Ibland tar det lång tid.

Hej!
Nyss hemkommen från Micka nu. Har varit där och kollat på Tv osv. Kul!

Tog mig över en timma att komma hem idag, en tur som tar knappt 30 minuter annars. Varför det tog så lång tid? Jag tog en del omvägar bara för att få vara ute längre. Det är så jäkla skönt att vara ute och gå när det är så tyst. När gatlamporna är det enda ljuset och luften är kall och fräsch. Kvällspromenader is the shit. Det är ingenting jag direkt gillade hemma. För där räcker gatlamporna knappt runt grannhusen. Men i Nyköping funkar det underbart!
Well, iallafall när jag var nästan hemma och kom fram till mitten av gågatan var jag tvungen stanna. Gatan var full av folk längre fram och fler och fler verkade påväg dit. Och efter det som var på torget för några veckor sen kände jag inte direkt för att gå in i klumpen av människor.
Så vände igen och tog en annan väg igen. Men när jag väl kom fram till huset ville jag fortfarande inte gå in så tog ett varv runt kvarteret, gick genom teaterparken och fram till gågatan för att tjuvkika få folkmassan. Jag blev för jävla nyfiken så kunde inte gå utan att veta vad de gjorde där. Men nu var alla borta! Så gick till Västerport där de hade varit innan och fick reda på ....


... att det var ett release av ett spel, tydligen! Och de första som köpte det fick special edition! Så massa folk hade köat utanför för att komma så långt fram som möjligt och på specialaren. Så jäkla grymt!!
Jag vill också ha en hobby!

Kommentarer
Namn: Memmie

haha gamenoerdz!

men kul ändå ja, att ha en sån hobby!

2008-11-13 @ 09:03:48
Din blogg/Hemsida: http://kawokaw.blogg.se/

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test