång, seg dag i dag. Och rastlösheten har byggt på inom mig. Bläh.
 Ibland önskar man att man bara kunde blockera tankeverksamheten i hjärnan för ett tag. Så man slapp tänka. Eller att man iallafall kunde blockera den emotionella delen. Det som gnager och sliter i en som mest. Den som gör en så obotligt sjukt förvirrad. Jag orkar inte.
Ska sova nu, om min hjärna tillåter det. Det blir antagligen massa svammel och tankar som rusar runt där inne. Grubbel. Jag är en grubblare. En ältare. Grubbla och älta är inte bra. Inte för mig.

Nighto.

I dunno.


Imorrn skulle jag egentligen träffa gyminstruktören. Men min högerarm gör fortfarande ont och känns mycket obehaglig. Vet inte om jag ska ställa in det, eller be dem att kolla på den. Kan ju köra resten av kroppen där jag inte behöver använda armarna.

I have to get out.


Jag måste ut. Orkar inte sitta här längre.


Promenad!

Lite weird hur saker kan påminna en om .. saker.


Jag har en parfym som heter bondage-nånting. Som jag köpt på Lindex. Som jag använde flitigt ett tag. Men sen köpte jag mig en ny kopiaparfym av nån känd parfym som jag använder istället.
Men häromdagen använde jag bondage-parfymen igen, och shit vilka flashbacks och minnen som dök upp i huvudet! Köpte den parfymen när jag bodde under trappan, och alla tankar och känslor från "den tiden" dök upp i huvudet! Rätt creepy. Men tur att det bara var bra minnen då. Och lite ångest och frustration.

Men det är sjukt hur saker kan påminna en om saker och helt plötsligt är man tillbaka där igen, med samma känslor, tankar, minnen osv. Så var det nu sist jag kom hem till torsby också. Så fort jag "gjort mig hemmastadd" i mitt rum igen, välde känslorna in......

Weird.

Upprepning.


Hmm. De senaste tio blogginläggen lutar alltid åt samma innehåll.

Jag är trött.

Vin!


Nu mina vänner ska jag till Micka! Vi ska dricka vin. :) Haha, jag har köpt mig en treliters boxvin. x) Don't tell anyone!
Sen ska vi ut och dansa! Kommer blir en grym kväll, hoppas jag. :)

Nostalgi.


Nostalgi-trip bland mina "gamla" idoler. Som jag förövrigt fortfarande gillar skarpt. Bah, vad hände egentligen? Jag vill ha tillbaka min musiksmak. There, found it!


Grattis på födelsedagen!



Hoppas du får en bra dag!



(Hm.. jag insåg nu när jag letade bilder att jag knappt har några bilder på dig på datorn, pappa. Detta var nog den mest normala. Så nästa gång jag kommer hem blir det du som poserar framför kameran!)


Somnade visst till en sekund eller tjugotre.


Sådär! Nu var budgeten kirrad. Skulle sparat och skickat in den också, men hotplayer vill inte läsa/ta emot från mitt program jag anväder. Måste fråga Robin hur han gör, han har samma program som jag.
Nu märkte jag nyss hur jäkla trött jag är. x) Satt och fyllde i kolumner i budgeten som råkade slumra till, för sen när jag kollade på dataskärmen hade jag suttit och tryckt ner samma tangent jättelänge. x)
Hoppas jag inte lyckades radera nånting jag inte märkte.

Nu ska jag göra varm choklad igen, tror jag. Beroendeframkallande. Men bara 36,5 kcal i en mugg. :)

Och ja, jag har fortfarande träningsvärk som för övrigt övergått till smärta! så fort jag rör armarna gör det verkligen jätteont! Och precis så jag orkar lyfta armarna över axlarna. ;) Haha, illa det här. Jag som skulle bli stor och stark.

Torsdag.


