Peanut Butter!

Åhåå, dumma människa (på skoj!), sitter och läser bloggar och så kommer jag in på en där jag ser en stor fet bild på peanut butter! Snacka om att jag vill ha! FAN. Och jag har inte ätit det på såååå länge. x) Och vågar inte köpa en hel burk heller.... kan inte sluta lyckligt. Och nej, det är inte värt det. Men gah. :)

Får sitta och drömma om det istället. x)

Kommentarer
Namn: victoria

ja, ellerhur? jag bara älskar videon, miku (sångaren heter så va?:O) är ju sååå söt i den, alltså! och den låten har blivit värsta addicting song för mig just nu alltså :S kan inte sluta lyssna på den!?



åh, jaha, okej. haha, lade inte märke till det alltså, -ska se än gång till, haha-

va? vilka skickade du brev till? :O till x japan eller? :O



precis. miyavi är ju ung.. typ, 27 va? så att liksom, jag gissar att han håller på några år till, liksom.. eller börjar spela igen när han är sisådär 40-50 år ;D så som x japan gör nu! och precis.. de kommer nog aldrig börja lira som x japan igen, någonsin.. fast ja, man vet ju aldrig.



åh, jaha, okej. men tror du inte det är många som gör så, alltså? bokar inte förren allt är klart? det tror jag iallafall.. för vem vill boka hotell och flyg om man inte får npgon biljett? så ska jag iallafall göra.. vänta. ^^

2008-05-07 @ 20:43:47
Din blogg/Hemsida: http://www.vickygoesjapan.blogspot.com
Namn: Skyltdocka

jätte fin header :)

2008-05-07 @ 21:05:18
Din blogg/Hemsida: http://skyltdocka.blogg.se/

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test