Are you ready to rock with Miyavi - here it is.

Stockholm och Miyavi. Lite klotter sådär på kvällskvisten.

Vi åkte till stockholm på måndag morgon. Skulle åka med buss halv sex egentligen, men busshelvetet kom inte? Det var en buss där som bara åkte förbi oss - vet inte om det var den vi egentligen skulle åkt med.
Men vi hann med tåget kvart över sex istället och i karlstad fick vi springa mellan tågstationen och busstationen för att hinna med bussen vidare till Stockholm. Men vi hann!
Satt ensam fram till Örebro, sen kom det ett gäng med people på som tydligen skulle åka på kryssning? De pratade iallafall om att de redan druckit starköl, och att det skulle bli så skönt att dricka mer etc, etc. Killen satt bredvid mig. Brat-liknande typ. Haha.
Och självklart somnar jag och dregglar ner hela hakan?! Yeay. Well, shit happens.

När vi kom fram till stockholm verkligen ösregnade det!
Det stog massa folk under perrongen som inte ville springa över in till centralen. Men sen började vi springa med resväskor och allt! Kanske behövde springa max tio meter? Men vi blev helt sjöblöta! xD Härligt värre.
Vi låste in våra väskor på t-cerntralen och skulle gå och shoppa lite. Vero fann sig ett ragg på toan, gjorde sexiga miner, och någon annan snubbe stog och stirrade på oss hela tiden. :P Bläh?
Vi började gå på stan och nån gubbe kom fram till Emelie och pratade massa goja som ingen fattade. Han sträckte ut handen i luften och "pschooooo....!" Upp i luften! Förmodligen skulle han flyga nånstranns? x) Sen visade han sitt pass och massa knepiga saker, fattade inget. Men han tackade oss iallafall och gick, haha.

Gick och kollade Bengans efter skivor men köpte ingenting där. Kollade lite affärer, gick tillbaka till stationen och hämtade väskorna. Sen började vi gå mot gamla stan och slussen. Träffade lite folk som Emelie och Vero känner genom bilddagboken, som de pratade med. Sen köpte vi lite kläder osv.
Gick in till Science-fiction bokhandeln för att köpa Death Note böcker!! :D Men jag fann ingen. Fann bara ettan på svenska! Svenska liksom, yeay...
Så vi gick vidare till vandrarhemmet. Bodde på samma vandrarhem som vi bodde på när vi var på Dir en grey, den röda båten.
Och som det var då med kryllade det av stora feta spindlar på däck! USCH! Var inte precis så man vågade gå nära relingen och kanterna, Fy fan. Man springa med händerna över huvudet när man skulle gå förbi dem.

Sen skulle vi åka ut till New Nippon shop! Har längtat som fan för att få åka dit och köpa köpa köpa skivor! Men när vi åkte dit gick vi åt fel håll först, haha. Gick hur långt som helst innan vi förstod att det var åt andra hållet. Men vi såg skylten till slut och blev jätteglada! Sen hann vi precis gå in innan vi blev utshasade igen. ;/ De stänger ju sex vanligtvis på måndagar, men nu hann vi precis kolla någon skiva innan det kom fram en tjej "Ursäkta, men vi stänger om fem minuter." Yippi?
Så vi gick ut, kollade skyltfönstret i kanske 20 sekunder så kommer Mika ut. "Hej, flickor, varför står ni här och hänger?" Vi blev helt paffa och såg förmodligen ut som frågetecken? Snacka om att de inte ville ha oss där. Så vi frågade varför vi inte ens fick stå utanför, så sa han att det kommer en "orolig manager" dit, och han vill inte ha problem osv.
Så vi gick direkt. ´Vi hade ju ingen aning om att de skulle komma dit, men nu trot säkert de som jobbar där att vi visste att det skulle komma folk dit. Men det gjorde vi ju inte! Blev lite pissed off bara att jag inte hann köpa mina skivor. xP

 

Åkte tillbaka till båten - färgade Emelies hår osv. Vi planerade att åka till Tyrol vid två-tre på natten, så vi gjorde oss iordning lite, tänkte lägga oss och vila och ställde klockan på alarm halv tre, kvart i tre och tre. Gissa när vi vaknade? Kvart i sex!! Så det var bara att fixa det sista och skynda som fan. x)
Köpte frukost på pressbyrån och åkte med djurgårdsfärjan över. Trodde vi skulle komma jättesent, och jättelångt bak i kön. Men det blev en possitiv överraskning när vi upptäckte att det kanske bara var 30-40 pers före oss i kön! :D
Satte oss sist och började vänta. Yeay, bara 12 timmar kvar. ;)

             

Vi hade tur med vädret (iallafall de första åtta timmarna) och solen sken! Men det blev grymt varmt efter ett tag, och det blev lite jobbigt. Men man klarar sig bra! :D Träffade kul folk i kön också! Bla Usagi/Isabella, som jag kände igen först, men blev osäker på om det var hon. x) Råkade klicka in mig på hennes blogg en gång, och har kollat där titt som tätt. x)
Och hennes kompis hade gjort små söta mat/ris-gubbar! :D Haha, var jättesöta.
Det är alltid så kul att köa, för det finns så himla mycket roligt folk att se på, som sagt! Sen eftersom det var vid Gröna Lund, dök det upp lite långe gubbar då och då. x) Han gillade att posa framför min kamera den långe snubben.
Lite utanför känns det eftersom Emelie och Vero typ pekade på varanann person och berättade vem det var, medans man själv.. öh.. va? Men men, life.