Hej torsdag! Idag kan man säga helgen börjar. Har ingen riktig skola imorgon. Jo, skolan finns självklart till vårt förfogande om vi behöver den, men kan jobba med detta hemifrån också. Håller såklart på med restaurangen/projektarbetet nu! Gör en budget inför kommande år. Tänkte kolla igenom den mer nogrant just idag för att se om nånting behöver ändras. Och imorrn är det meningen att vi ska jobba med arbetet också, därför ingen riktig skola. Så ska upp något så när i tid iallafall och plugga. För sen på kvällen blir det g a l e j !
Ska ut på Birgers! Tydligen halva priset fram till 24.00. :) Och så var vi grymt festsugna häromdagen så kommer bli askalas! Ska hem till Micka först och spela Buzz och Singstar. x) Och enligt henne ska vi sjunga karaoke på Birgers sen.. You wish, girl.

Nej, nu ska jag kolla  budget!

100 saker att göra innan jag dör. osv.


Jag blev klar i tid! Vet inte om resultatet blev bra men hann klart innan deadline iallafall! Imorrn får vi väl se om jag gråter eller inte. Troligen inte. Skrattar åt allt.

Jag har träningsvärk så jag knappt kan tända lampan! Når inte till knappen utan kamp.

Jag fann för den delen min lista sk. 100 saker jag ska göra innan jag dör. Rätt intressant, dock fattas några nummer som inte är ifyllda än. Men jag vill göra så mycket i mitt liv, så lär hinna komma på. Har en del med storslagna saker och en del för andra helt obetdliga grejer. Men jag vill testa ändå. :) Hoppas jag hinner stryka över de mesta innan jag kolar.
Stå bakom baren.

Plugga!


Time for some homework! Idag ska nästa kvartal vara inlämnat på hotcalc innan 23.59. Vinter-kvartalet, och vi får köpa hotell den här gången! Hah, får se hur det går. Förra kvartalet (sommaren) gick väl sådär. Tjänade inte lika mycket som innan, men gick inte back eller minus iallafall. :)

Jag är jättetrött! Var nere och gymmade idag igen! Körde ben osv idag. Har sjuuuuk träningsvärk i armarna, börjar skratta så fort jag försöker röra dem. x) Så jobbigt.


Mjaaaaaaaau. Hörs sen. :)

I heard there was a secret chord...


Nu ska jag försöka sova. Lär inte vara svårt, är rätt trött och seg så. Försökte pilla lite med hotcalc men orkar inte lägga ner energi på det idag. Tar det imorrn istället. Ska hinna med massa imorrn, måste gå upp tidigt! Alltså sova tidigt. Tänkte till Micka imorrn och plugga hotcalc som vanligt. ;) Men tror jag gör det hemma istället. Brukar bli så sent så är så trött. Men gillar att gå därifrån sent på kvällen. Ser massor av djur varje gång! Ser mer "vilda" djur här som ska vara i stan (kanske inte i centrum då) än vad jag gjorde hemma i Rådom som ska vara ute på vischan! Skumt det där. Men det är kul! Fast i och för sig. Hemma i Rådom vågade jag knappt gå utanför dörren när det var mörkt. Inga gatlampor finns, men vad skulle kunda hända mer än att det kommer en älg (som förövrigt skulle skrämma skiten ur mig!). Här i stan däremot går jag gärna ut och går när det är mörkt. Och här kan man stöta på vilka freaks som helst!

Well... känns som om jag tappade tråden där. Men ah, stannar nog hemma och pluggar imorrn. Tydligen ska det gå att få tag på föreläsningarna skriftligt, eftersom jag inte kan se de på min stenåldersdata.
Sova var det, ja. Natti! ♥




                                                              Ah, jag har föresten bytt hårfärg - igen! :)

"All affischering utom affischering om affischering förbjuden förbjuden!"


Det här har killarna pysslat med ikväll:

   

Visst blev det snyggt? :D Har vi lite mer på väggarna i vardagsrummet iallafall. x)

Gymmat och badat idag!


