Nostalgi : Kasta Gris!


Wooh. Jag kollade runt på lite länkar på internet på roliga sällskapsspel. Sjukt spelsugen, men har tyvärr ingen att spela med. :P Haha.
Nej, men till saken. Jag såg det här spelet!



Kasta Gris. Och snacka om nostalgi. Barndomsminnen hemma hos farmor och farfar på Tjörn! De hade det här spelet, och jag kommer ihåg när farmor, jag och Richard spelade det. :) Sen när vi lärt oss det extremt svåra spelet brukade jag och Richard spela det! Haha, det var sjukt kul. x)
Kasta Gris.

Och sen bara fortsatte minnena så klart från semestrar på Tjörn. Ooh, alltså jag vill dit! Men det lär ju aldrig hända igen eftersom farfar flyttat.
Tänk havet (även om det finns sjömonster!!), klipporna, farfars jordgubbar, mördarsniglar, ormar, Klara, lukten av hav, liksom. Ååh!

Men men, inget säger väl att man inte kan åka dit och kolla ändå......?

Kommentarer
Namn: Anonym

Hej! Vill du ha gratis kläder gå in på min blogg och läs "Gratiskläder" klicka på länken och bli medlem samla ihop tillräckligt med poäng och få det i pressentkort!

2008-10-17 @ 17:37:06
Din blogg/Hemsida: http://monicaappelgren.blogg.se/
Namn: Malin

^Åh, jag hade oxå d här spelet!!! Fast kommer ju inte ihåg hur man spelar. Tror jag har d kvar hemma nånstans. Får ta en match nån gång ^^

2008-10-17 @ 23:45:38
Din blogg/Hemsida: http://1andonly.bloggagratis.se

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test