Nervous.


Idag är första dagen på Spa't. Ja, jag är nervös. :P Jag fattar inte varför - men antar att det är så för de flesta första dagen?

Cool kids.




JAAAAAAAAAAAAAAA!


GREEN DAY KOMMER TILL SVERIGE!!!!!!!!!!!!


11 OKTOBER!!!!!!!!

Blogg-talk.


Jag känner att min blogg behöver a big make-over just nu. Den ser förjävlig ut, verkligen! Uscha. Riktigt tråkig är den. Sen skriver jag så jäkla tråkigt också. x) Hah, borde lägga ner mer energi på det man skriver egentligen. Även om man nu som alla säger skriver för sin egen skull - så gör man inte det helt ut, eller? man försöker ju också få de få läsare man har att stanna. x)
Jaa, och läser jag min egna blogg - iallafall en bit bakåt - så skäms jag, fan. x) Haha, mycket illa och tråkigt.
Nope, det för helt enkelt bli en uppgradering på allt.

Men sen att det bara är en simpel blogg jag snackar om är en annan sak. :P

Green Day!


Nu har jag hittat Green Day's nya musikvideo! Och jag kan inte säga annat att de är lika bra som vanligt. Dookie är dock fortfarande den ultimata Green Day skivan för mig och bäst, men sen ligger deras andra verk en hårsmån efter.



Green Day - Know Your Enemy
Kolla på videon här.


Grabbarna har ju också lagt ut deras kommande tour på deras hemsida! Än så länge omfattar den bara Amerika. Men det står ju worldtour så snart hoppas jag Europa dyker upp på listan också. Jag lever på hoppet. :)

Back in Torsby.


Back in Torsby.

Ja, men shit. Idag lämnade jag Brandkärr for good.? Blandade känslor.
Igår städade vi iallafall ut lägenheten. Det tog oss ungefär elva timmar. Men nog fan blev det rent alltid! Lämnat lite skrot kvar till Niklas bara. ;) Rensade och städade alla rum och parkerade oss i vardagsrummet! Jag och Tom hade värsta slumber-partyt där! :D Men jag somnade rätt snabbt, var helt j*kla slut!! Och idag har jag träningsvärk.

Grabbarna stack hyffsat tidigt idag. Medans pappa inte kom förän efter ett. Men lyckades få med alla mina grejer tillslut och vi kom väl iväg efter tre. Hela bilen blev proppad med grejor, påsar och kartonger! Jag visste inte att jag hade så mycket saker, faktiskt. Och kläder? Hur mycket av dem använder jag egentligen? 40%? Yeah, yeah får sortera det imorgon.

Tv nu. Tjaråå.

Är jag schizofren?


Ibland undrar man. Mitt mood kan skifta otroligt. x)
Ena stunden är jag trött på min "livssituation" och vill bara bort, ha nytt, börja om, leva om och yadayada.
Andra stunden kan jag inte bli mer glad. Och tjohej, livet leker!!
Tredje stunden är jag likgiltig.

Idag? Life is fun!

Flyttstäd. Men det blev krogen istället.


Alltså det här är inte bra. Efter skolan idag gick några i klassen och snyggErik till Oliver Twist och hade en "studiecirkel" vilket innebar öl och cider. Det var runt fyra. Nu är klockan halv tre och vi har fortsatt i lagom tempo. Men nu när jag känner att jag verkligen skulle behöva sova så mår jag bara illa. Inte okej. Dessutom har jag glömt äta riktigt idag så är vrålhungrig men så fort någonting ätbart kommer närmare min mun än en halv meter så vrider hela innehållet i magen på sig och vill pjuka sånt som inte finns. Det kommer sluta med att jag ligger i badrummet och spyr som en gris....


... vi som skulle flyttstäda. :S

Beyond repair.



"One thing I truly knew -- knew in the pit of my stomach, in the center of my bones, knew it from the crown of my head to the soles of my feet, knew it deep in my empty chest -- was how love gave someone the power to break you. I'd been broken beyond repair."


WSET.


WSET-prov idag. Alla som vet vad WSET är - räck upp en hand och gör det nu!!