Weii! Mitt mobila bredband fungerar nu! Äntligen.
Var tillbaka ner till Telenor idag och yes, självklart hade de glömt ge mig simkortet. Frågade om det var meningen att jag skulle köpa själv, men så var det givetvis inte. De skämdes lite när jag berätta hur förbannad jag var för att jag inte fick det att funka. :P Tack förresten pappa, som kollade upp det hemma. :)


Jag är helt slö i kroppen nu! Jag och Niklas var och tränade idag, och det var hur kul som helst! och skönt efteråt när man vet att man varit duktig. :) Fattar inte varför jag slutade gymma hemma. Men det var så töligt med tider osv. Här är det bara jag går dit när jag vill. Men ska inte verka för positiv, man vet aldrig när det vänder.
Och nyss har jag tagit ett varmt lååångt bad! Var skönt. Lyckades rätt bra med benrakningen den här gången tror jag, haha. Inte ett hårstrå på smalbenen. x) Och så har jag smörjt in mig med den nya LdB lotionen LdB goes Berry. Luktar apgott! Vill tugga på mig själv.

ANCAFE.




Detta gör mig dock på något bättre humör. ♥

Fan vad jag längtar till 19 mars! :D Och tillbaka till 16 mars 08. :) Jennie goes nerd and fangirl again.

Arg.


Jag är pretty much pissed off nu! Fyhelvete. Det här jävla skolarbetet tar ju hur lång tid som helst, ändå känns det  bara som om det blir halvdant, eftersom jag fattar i n g e n t i n g ! Okay, kanske fattar någonting. 25% eller nått.

Och hela dagen har jag längtat efter ett bad! Har köpt badskum, ansiktsmask, kroppsscrub och lotion, ny rakabenenkräm osv. Har längtat som fan efter det. Men det blir inte av idag iallafall. Man får tydligen inte bada efter klockan 22.00 i hyreslägenheter. Och jag lär knappast hinna hem innan dess. Jävla pissregel säger jag. men duscha måste jag göra iallafall.
Nej, nu är jag förbannad.

förbannad

förbannad

förbannad

Vill kasta nått.

Örebro.


Bah, vad jag är trött och sliten idag! Kom hem runt fyra inatt. :P
Igår var vi ju i Örebro och jobbade på caset. Det var askul! Det var en kickoff till ett företag och alla var utklädda till hårdrockare! Det var hårdrockstema/körslagettema, och alla lag skulle sjunga en låt på scen. Det var grymt kul att jobba med detta, och kul att se allting! Stämningen var på topp hela kvällen från att folket kom in till att de gick hem på natten!
Självklart fick man skamliga förslag osv från folk, haha. Men det är kul - till en viss gräns. ;)

Jag hade iallafall kul, och jag tror alla andra också hade en bra kväll!
Och kan säga nu igen som jag sa efter Ladies Night - jag vill jobba med bartendning och event! Mixa det liksom. Mohaha, får frilansa kanske och jobba som bartender på event. x)

Klar med uppgiften!


Weii! Äntligen skickat in ekonomi/restaurang-uppgiften! Vi hade till 23.58 på oss, och tänkte att well, vi har all tid i världen. Men när klockan var halv sju började iallafall jag känna paniken krypa lite smått. x)
Men yes! Nu är det klart. :) Haha, lite nervöd bara att se hur det går. :P


Imorrn ska jag, Tom, Jessica och Marie åka till Örebro och jobba.
Vad som egentligen skulle vara en fest på Svalan med hårdrockstema med specialmeny och hårdrockare till bartenders slutar med att det blir en firmafest på gamla badhuset med enbart öl och cider-servering. x) Men jag tror det kommer bli kul!
Roadtrips is fun! Även om det bara är till örebro. ;)

Snabb uppdatering!


Hej!
Tänkte bara skriva att jag lever. Nätt och jämt. I'm sick. :P Men har inte tid att vara sjuk förän på söndag. x) Det jobbiga är att

BAH! halva in¨lägget försvann...
vi hörs när vi hörs! Gotta go.


Sista dagen i torsby.


Yupp. Imorrn ska jag gå upp halv sju. Vilket jag inte gjort på... ja, hur länge som helst känns det som. Ett lycka till vore på sin plats, för det kommer bli svårt. Det kommer det.

Hejdå, torsby? See you when I see you.

Yey.


Jippi och ja, eller hur.

