Nattliga promenader.


Har precis kommit hem från Micka nu. Var där och kollade på Idol och senare filmen 21. Det var kul! Skönt att hitta på någonting annat än att sitta ensam i cellen en fredagskväll och bara plugga.
Det var däremot läskigare när jag skulle gå hem. Vet inte varför, men precis när jag skulle gå blev jag skitnervös och vågade knappt gå ut, haha. Fick onda aningar, men vet inte varför. Det har ju hänt så mycket skit med folk nu som blivit våldtagna, försvunnit osv. Inte kul!
Men det gick ju skitbra! Var ensam på vägen kanske första minuterna, sen var det som vanligt massor av folk i farten även utanför centrum. Folk med hundar, folk med systempåsar på väg till eller från fest. Gamla gummor och gubbar hand i hand på nattpromenad. Massor av folk. Och ännu mer inne i stan sen. Var världens drag där med långa köer utanför klubbarna. Och visst suger det till i sprittarmen, men det får bli en annan gång. ;)

Det är faktiskt riktigt skönt att vara ute och gå på natten. Luften är härlig, det är mörkt, och bara gatlamporna lyser. Man är anonym i mörkret. Dessutom verkar Nyköping krylla av harar och igelkottar så fort natten smyger sig på. Det är mysigt! Men sjukt äckligt innan man uppfattar vad det är som rör sig där framme, haha. :P

Nu har jag käkat två hårdmackor och ska snart sova. Massa plugga imorrn!

Ha det bra, så hörs vi! :)

Kommentarer

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test