Det jag trodde. Anyway, provet gick väl som det gick. Förhoppningsvis klarade jag det. En del frågot var riktigt simpla, andra var jag tveksam på och en del chansade jag hej vilt, och det gick nog åt helvete. Sen vet jag att jag gjorde några riktiga tabbar också. När man hör det rätta svaret efteråt så vet kommer man ju på typ "..visst fan ja!"
Men jag borde få ett godkänt iallafall. Blir riktigt illa chockad om jag inte får det! Kunde pluggat bättre, det vet jag. Var värdelös på att plugga faktiskt. :/



Idag reser TT också. Eller imorgon var det väl. Till NZ: Fy fan vad skönt! Vill också sticka utomlands nu, nu, nu! Han kommer inte tillbaka i juni heller ju så sista gången man såg honom? Fan vad tråkigt egentligen.. :/


Nä. Packa var det, ja.

Tråkig lägenhet.


Jag kom hem tillslut igår iallafall. Fick åka taxi mellan Katrineholm och Nyköping. x) Fast SJ pröjsade såklart. Var sådär lagom glad och jag tror jag och taxichauffören utbytte två meningar med varandra.


Har packat idag! Så lägenheten ser helt hemsk ut. Nästan inga grejer/möbler kvar alls längre eftersom alla börjat flytta hem.
Jag flyttar hem på lördag till Torsby/Sunne. Fick praktik i Sunne så ska bo hos syrran ibland, och i Rådom ibland. :) Känns lite sådär. Asbra nu att jag fick en plats tillslut såklart! Och eftersom min ekonomi redan dalar innan CSN kommit in på kontot så var det bra med billigt boende också. Men som både jag och Hasse sa så känns det lite som en steg bakåt faktiskt. Liksom Värmland när alla andra satsar stort på stockholm, inneställen och utomlands. Men vad fan, ingenting säger väl att jag inte kan ta igen det sen igen. Bara jag inte fastnar....!

Men ska bli grymt skönt att träffa mina gamla vänner igen! Det sista jag bodde hemma och sen när jag flyttade hit var jag värdelös på att hålla kontakten med dem. Nästan pinsamt tråkigt, med tanke på hur bra kompisar vi var och hur mycket de betyder för mig. Men är väl inte försent där heller hoppas jag...?

Varför är jag inte förvånad?


Skulle ju försöka ta mig hem till Nyköping idag efter min helg i torsby. Skulle byta tåg i Kil vid 17.24 och skulle ha en väntetid på ca 1 timma och 10 minuter till 18.34.
Nu är klockan 19.35 och jag är fortfarande i Kil. Visserligen sitter jag på tåget nu, men det står fortfarande kvar på perrongen. Ca 5 minuter kvar nu innan 'beräknad' avgång.

Blir så jäkla arg. Alltid ska det vara någonting!! Sedan skulle jag bytt tåg i Södertälje mot Nyköping. Men eftersom tåget nu är 70 minuter försenat och jag skulle egentligen haft 27 minuter på mig vid bytet, har jag nu bara -43 minuter på mig. Och med lite enkel huvudräkning märker man att det inte går så jävla bra ihop?!

SJ som skulle bli så bra, blablabla&yadayada. Men det är iallafall deras skyldighet att fixa ersättningsbuss eller liknande till Nkpng, eller? Annars blir Jennie liiiiite pissed. Mer än vad jag är nu. Jag vill slå någonting.

Ville bara uttrycka mitt hat mot SJ. Jag hatar er.

Söndagsparty med Filip och Fredrik.


Haha, snacka om att killarna lyckas med vad de än gör. :)
Hur knäppa/tråkiga/roliga/dumma/överskattade de än är - så lyckas de. :)

Dagbok!


Jamenherreguud.
Mamma var ute på förrådet idag och hittade min 'nalle phu-låda'. Yepp! Min låda jag tejpat igen helt och hållet och som innehåller massa roligt om mig. Eller inte. Massa dagböcker, brev och kladdpapper och böcker finns där i! Satt  och läste lite imorse från när jag var tio-elva år. Kul, faktiskt haha! Men värst är böckerna från 02/03/04. Känns inte alls som om det var lägen sen, tror det är därför jag skäms. x) Ändå var det ju ett tag sen, haha.

Tänkte bjuda er på lite insiderinfo om mig och min dagbokstid senare, haha. xD

Casper.


