Ladies Night, Örebro!!


En snabb resumé av en lång kväll!

Att jobba på Ladies Night var sjukt!
Sjukt coolt, sjukt stressigt, sjukt mycket folk, sjukt oorganiserat men framför allt sjukt kul!

Vi åkte härifrån runt tolv i lördags i tre bilar och skulle ta oss till Örebro. Körde lite race på vagen, och Mattias och Jens drog iväg som fan, medan Thomas (i min bil) lyckades pricka varenda jäkla rödljus! x) Så vi hamnade efter och trodde vi skulle komma fram sent och långt efter de andra. Men vi är så jäkla bra så vi körde av vid Örebro Ö, medan de andra körde genom Kumla, så vi kom fram först ändå!! Trots att vi blev stannade av polisen för blåsning! Haha, var riktigt roligt att se deras min när de stog utanför Conventum och väntade på oss och vi kom innifrån, haha. ;) Det var dagens bästa! ;D

Vi pratade med de som jobbade där och skulle börja rigga våra barer. Vi var indelade i fyra barer och jag, Micke, Jessica och Marie hade baren på övervåningen/läktaren så vi hade den baren alla gick till först när de kom in.
Men det var lite dåligt planerat där så vi fick springa och leta våra grejer överallt, allt verkade vara kaos och allt fanns inte som vi behövde. Men på något vis lyckades vi få ihop de fyra barerna så det gick att jobba i dem.
Michaela hade ju stressat upp mig rejält på vägen dit så var skitnervös, men det släppte så fort vi kom in i arenan!


Våran klädsel från kvällen, snyggt eller hur? :D (skratta inte åt mig, haha. Ser ut som jag har ont nånstanns.)

Efter fem någongång började de släppa in folket så då skulle man ha gjort klart barerna och vara ombytt och klar! Så vi intog våra platser bakom baren. Det var första gången jag stog bakom en bar, och då med 2500 gäster! It was huuuuge. Man såg ett helt tåg av folk som började komma uppför trapporna, omg. x) De körde igång med lite karaoke och allt eftersom började de gå mot baren och beställa. Det var kul, och första beställningarna var pretty exciting! Men det var vid andra insläppet med resterande 1200 pers som skulle in som det blev kaos! Folk överallt, kassorna krånglade, xider tog slut, kylen blev tom, hallona tog slut och folk skrek och hade sig! Micke försvann och vi var bara tre i vår bar. Endast en med erfarenhet liksom. Men tror vi lyckades styra upp det lite okej iallafall. Och under föreställningen började folk bli lite irriterade och skyllde på oss att de missade. :P Inte lika kul men. Jag har bara två händer. Men det var kul, sjukt sjukt stressigt, men kul.

Och vad folk skrek! Så fort någon visade sig på scen ekade skriken genom hela lokalen! Fatta vilken feeling! GAAAH, JAG ÄLSKAR DET!! Shit, alltså. Och alla tjejer som var där var så tända på Martin Stenmark, haha! Jag stirrade mest på Stormare så fort jag fick chansen, inte varje dag man ser honom. x) Mer såg man inte av showen, nått sekund då och då, men det var ju inte heller därför man var där (eller, Malin, vad säger du? ;]).
Men sen kom Matte från bygglov ut på scenen i bar överkropp och började såga! Och allting stod still! Alla bara skrek och gapade! Barerna stannade upp liksom, och "what the fuck?!", och kvinnorna skrek som stuckna grisar!
Efter showen var det disco och Daniel da Silva var Dj. Så det lugnade ner sig i barerna och man kunde andas lite. Gick och plockade glas och flaskor och städade lite.


Våran vy från läktaren. Världens bästa syn när man kollade ner på allt folk senare under kvällen. Och se de andra jobba i barerna där nere, var grymt snyggt, pga guldslipsarna. ÄLSKA. Bilderna är tagna av Malin, (sorry!) så hon ska ha all cred. för dem! Jag har ju ingen egen kamera.

Efter allt åkte vi till vandrarhemmet och sooooov. Och jag trodde jag hörde massa folk prata och hade musik på, men tydligen gjorde ingen annan det. Så mina öron/mitt huvud verkade vara ur funktion. x)



Jag hade en grymt kul kväll, trots krångel! Och nu vet jag att jag vill syssla med det här!! Även om Eventbranchen fortfarande står och drar i mig i högerarmen som fan. Men jag behöver ju inte ge upp det för det. Och what the hell, det går ju att kombinera det, right? :)

Kommentarer
Namn: mamma

Vad snygga ni var i era guldslipsar.!! Låter som om du hamnat rätt..... Gott att höra!

2008-10-20 @ 18:29:25
Namn: Memmie

Ååh fan va kul det lät!:D



2008-10-21 @ 08:15:25
Din blogg/Hemsida: http://kawokaw.blogg.se/

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test