Jag är sjuk. Eller... på god väg iallafall. Öronen värker, halsen värker och är knappt sugrörsstort, näsan rinner, kroppen värker.. Bläh, och jippi? Och inte hjälper det att ligga framför TV'n ett dygn till? :P Har aldrig kollat på TV/Film så här mycket på tre veckor, som jag gjort nu. x)


Sov till halv tolv idag. Klockan ringde nio men knäppte bara av den och somnade om. Drömde att vi spelat in en alien-film i skolan, haha. Skumt.

Packa idag. Dagens tredje jippi.

Söndag-kväll.


Jag har ont i halsen! Still.. och öronen. Känns som om jag är på väg att bli sjuk. Not cool. Jag är aldrig sjuk, typ. Eller inte riktigt sjuk iallafall, kanske nån gång om året? Skulle vara perfekt om det blev nu - eller hur. Inte.

Anyways.. Verkar som nyköping blir av på tisdag istället. Mamma ska ju köra mig ner och hur som helst passar det bättre på tisdag då hon är helledig och slipper åka efter jobbet. Sen har jag inte packar eller nånting. x)


Leksak!


Yeah, yeah. Vad hittar man på ikväll då? Blir antagligen film - igen. x) Som om man inte sett nog på TV under julen.

Dagen efter.


Är inte bakis eller nånting idag. Bara trött, sliten, och har svinont i halsen! Tror jag håller på att bli sjuk. :/ Nyser hela tiden också. Not cool. Och liiite dagen efter-ångest gnager i bakhuvudet. Fattar inte varför - jag vet att jag inte gjort nånting dumt. Och det är bara i torsby jag får det ? Bah. Jag är så kluven och förvirrad. Känns som om tankarna drar i en från alla håll och jag har tappat fokus och vet inte vad jag vill längre. Skönt att åka tillbaka till Nyköping imorrn och komma in på vanliga spåret igen innan jag halkar av vägen.

Men ändå inte.

Lördag den tredje januari tjugohundranio.


Så här ser jag ut just nu!



Sexigt va? :)


Sitter just nu med en rosa lera i ansiktet as you can see. :) Köpte massa ansiktsmasker idag på La Rose, tänkte det kunde vara bra att ha? Haha, känns lite halvlyxig sådär. Eller bara nödvändigt. Tänkte bli ren, len och fin. Som om det skulle funka. Inga mirakelkurer biter på mig. Anyway, ikväll ska vi till Richard och fira honom igen - dock med alkoholhaltiga drycker och inte apelsinsaft och kaffe. Innan ska jag, syrran, mamma och pappa äta middag på kinarestaurangen! Fatta vad gott. :) Så vi måste göra oss i ordning tidigare för sen åker vi direkt till Richard.
Det dumma är att... jag är redan hungrig. :S

Thirty years later..


Var med till Sunne idag och kollade syrrans blivande lägenhet. De fick nycklarna idag osv.
Tydligen hade det bott en gammal tant där innan, så stället var lite sunkigt. Och tapeterna var från 1979! ;D Mycket snygga med andra ord. Så var det lite snygga märken på väggarna där det troligen hängt samma tavlor de senaste trettio åren. x) Men jag tror det kommer bli asmysigt där bara de kommer i ordning! Tre sextonåriga tjejer liksom. :P Haha, undrar hur det kommer se ut. x)

Kolla här tex! Fyra rutor mitt på väggen, och en avlång längst ner efter en byrå eller nått. Mysigt. ;)



Men wtf är det för fel på mina ben?! ;D Och där ser ni hur lång jag är också. Når knappt upp till fönstret. (A).

Ibland undrar man.


Hah.

Nej, jag förstår inte varför jag blir förvånad längre. Vid det här laget tycker man att man borde vant sig. Men men, blir fortfarande förvånad av någon knepig anledning. Man tror man känner folk, men tydligen inte. Folk chockar en verkligen ibland. Where's the loyalty?

2 januari.


Mums. Tårta!

New years resolutions.


Igår när vi var hemma hos Jenny sa hennes mamma Gunilla en mucho smart sak angående nyårslöften. Hon frågade först om vi hade några och att det skulle man absolut ha! MEN. Det får inte vara negativa/nekande sådana. Man ska aldrig ha löften som börjar på "jag ska inte...." och "jag ska sluta...". Det är dömt att misslyckas om man kör med massa förbud! Därför är det bättre med andra mer possitiva löften!