Helt slut! Har spelat fotboll ute med familjen. x) Har dessutom träningsvärk från igår när jag och Emelie spelade. :P Och så har jag krupit runt hela dagen/kvällen igår och lekte med Casper. Snacka om att han har energi den hunden. Bara springer och springer och springer. Goshund.


snodde bilden av emelie

Nu ska jag plugga igen!

Rådom.


Greetings from Rådom!

Nu är jag i Rawdom, you know. Här är det som vanligt just nu. Tjat om skolarbete man inte gjort, skolarbete folk ligger efter med. Bablabla, framtidstjat som egentligen rör någon annan och inte personen i fråga. Fel saker...problem.. yadayada. Det är sånt man inte saknar.

Jag och Emelie var just ute och gick en prommis. x) Den vanliga vägen förbi ost-/simshuset, peterskogen, hidesvängen, värmlandsstenen och tillbaka. Skulle plockat tussilago till mamma, men det fanns bara en stackars liten. Lät den vara ifred.
Nu ska vi lira oldschool tv-spel och käka pockonn!


På tåget.


Så sitter man på tåget nu då. Blev lite stressköp av biljett inatt. Bokad biljetten runt halv ett - packade och försökte sova. Så nu sitter man på tåget på väg till Torsby då. :S Helt sjukt. Dock ska helgen spenderas hemma i Rådom bara, tror jag. Orkar inget annat och så måste jag plugga. Har ju 1300-kronors provet på onsdag. Känns som att man vill klara det faktiskt!
Vet inte riktigt varför det blev hemfärd så hastigt. Sjuk hemlängtan, men det har jag ju haft ett tag so I can handle it. Sen vet jag inte riktigt heller varför jag har sån hemlängtan heller men.... har ju inte varit hemma sen i julas, är det så konstigt?
Sen tror jag grabbarna skulle ha fest hemma i Nyköping också? Lät så på dem iallafall. TT's sista innan han flyttar till NZ. Lite tråkigt att missa faktiskt, men.. har ändå inte tid, lust eller råd med det. FAN VAD JAG ÄR TRÅKIG.

hjärnspöken


jag är kanske bara en bortskämd otacksam ungjävel som bara klagar och tycker synd om mig själv
feg är jag också rädd ynklig vet inte vad som skrämmer mig men ju mer man skjuter på saker ju jobbigare blir det eller hur sen sårar man också det är sårande man sårar folk men det märker man ju inte eftersom man är så jävla upptagen med att tycka synd om sig själv så vad fan ska man dit och göra jävla snorunge

Oh ja, jag är en fiende.


Yep, you know what they say. Keep your friends close - and your enemies closer.

Spontan utekväll igår.


Jahapp. Igår blev det en spontan utekväll då. Grabbarna skulle dricka några öl här hemma och softa. Så vi gjorde tacos som var jättegott, men starkt, och kollade på TV. Killarna drack som sagt öl och vin och ville bjussa mig på vin, men jag tänkte hålla mig nykter!
Vilket höll till sisådär strax efter nio? Sen kom jag på att jag hade en skvätt vodka kvar som jag gjorde en två tre screwdriver av. Varav den sista blev en drivescrewer, tror jag. 4 cl juice - fyll upp med vodka!

Efter lite musik på datan gick vi ner till stan. Var inte meningen heller att vi skulle ut, men blev så ändå. :P Gick runt till varje uteställe tror jag, eftersom andreas glömt sitt leg. Men han hämtade det senare och vi hamnade på Tellus. Och självklart lekte killarna New Zeeländare. x) Och de blåsta brudarna går på det. :P

Hamnade inte i säng (läs: på madrassen) förän efter tre. var lagom kul att gå upp till skolan i morse. :P





Jag vill ha varm choklad med mashmallows! ♥


Kaffe!


Idag i skolan hade vi kaffe / barista-kurs med Matteus-nånting. Det var intressant!
Om man bortser från att Marie's värktablett totalt knäckte mig. Vet inte om det var den men lyckades somna på föreläsningen, och jag var inte direkt trött innan jag tog den. :P

Men han gick igenom kaffets historia och lite fakta om bönorna osv, innan vi hade rn lektion praktisk göra.
Vi fick testa en riktig espressomaskin och göra espresso, kaffe latte och cappucino! Det var roligt! Har ju testat en espressomaskin på arvikafestivalen när jag jobbade där, men inte alls lika cool och exlusiv som denna! :D Och det blev gott!
Skulle prova att göra mönster och jag blev jättelycklig när jag lyckades! Framtill Madde påstod att jag gjort en rumpa. :(


Tarmfan.. kan man operera?