Runt fyra tror jag det var, började det spöregna, bara sådär! Så det stack upp paraply överallt. Jag hade köpt mig ett nytt genomskinligt paraply från H&M för 98 kronor. Det  var hur snyggt som helst! Men gissa vem som hängde av sig det på stänglset och glömde det? Jennie.
Måste förresten berömma de som ordnade kösystemet! Det var skitbra gjort! De satte upp stängsel och rep för att hålla kön tät, och borta från vägen. Sen så sa de att om någon går före (det finns ju de som köat i dagar, sen kommer nån lite fjant två timmar innan insläpp och går före... alltid..), ska man säga till så river de biljetten! Vet inte om det var tomma hot, men det verkade hjälpa bra iallafall. :)

Sen började de släppa in, och jag blev hur nervös som helst! Fattar inte varför, men det var som om någon slog mig i huvudet och jag mådde jätteilla och blev skitnervös!! Så skumt! Började skaka, skratta och visste inte vart jag skulle ta vägen. x) Men ah, det gick bra.

Tyrol var inte alls stort! Så jag antar att man sett bra oavsett var man stog! Till en början iaf...
Vi ställde oss nästan längst fram på vänstersidan! iallafall innan publiken börja panika såg man bra! Sen var det mest bara hår och armar. ;)
Folk var helt galna innan och bara skrek åt varandra hit och det att de skulle sitta ner så att alla fick plats! Helt galet var det. Speciellt en, ska inte säga namn, men hon var förjävlig och hur dryg som helst! MOHAHA, hon svimmade. ;) Taskigt, men publiken mådde bättre av det.
Sen ÄNTLIGEN kom Miyavi in!! Och då hade man verkligen plågats! x) Han nästan smög in, med ett paraply för ansiktet! När han tog bort det hade han en "solfjäder" för ansiktet i stället! Det var sjukt overkligt att han stod där faktiskt, med sina Kavki-boizar. x) Haha.
Showen var jättebra, och de hade med sig publiken hela tiden! BOOM HAH BOOM HAH HAH, var jättekul! Lite tråkigt var det att det inte var Miyavi och gitarren, utan typ allt vad DJ:at. Men, det är ju liksom turnéns namn, så det fick man räkna med. :) Lite synd bara, för jag hade gärnat hört det med.
Men de spelade senor senora senorita!! Fast den var ju också omgjord. ;)
Det märks på honom att han vet att han är snygg? Hela tiden höll han på med munnen, läpparna och ögonen. lol. Sen sprang han ut till publiken på sidan vi stod på. Snacka om att man har men för livet. x) Min vänstra sida kommer aldrig bli normal igen.
De hade också övat in massa svenska! Även om Miyavi glömde bort vad han skulle säga på vissa ställen. ;) Så han skrattade istället, och pratade efter nästa låt. De sa blant annat, "Tjena, stockholm." "Har ni kul?" Lät mer som "har kul?" "Jag har kul!" "Ni är bäst!" Osv osv... Räknade till fyra på svenska till Boom hah boom hah hah. Och massa engelska så klart. Men han artikulerar väldigt med läpparna när han pratar så jag tycker det är svårt att höra ibland. ;)
Well, de kastade ut lite konfetti osv, retades med handdukar mm.
Aja, konserter var underbar! Men folk var som sagt som galna, det var nästan mer "jagskatryckasöndersigsådusvimmarsåjagkantadinplats" än den där härliga konsertgemenskapen. Det var äckligt mycket folk som svimmande, och MYV tyckte publiken var hård ikväll.

Efter konserten var det efterfest på Metro, vi åkte dit, men gick aldrig in. Dumt egentligen eftersom han var där men, orkade inte. Han sa att de med säkerhet kommer hit igen någon gång, so, will you be there? I know I will.





//Skyller på att jag är sjuk och inte orkar skriva mera. Sängen lockar som fan, men blev en lite resumé iallafall. :) \\


Läs Miyavis blog
och Kavki boiz blog. Finns bland annat foton osv från europa. :) Står dock på japanska.
Enjoy!

Kommentarer
Namn: Siri

Åhhh, jag som har noll koll visste inte ens att han varit i Sverige. Har bara börjat lyssnat lite smått på Miyavi, men det jag hittills hört är sååå bra!

2008-08-04 @ 19:25:05
Din blogg/Hemsida: http://sirre.blogg.se/

Kommentera här:


Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress:

Din blogg/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test