Så kan väl skriva några fler(brukar skriva låånga listor) av mina löften. Vissa delar man med sig av, andra vill man mest hålla för sig själv.

• Gå mer på bio! (jag älskar att gå på bio.. så varför inte? :))
• Lägga ner mer tid på plugg.
• Ta chanser!
• Inte tveka, utan göra det som faller mig in, göra det jag vill.
• Ta allting med en klackspark.
• Fortsätta leka optimisternas optimist! Det blir så mycket roligare då.


Weii, det är väl troligen inte bara jag som blir pepp på att det är nytt år? Jag hoppas det här året kommer bli mer intressant och roligare än 2008. Iallafall första halvåret, som inte var en höjdare direkt. Och att det kommer fler chanser som jag hakar på! Men just nu känns det bara possitivt! Menar... vad har jag att inte vara possitiv över? Man lever bara en gång - man kan inte gå runt och haka upp sig på saker man inte gillar eller stör sig på. Gör det bästa av situationen bara. :) Jag vill uppleva saker nu! Och kanske kan jag stryka fler streck över punkerna i min "100 saker jag vill göra innan jag dör"- lista? :) Den som lever får se.

Ett nyårslöfte.


Pjuh. Ska föra över pengar till pappa sen, lånat lite väl mycket av honom nu det sista. Och kan säga att det kommer synas stor skillnad på mitt tunna konto. :S Men jag har så jag klarar mig iallafall!
Där har jag föresten ett av mina nyårslöften.

• Föra ekonomidagbok. Skriva upp så fort jag köper nånting vad det kostar etc och hålla koll på mina utgifter. Kan behövas om man vill få det att gå runt smidigt. :)

Så firade vi nyår.


Återger lite av Nyårsafton här, tänkte jag. :)

Hemma var det verkligen happy family. Not. Vi åt tre rätters-middag och drack mousserande vin. Gôtt. Sen gick jag och Emelie upp och gjorde den officiella partystartaren. Musik + smink + dans + drinkar + kamera! Så det brukar vara innan man ska iväg nånstanns. Igår blev det Beatles i datorn.
Sköt några raketer med pappa redan vid nio för sen åkte jag och Emelie hem till Jenny, Sandra och Emelie. Satt och pratade och spelade Buzz! Har aldrig spelat det förut, men kom tre iallafall! Av fyra spelare.... x)

     


Satt och smattrade hela kvällen och lagom till tolvslaget dukade Gunilla fram skumpa att skåla med! Lyssnade på det årliga talet på Tv, sen sprang vi ut på gräsmattan och kollade rakter överallt! Det är ett gäng som alltid firar nyår uppe på skalla så man ser deras raketer skitbra! Snyggt som fan var det. Och Smilla och Milton blev galna av allt smällande och sprang runt, runt, runt.
    

Gick in en sväng till sen gick vi vidare till Hedmans och gjorde inbrott. ;) Sen fortsatte vi till leksbråten där vi visste att det skulle vara Nyårsfest! Plankade partyt som egentligen kostade 100 kronor, men såg ingen som verkade bry sig om att ta betalt så. :)
Först satt vi mest och skrattade åt folk hur de såg ut när de dansade och deras snygga dansstilar. Men sen var det minsann vi som ägde dansgolvet! Shit, vad vi dansade och hoppade runt! Det var grymt roligt och ett jävla drag! Och alla var så jäkla fulla som var där. x) Dansade hela tiden, enda pausen var när man gick till baren för dricka. 25 spänn för en cider är inte dyrt. Upptäckte efter ett bra tag att jag och Emelie stog ensamma på dansgolvet och skuttade omkring! Men det dröjde inte länge förän det blev fullt ös igen.

 


Iallafall, nyår blev så mycket roligare än förväntat! Men det är impulsfesterna som gör det? Hade ju ingenting planerat, och så blir det jättelyckat! Det är väl för att man inte har några förväntningar..

Friends-maraton!


Idag är det friendsmaraton på femman om någon missat. ♥ Snacka om att det kan rädda en hel dag!

Säsong tio.


Gott nytt år!


Gott nytt år!


RSS 2.0
Test