Aj! Jag får inte ont i magen av allt bröd verkar det som. Hos Micka fick jag inte ont i magen, och int på subway (mer än att jag blev proppmätt!), men fick ont i magen igår efter jag ätit tunt bröd, men inte i skolan idag (jaa, jag vet att jag skulle sluta... men det är ju bröd;]) Men nu fick jag AP-ONT!! Helvetet äter upp mig innifrån!!!!!!!!!!!

Helgen i Söderhamn.


Åkte som många vet till Söderhamn under påsk! Följde med Micka norrut. :P Åkte vid kvart över sex på torsdagen, vilket var lite sent kanske, men vi trodde ju vi skulle till skolan innan. Men det var också bra eftersom jag hade tvättid mellan 12:00-17:00. Så allt blev tvättat iallafall!
Anyway, vi åkte tåg till Gävle, Bollnäs och sen buss till Söderhamn. Var framme efter elva. Då softade vi mest och kollade på Patrik 1,5. =)

På fredagen gick vi upp rysligt tidigt och det kändes som man fick hur mycket som helst gjort! Vi skruvade också ihop sänggavlarna till Mickas säng som var jättesnygg. Först skruvade vi självklart fel så hennes pappa fick sig ett gott skratt - men vi var duktiga och fick faktiskt ihop allting rätt sedan!
Hann med en liten mini-sightseeing genom Söderhamn också. De har en Dracula-borg där! Såg jättecreepy ut på natten.



På kvällen kom Lisa, Karin och sen en sväng kom Mickas två kompisar. Satt och drack vin och åt popcorn innan vi drog till JH. Stället var lika litet som de berättat om, men det var mysigt! Liveband på övervåningen och i källaren var det dansgolv. Måste säga att livmusik lockar alltid mer för mig. Även om det är kul att dansa! Men musik är bäst - live!

Hade kul på JH, men drog tidigare än vanligt. Skulle ju till Gävle nästa dag och festa med lite folk.
Det var några vänner till Micka som hade inflyttningsfest. Det var kul! Så grymt härliga människor! Bjuder verkligen på sig själva och är inte blyga direkt. Man kände sig välkommen även om man aldrig träffat dem.

  

Vi spelade Singstar, jag har aldrig, guitar hero, buzz och drack drinkar! Blandade hejvilt med vodka, ananasjuice, apelsinjuice, fruktsoda, Pisang Ambon, Sprite mm.. Gott. =)
Sedan sov vi fyra stycken i samma rum, två i sovrummet och två i vardagsrummet. Fatta vad varmt det var! Rena bastun där inne.
När vi åkte hem på söndagmorgon var det första gången jag åt på Subway. x) Var jättegott, och smart koncept men ingenting för såna som mig egentligen. Man måste välja själv på ALLT! Jag som har sån beslutsångest visste ju inte alls vad jag skulle ta. Så så fort hon bakom disken frågade nånting svarade jag bara ja. Så slapp jag lite töl iallafall. x)

Sen har vi mest slappat, ätit middag hos Mickas farmor, sett på film mm. Soft och rolig helg! Thanx for letting me visit!


Nu ska jag vila upp mig de få timmar det är kvar till skola igen. Inte alls sugen. :P

Harry Potter movietime.


Upptöckte just att det är Harry Potter and the philosophers stone på trean! Inte den bästa av filmerna kanske, men så himla länge sen jag såg den! Så ska titta på den nu. =)
Saknar mina Harry Potter-böcker, haha. Så länge sen jag läste de nu. Så fort jag kommer hem till Rådom igen får  det bli HPmaraton. Minns mitt och Linnea J's Harry Potter-nördande i Rådom. Det var tider det. :P

På tåget!


