Så firade vi nyår.


Återger lite av Nyårsafton här, tänkte jag. :)

Hemma var det verkligen happy family. Not. Vi åt tre rätters-middag och drack mousserande vin. Gôtt. Sen gick jag och Emelie upp och gjorde den officiella partystartaren. Musik + smink + dans + drinkar + kamera! Så det brukar vara innan man ska iväg nånstanns. Igår blev det Beatles i datorn.
Sköt några raketer med pappa redan vid nio för sen åkte jag och Emelie hem till Jenny, Sandra och Emelie. Satt och pratade och spelade Buzz! Har aldrig spelat det förut, men kom tre iallafall! Av fyra spelare.... x)

     


Satt och smattrade hela kvällen och lagom till tolvslaget dukade Gunilla fram skumpa att skåla med! Lyssnade på det årliga talet på Tv, sen sprang vi ut på gräsmattan och kollade rakter överallt! Det är ett gäng som alltid firar nyår uppe på skalla så man ser deras raketer skitbra! Snyggt som fan var det. Och Smilla och Milton blev galna av allt smällande och sprang runt, runt, runt.
    

Gick in en sväng till sen gick vi vidare till Hedmans och gjorde inbrott. ;) Sen fortsatte vi till leksbråten där vi visste att det skulle vara Nyårsfest! Plankade partyt som egentligen kostade 100 kronor, men såg ingen som verkade bry sig om att ta betalt så. :)
Först satt vi mest och skrattade åt folk hur de såg ut när de dansade och deras snygga dansstilar. Men sen var det minsann vi som ägde dansgolvet! Shit, vad vi dansade och hoppade runt! Det var grymt roligt och ett jävla drag! Och alla var så jäkla fulla som var där. x) Dansade hela tiden, enda pausen var när man gick till baren för dricka. 25 spänn för en cider är inte dyrt. Upptäckte efter ett bra tag att jag och Emelie stog ensamma på dansgolvet och skuttade omkring! Men det dröjde inte länge förän det blev fullt ös igen.

 


Iallafall, nyår blev så mycket roligare än förväntat! Men det är impulsfesterna som gör det? Hade ju ingenting planerat, och så blir det jättelyckat! Det är väl för att man inte har några förväntningar..

Kommentarer

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test