Nu sitter vi på tåget på väg mot Nyköping. Det är verkligen fullt med folk som ska hem idag, verkar det som.
På tåget mellan Söderhamn och Gävle fick vi stå hela vägen och det verkade nästan bli så på detta tåget med. Men när vi stog i vagn två som var smockfull så sa de i högtalarna att det fanns några platser kvar i vagn 5. Så jag och Micka skyndade ut på perongen och sprang till vagn 5 med alla jäkla väskor. x)

Sen när vi kom in i vagnen var det bara vi nästan och en mamma som gick framför oss med tons of stuff! Så hon blockerade hela vägen för oss. Sedan började det komma folk från andra hållet och ta alla platser medan hon stog kvar. Så jag offrade min klumpiga dator och kastade den i sätet bakom henne.
Så vi fick sitta ändå! :D Snopet för de som kom från andra hållet och skulle sätta sig och det låg en väska där - mohahahahhahahahahhahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Påskmiddag.


Nu ska vi snart iväg på middag - vilket passar jättebra för jag är superhungrig! :D


Åt på subway till frukost idag för den delen, för första gången. Det var kladdigt men gott. :P

strawberries. ♥



let me take you down 'cause i'm going to strawberry fields

nothing is real

Har dator igen!


YES!

Nu har Mickas superpappa lyckats fixa min dator! No virus anymore! Och inte någonting annat heller för den delen. :P Allt är borta! Utom mina kort! Tyckte han lika gärna kunde radera hela skiten och börja om, och nu har jag till och med Vista! Soft.

Så nu kan ni räkna med mer uppdateringar och framför allt bilder från den gångna tiden (hittade kamerasnabeln!). Men det får bli tisdag och framåt - måste vara social här borta ju. :)


och den som väntar på nåt gott......

pre-look!




Söderhamn.


another part of sweden in my passport.
or not.

är i söderhamn nu iaf. käkar macka.

Glädjedödare.


och helt plötsligt var det inte lika kul längre.

Beatles mini-reunion. ;)


Kolla vad som hände den 4 april:
 Live at the David Lynch Foundation Benefit Concert at Radio City Music Hall, New York.

Tyvärr inte världens bästa film, men fann denna inspelning på youtube. Fann en vettigare på msn.se, men den vara bara i 39 sekunder typ.



Sir Paul McCartney & Ringo Starr. Som förövrigt inte uppträtt på scen tillsammans sen 2002.


Måste jag säga att jag verkligen gillar den här låten? Och mer än gärna går och nynnar på den. Den är så bra, och kompis-ig. ;)

Ekonomiska Jennie! Oder nicht.


Nu MÅSTE jag lägga upp en ekonomi-plan. Eller inte... för gör jag det så vet att jag spökena i mitt huvudet kommer göra allt så jag ska knäcka den. Det är ju så jag funkar.


Heldag på stan!


Gick hemifrån halv elva idag och är fortfarande inte hemma. Har inga planer på att gå hem snart heller. Skulle kunna skylla på att det är så skänt ute nu att man inte vill sitta inne hemma, men eftersom jag sitter inne på biblioteket sket den ursäkten sig. :P
Har pluggat lite på markandsföringen idag iallafall, och jag tror vi har en riktigt bra idé!  =) Dock måste vi finslipa den i morgon. Sen har jag, Micka och Fredrik fikat. Jag som skulle spara pengar går till CHbG (mohahaha...!) aka coffeehouse och gör av med 63 kronor, liksom. Varför? Måste vara tvångstankar? Så fort jag ska sluta med nånting ökar jag konsumtionen som bara fan.

Note to self.


Note to self:
Spotta inte tuggummi i motvind.

Äventyr i Norrköping.


Snart har jag väl bockat av de städerna som finns häromkring iallafall..
var i norrköping i lördags! Skulle dit över dagen och lattja med Marie och plugga lite.. Det var kul! Och jäklar vilken snygg lägenhet de har! Damn.
Vi satt på balkongen i solen och läste om cognac, asskönt. Sen skulle vi ner till Bishops en sväng innan jag skulle ta tåget 20.40. Träffade två av hennes och Fiddes kompisar som var trevliga. :) På bishops blev det cider, irish coffee och en snabb gin-drink.
Gick till tåget så jag var där till halv nio, men inget tåg verkade gå? Så såg jag ett som skulle gå 21.11 till stockholm. Så dum som jag är tog jag för givet att den gick genom nyköping. så köpte en pendel-biljett och hoppade på tåget, men allt såg helt weird ut. Så gick av frågade konduktören "visst går denna genom Nyköping?" "Nej nej nej. den går raka vägen till stockholm", svarar han. Jaha.

Så gick tillbaka till stationshuset, försökte ringa marie, men hade inga pengar på telefonen så det gick inte. Men kunde ringa mamma som hade halebop så hon fick skicka sms till Marie som ringde upp och fick komma och möta mig. x)
Sov på deras soffa! Upp tidigt så jag hann med första tåget hem till Nyköping. Var framme 10.10. Och helt plötsligt var söndagen hur lång som helst! Varit vaken så länge så kändes som dagen aldrig tog slut. :P

Tåget som skulle gått 20.40 visade sig ha varit en buss istället. Så... jag som vill tågluffa runt i europa, hur i h-vete ska det gå när jag inte ens hittar rätt i Norr-/Nyköping? xD



att skriva blogginlägg på 3 minuter resulterar i att det blir ganska rörigt, märker jag.

Plan B!


Yes!

JENNIE HAR EN PLAN B!!

Skulle behöva en plan Bb till min B-plan eftersom varken mina a- eller b-planer brukar funka. Blir nånting att arbeta med! En b plan till min B-plan!

Sol!


Vadå vårkänslor?! :D
Solen skiner idag, det blåser inte alltför mycket och det är varmt! Snacka om vår- / sommarkänslor! Dessutom tror jag varenda invånare i Nyköping har hittat ut idag. x) Utom jag då.. som sitter på biblioteket igen. :P

Matlagning och babbel och grytor och pannor, och hunger och.....


ett + (ett ynka + alltså) med att vara ensam hemma är. Jag vågar misslyckas i köket. x) Haha, bor man med en halvfabrikatnisse och två superkockar så hamnar man i kläm mitt emellan och vet inte vad man ska göra. x)
Jag vill helst laga egen 'riktig' mat, men I suck. Haha, och så känns det alltid som om de fnissar bakom ryggen åt min totala ofärmåga och obefintliga kunskap i matlagning. Men idag! Ikväll... då ska jag vara kock. Iallafall bagare. Brot und cupcakes....? Maybe. Jag lovar inget, men jag kanske t.o.m ska koka  och ugnslaga mat? :)
Yes, mycket mat-tjat, men är hungrig. Blev dålig frulle a la banan.

Tungt.


Oj, shit. Om jag lånar alla böcker jag planerat att låna....
... kommer jag inte orka gå hem. :P

Likörprovning.


Igår i skolan var nog den bästa spritprovningen vi haft! Vi hade likörprovning! Det var mumsmums, kan man säga. :)
Men vissa likörer smakade verkligen enbart socker. Tror det var den blå curacao'n som smakade sockerlag. Någon hint av apelsin/pomerans kanske. Självklart fotograferade jag de färgglada glasen, men har dessvärre fortfarande ingen kamerasnabel.

Sen satte Michel oss på blindprovning på olika spriter. Och fyhelvete vad svårt det var. :S Blev helt nollställd på de mesta och visste ingenting. Bacardi Razz gick ganska lätt, och Cointreu som jag gissade på en triple sec. Tequilan... men haha, det var roltigt, men måste träna mitt luktsinne mer. x)

Hej fredag!


Jag har knatat ner till bibblan idag. Skulle egentligen plugga med Nathalie och Micka, men Nathalie tog sovmorgon och Micka också....? Hon hade inte sovit inatt pga hosta så sover troligen nu. Vet hur det känns!
Passade på att sno en dator här nu för att uppdatera mig och er lite. Min dator ligger ju på dödsbädden nu. Och nej, jag fattar inte hur jag ska klara mig denna helgen. x)
Två av killarna har åkt hem över helgen, den tredje åker idag. Så jag är ensam hemma i stor lägenhet. Micka, Malin, Karin och bunten åker också hem över helgen... är ju lediga fre-mån. Så stackars jag blir ensam. Om jag bara hade karaktär nog att vara duktig i skolan och få tummen ur och plugga! Men det vet vi ju inte händer...............

Jo, Jennie. Plugga! Be aggressive, be be aggressive.

RSS 2.0
Test